Παρουσίαση : Mac OSX Lion developer edition

Σε usb flashaki ξεχνα το.
Δισκο θελει φορμαρισμενο σε mac os journaled ...

Τα gestures ειναι προεραιτικα φυσικα, απλα με αυτα γινονται πιο ανετα μερικες εργασιες.
Πχ στο Iphone - ipad φανταζεσαι να μην εχεις gestures και να προσπαθεις να κανεις ζοομ μια φωτο με κουμπακι ?

Ουτε εγω εχω magic trackpad , βολευομαι με το παλιο trackpad που εχω του φορητου...

εγω δεν εχω καθολου trackpad ...

πολυ αναλυτικα ολα ευχαριστουμε

τοσο αναλυτικα που μου φανηκε μαλλον περιπλοκο το lion ... μεχρι τωρα καλα ηταν ... τωρα τα μπερδεψαν η μου φαινεται ?

Μπα, ετσι φαινονται οταν τα εξηγεις με λογια....
Γι αυτο εβαλα και μερικα βιντεακια, συνηθως ειναι πιο κατατοπιστικα και απλα.

Μην ανησυχεις, σε λιγα χρονια , θα μας εχουν γινει συνηθεια ολ αυτα!

Και 250 σελίδες να φτάσει η παρουσιάσή σου Γιάννη, η τιμή του ipad 1 δεν πέφτει....:p

Thanks για ολη την δουλεια και το χρονο που αφιερωνεις...

Eβαλα χτες τη τελικη εκδοση του Lion, εχουν λυθει τα περισσοτερα προβληματα πια, ειναι πολυ γργογορο και σταθερο.
Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει trim support για non Apple SSD drives... ευτυχως δουλευει ακομη το trim enabler.

επειδη δεν εχω διαβασει ολο το νημα και ισως να εχει ειπωθει,κανω ερωτηση.
Στο leopard με τα 3 δακτυλακια αριστερα δεξια με πηγαινε μπρος πισω στις σελιδες του firefox,εδω στον λιονταρι χαθηκε αυτο παπαλα ή κατι θελει να τσεκαρω?βασικα ταχω δοκιμασει ολα στο pad και δεν φτιαχνει,ενω στον σαφαρι δουλευει κανονικα.Μηπως ειναι μπινια της apple να δουλευεις τον δικο της?
μου την εχει δωσει αφανταστα αυτο μεχρι που ξαναγυρναω στην λεοπαρδαλη.

Δουλευει και σε chrome, αρα κατι κανεις λαθος...

Δες εδω για τις δικες μου ρυθμισεις.

attachment.php

Attachments

• Screen Shot 2011-07-13 at 6.42.59 μ.μ..jpg
    Screen Shot 2011-07-13 at 6.42.59 μ.μ..jpg
    95.5 KB · Views: 92
αυτο που μου δειχνης αδελφε ειναι για να αλλαζεις εφαρμογες αμα εχεις πολλες ανοικτες και οχι να αλαζεις τις σελιδες του firefox και σε μενα ολα τσεκαρισμενα ειναι

Αυτο τσεκαρα κι εγω στο macbook pro, ν αλλαζω σελιδες στον safari - chrome...
Βαλε τις ιδιες ρυθμισεις και τσεκαρε το... Θα βαλω και τον firefox να δω.

βαλε ακριβως ετσι τις ρυθμσεις στο trackpad settings...

attachment.php

attachment.php

Attachments

• Screen Shot 2011-07-13 at 9.41.09 μ.μ..jpg
    Screen Shot 2011-07-13 at 9.41.09 μ.μ..jpg
    14.3 KB · Views: 109
  • Screen Shot 2011-07-13 at 9.41.29 μ.μ..jpg
    Screen Shot 2011-07-13 at 9.41.29 μ.μ..jpg
    16.2 KB · Views: 109
Για οποιον εχει αμφιβολιες , οτι το iOS ειναι ενα subsystem του MAC OSΧ και οτι η εννοποιηση των 2 λειτουργικων ειναι μακρια... ας δουν αυτο.
Ειναι η επερχομενη (καλοκαιρο περιπου) , νεα εκδοση του OSX, Mountain Lion developer preview .

http://www.engadget.com/2012/02/16/apple-os-x-mountain-lion-10-8-in-depth-preview/