Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Μάλλον δεν υπάρχει κάτι διότι τις συνδέσεις όπου υποστηρίζει η TV σου, τις προσπάθησες. Πολύ δύσκολο να υπάρχει καλώδιο Scart για την ενίσχυση του σήματος που μπορείς να πάρεις.
Αρα με την συγκεκριμένη TV δεν μπορείς να βλέπεις Blu-Ray movies και μερικά Demo.
Υπομονή μέχρι την αγορά τις LCD...

-bye-

ok . ευχαριστώ. μια τελευταία ερώτηση. τι ακριβώς φταίει?? το scart?? διότι μπορεί να δανειστώ καμιά tv προσωρινά από κάποιον φίλο. να ξέρω τι να ψάξω. ααα και επίσης παλιά είχα ένα καλώδιο που το είχα συνδέσει στην υποδοχή της κεραίας της τηλεόρασης και έψαχνα το ps όπως ψάχνω τα κανάλια , δυστυχώς δεν το έχω πια και δεν θυμάμαι πως το λένε γιατί το χρησιμοποιούσα στο ps1.

Η TV που θα δανειστείς πρέπει να έχει σύνδεση S-Video, με το Scart ενδέχεται να έχεις τα ιδία προβλήματα.

thanks θα το κοιτάξω. δηλαδή αν κατάλαβα καλά τα ευρωπαϊκά ps3 δεν μπορούν να συνδεθούν με scart σε crt τηλεοράσεις έτσι? :damnyou:

Υπάρχουν προβλήματα αλλά γενικά δεν μπορούν να αποδώσουν αυτά που προσφέρει το PS3.

:BXVZCBXZ6:

thanks. ένταξη τότε. παίρνω ps3 και κάνω υπομονή μέχρι να μαζέψω τα λεφτά για μια hd. :grandpa:

Last edited:
Βασικά έχει να κάνει και με το κλείδωμα του HDCP ... Δυστιχώς το ξεκλείδωμα το κάνουν μόνο HD ready τηλεοράσεις ... Πάντως έχω την εντύπωση πως με 26άρα θα είσαι μια χαρά , και οι τιμές πάνε κάτω από 400 ... Εαν έχεις κανα γνωστό σε πολυκατάστημα, πες πακέτο PS3 με τηλεόραση στα 900 ευρώ , όλο και κάτι καλό θα βρεις ...

Επίτέλους το πήρα κι εγώ το πολυεργαλείο !

Για πείτε τις βασικές ρυθμίσεις για ήχο και εικόνα.

Το έχω συνδέσει με HDMI.

Πρωτον, δεν ανοιγεις ενα καινουριο νημα, γιατι χαθηκε η μπαλα εδω μεσα.

Δευτερον, το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να δεις τι firmware ειναι περασμενο στο ps3. Οτιδηποτε κατω του 1.80, δεν μας κανει.

Hello,

Πηρα χθες το PS3 κ απλα κανω post για να πω οτι ειναι θεϊκο μηχανημα!
Ολα σου δινουν την αισθηση οτι ειναι πολυ μελετημενα ωστε να δουλευουν αψογα.
Τι να πρωτοαναφερεις: Τα πολυ διακριτικα menu που παρεχουν ολες τις λειτουργιες οταν τις χρειαζεσαι με το πατημα ενος κουμπιου (πχ στα dvd k divx)? οι ευκολες αναβαθμισεις? η ευκολη wifi συνδεση με τον router? ή η τεχνολογια (bluray, sacd, wifi, bluetooth κλπ, κλπ)?

Χθες εκανα streaming video k mp3 απο το pc wirelessly με tversity κ επαθα πλακα. Τα divx παιζουν πολυ καλυτερα αποτι με το pc κ η κινηση ειναι μερα με τη νυχτα. Το προβλημα ειναι οτι ειναι λιγο γελοιο να εχεις PC + PS3 για να δεις ενα divx , τουλαχιστον απο οικολογικης αποψης :)

Το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι ο θορυβος του ανεμιστηρα.

Γενικα παντως ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εκανα κ τα 659Ε για το starter kit μου φαινονται τωρα λιγα :worshippy:

H European Imaging and Sound Association (EISA) ανακοίνωσε το καλύτερο gadget για αυτή την χρονιά :

P L A Y S T A T I O N 3

Attachments

• ps3-eisa-award.jpg
    ps3-eisa-award.jpg
    31.8 KB · Views: 43
Update Playstation Store:

Downloadable Games:

PixelJunk Racers (US$ 6.99)
High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition (US$ 9.99)

Demos:

PixelJunk Racers
Tony Hawk’s Proving Ground
NHL 08
Harry Potter and the Order of the Phoenix
FIFA 08

Movie trailers, video and wallpaper:

Everyday Shooter trailer
Warhawk trailer
Lair Behind the Scenes video
Feel the Noise trailer
Juiced 2 trailer
High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition trailer
Soul Calibur IV trailer
High Stakes: Poker wallpaper
2 PixelJunk Racers wallpapers
Folklore wallpaper

Κυκλοφορούν φήμες για το νέο PS3 sisaxis DualShock 3 όπου θα έχει δόνηση.
Θα το επιβεβαιώσουμε στο Tokyo Game Show σε λίγες μέρες (September 20 to 23) όπως επίσης και το νέο firmware της Sony.

Πηγή: http://www.pro-g.co.uk/news/17-09-2007-6461.html

Attachments

• Sony-PlayStation-3-SIXAXIS-Controller.jpg
    Sony-PlayStation-3-SIXAXIS-Controller.jpg
    131.9 KB · Views: 13