Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Όντως ; Γιατί στη σελίδα της Godox αναφέρει αυτό αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω "When separated, the X5 can still control the iT32 and other flashes within the Godox 2.4GHz wireless X system, making multi-light setups simple, fast, and reliable." Πάντα βέβαια με τους περιορισμούς λειτουργίας που έχει ένα τέτοιο μικρό trigger χωρίς οθόνη.Το μόνο πρόβλημα σε αυτή τη λύση του IT32 είναι ότι το trigger είναι συμβατό μόνο με το φλασάκι του και όχι τα υπόλοιπα της εταιρείας για όποιον θελήσει να στήσει ένα φωτιστικό σεναριο
Μεγεία!Όντως ; Γιατί στη σελίδα της Godox αναφέρει αυτό αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω "When separated, the X5 can still control the iT32 and other flashes within the Godox 2.4GHz wireless X system, making multi-light setups simple, fast, and reliable." Πάντα βέβαια με τους περιορισμούς λειτουργίας που έχει ένα τέτοιο μικρό trigger χωρίς οθόνη.
Μεγεία!
Χρήστης λέει αυτό στο Reddit:
Ναι, αλλά μάλλον αυτό είναι limitation που έχει αυτό το trigger σε σχέση με τα ακριβότερα....δε θα έπρεπε σε manual χρήση να σε αφήνει να διαλέξεις εσύ την ένταση της κάθε πηγής και απλώς να στείλει - πάρει το σήμα ;
αυτό βλέπω κι εγώΝαι, αλλά μάλλον αυτό είναι limitation που έχει αυτό το trigger σε σχέση με τα ακριβότερα.
αυτό βλέπω κι εγώ
Tα ανάβει όλα, αλλά αν το δουλεύεις ξεκούμπωτο μόνο το X5 στη μηχανή, δεν ελέγχεις την ένταση του κάθε φλας απομακρυσμένα, πέραν του Group A.
'Εβλεπα το παρακάτω τώρα από τον ίδιο (δεν υπάρχει ακόμα το Part 3, αλλά θα δω και αυτό. Πάω για μελέτηΝαι ίσως αυτό με την ένταση και τη συνεργασία με τα άλλα να το θυμόμουν κάπως διαφορετικά
View attachment 266983
Τα τεχνικά για το it32 τα έφερα εδώ στο νήμα για τa φλας.
Εγώ έχω το it30 και το μεγαλύτερο πρόβλημα όπως και με το it32 στο μέλλον θα είναι όταν θα χρειαστεί να αλλάξουμε μπαταρία . Δεν ξέρω αν γίνεται δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες πως και αν γίνεται
Ήθελα κάτι μικρό για να μπορώ να το έχω μαζί μου, εύχρηστο και ευέλικτο και όσο γίνεται οικονομικό. Αρχικά είχα σκεφτεί το ΙΤ30 με το X3 trigger αλλά και πάλι δεν ήθελα να δώσω τόσα απλώς για πειραματισμό. Είχα δει κιόλας ότι το Χ5 επικοινωνεί με άλλα φλας αν χρειαστεί στο μέλλον οπότε με κάλυψε. Είναι σίγουρα πιο περιοριστικό αλλά τα παραπάνω βίντεο εξηγούν ικανοποιητικά το πως μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιο πιο πολύπλοκο σενάριο. Επίσης το ΙΤ32 πάει πακέτο ουσιαστικά με το Χ5, αυτή απ΄ όσο κατάλαβα ήταν και η φιλοσοφία της Godox.@pifilos Ερώτηση: μπορεί να το έγραωες πριν και να μην το, γιατί δεν κοίταζες προς το xpoii κουμπάκια, τα έχει όλα στο πιάτο, κουμπάκια, RC, αποσπώμενες μπαταρίες...;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.