Παρουσίαση : Νέα iMac

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση : Νέα iMac

Δλδ, αν έχεις δίσκο μεγέθους 1TB, θα θελήσεις να βάλεις εσωτερικά πάντα, κάτι μεγαλύτερο ;;

α) Αναλογα με την ασχολια σου ή αναλογα με τις μελλοντικες σου αναγκες.
β) Οι δισκοι λογω κατασκευης -εχουν μηχανικα μερη οπου υποκεινται σε φθορα- πρεπει να ειναι ευκολα προσβασιμοι.

.

Last edited:
Το μεγαλύτερο ποσοστό αγοραστών τέτοιων μηχανημάτων θα είναι 99% καλυμμένοι με έναν δίσκο 1tb ή μεγαλύτερο που προσφέρεται από την εταιρεία.

Αν αυτός πάθει κάτι, που αν γίνει, θα γίνει μετά από χιλιάδες ώρες, τότε θα είναι η μοναδική φορά που θα πρέπει ο χρήστης να τον ανοίξει για να τον αλλάξει κ δεν νομίζω ότι είναι κ τρομερά δύσκολο, από ότι διάβασα κ είδα σε φωτό.

Δεν νομίζω πάντως ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, για να το θεωρούμε το μέγα πρόβλημα-αρνητικό σημείο του.

Τα παρουσιαζεις οπως θελεις να τα σκεφτεσαι,εθελοτυφλεις.
Στο λεω με καλη προθεση και φιλικα.

.

Last edited:
Απάντηση: Re: Παρουσίαση : Νέα iMac

Τα παρουσιαζεις οπως θελεις να τα σκεφτεσαι,εθελοτυφλεις.
Στο λεω με καλη προθεση και φιλικα.

.

Διαφωνώ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο μέσος χρήστης μπορεί να θέλει να έχει βασικό δίσκο πάνω από 1tb.

Τι να αποθηκεύσει δλδ ;;

Εκτός αν κατεβάζεις ταινίες, μουσική κτλ. κ όλα αυτά τα θες στον 1 κ μοναδικό δίσκο σου, όταν συνήθως όλοι χρησιμοποιούν 2ους, που στα imac είναι εξωτερικοί.

Λες να εθελοτυφλώ τελικά...;;

Δεν νομίζω...

Κακα τα ψεματα ειναι μανικι να το κανεις αυτο. Εγω θα το πηγαινα για service. Και το κακο ειναι οτι το service ειναι 2 ωρες δρομος. Και ολα αυτα για ενα δισκο. Αστα να πανε.

Ο φιλος silent το θετει πολυ ευγλωτα.
Επισης δεν ισχυει πως ο σκληρος θα χρειαστει αντικατασταση στις x ωρες,ειναι τελειως απροβλεπτοι.Μπορει να μη συμβει ποτε ή να συμβει την επομενη ημερα που το αγορασες.

Μιχαλη δεν θελω καμια ασκοπη αντιπαραθεση,ουτε να εκτραχυνθει το νημα.
Οτι ηταν να γραψω επι του συγκεκριμενου θεματος τελειωσε.

.

Last edited:
ακομα δεν τους ειδαμε, τους χαλασαμε κιολας :flipout:

Attachments

• hero_1_20091020.jpg
    hero_1_20091020.jpg
    13.9 KB · Views: 25
Last edited:
Να ρωτήσω κάτι, ψιλοάσχετο: Γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστούν νέα Mac Pro;
Δεν παρακολουθώ το κάθε πότε παρουσιάζει νέα μοντέλα η Apple, και επειδή θα αγοράσουμε άμεσα 2 Pro, σκέφτηκα μήπως αξίζει να περιμένουμε λίγο.

Aυτο που με χαλασε , ειναι οτι το 27αρι που ζαχαρωνα, εχει video in, το περιεργο mini display port...που ειναι ασυμβατο με dvi out.
Θα ηθελα να συνδεσω δηλ. to macbbok pro που εχω , με dvi out ,αλλα δεν γινεται !!!
Γιατι ρε Apple ?

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : Νέα iMac

Aυτο που με χαλασε , ειναι οτι το 27αρι που ζαχαρωνα, εχει video in, το περιεργο mini display port...που ειναι ασυμβατο με dvi out.
Θα ηθελα να συνδεσω δηλ. to macbbok pro που εχω , με dvi out ,αλλα δεν γινεται !!!
Γιατι ρε Apple ?

Νομίζεις ότι δεν γίνεται.....

Δες σε λίγο...

Αληθεύει πως στην Ελλάδα η rainbow (η μετάλλαξή της δηλαδή) τα πουλάει με ενσύρματο πληκτρολόγιο και ζητάει 20 ευρώ για το ΒΤ?

Ναι, αλλά εδώ φταει η Apple όπου δεν έχει ακόμη έτοιμο το νέο ασύρματο με ελληνολατινικους χαρακτήρες .Μέχρι τότε έρχεται με ενσυρματο και προεραιτικα το παρών ασύρματο

να κανω μια ερωτηση?ειμαι φοιτητης και θελω να αγορασω ενα mac mini για να κανω ξενοιαστα τις εργασιες μου και το χαβαλε μου.Οταν ηταν να παρω το macbook σε ερωτηση που εκανα στο demo shop στη Στουρναρη που το ξεπατωσαν,μου ειπαν οτι δικαιουμαι 10%εκπτωση λογω εκπαιδευτικης ιδιοτητας.Επειδη ομως δεν υπαρχει πλεον ειπα να ρωτησω να σε γνωστο e-καταστημα της Θεσσαλονικης που μου ειπαν οτι δικαιουμαι 4%.Ξερετε καποιο αλλο καταστημα που να κανει το 10%?γιατι και 50-70ε να γλιτωσω,οφελος ειναι γιατι θελω να παρω και μνημες

Super Design - αισθητική και εργονομια!
Αλλά...
Νο Esata!...
mini display port adapter is $$$..
Καταργούν το 24'αρι που είναι πολύ πιο πρακτικό σε μέγεθος, και πρέπει να διαλέξεις ή "μικρό" 21' ή 27'.
Απο price/performance, δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Με τα ίδια χρήματα στήνει κανείς i7 με άπλετη ram...