Κ το δικό μου με το 1.5 ήρθε.Μία ακόμα απορία , όσοι αγοράσατε το ευρωπαικό PS3 σας ήρθε με το 1.6 firmware μέσα;
Οπότε έκανα ενημέρωση.
Κ το δικό μου με το 1.5 ήρθε.Μία ακόμα απορία , όσοι αγοράσατε το ευρωπαικό PS3 σας ήρθε με το 1.6 firmware μέσα;
Αποτέλεσμα: Μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''. Τα απλά DVD τα βλέπει και τα διαβάζει κανονικά. Μόλις βγάλεις το DVD .... μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''. Με λίγα λόγια ούτε εικόνα, ούτε ήχος, ούτε τίποτα.....δηλαδή ούτε στο μενού μπορείς να μπεις για να πειράξεις την ανάλυση, άρα...
Το ''κουφό'' είναι ότι και με scart σύνδεση....δεν....Μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''.
Βρε Γιάννη, διάβασε λίγο το εγχειρίδιο του μηχανήματος....:slapface:
Λοιπόν, σελίδα 68 γράφει κάτω δεξιά :
"Εαν αλλάξετε τον τύπο καλωδίου που χρησιμοποιείται για σύνδεση του συστήματος, η εικόνα ενδέχεται να μην εμφανιστεί. Εαν σύμβεί αυτό, απενεργοποιήστε το σύστημα και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το ξανά πατώντας το κουμπί λειτουργίας στην πρόσοψη του συστήματος μέχρι να ακουστεί ένας σύντομος ήχος. Η εικόνα θα εμφανιστεί στην προεπιλεγμένη ανάλυση του συστήματος".
Εγώ που έκανα πειράματα εδώ, έβαλα hdmi 1080p κ μετά συνέδεσα το καλώδιο composite. Εκεί λοιπόν είχα μαύρη οθόνη! Οπότε το κλείνω από πίσω το ρεύμα. Κρατάω πατημένο όπως λέει το κουμπί στην πρόσοψη κ ανάβω το ρεύμα από πίσω. Κάνει μπιπ το μηχάνημα κ κρατάω πατημένο το κουμπί μέχρι το 2ο μπιπ. Εκεί εμφάνισε το μενού το μηχάνημα κ όλα οκ. :BDGBDGB53:
Πράγματι αυτό είναι αδύνατον...Ρε παιδια σημερα ακουσα το εξης,οτι το PS3 θα παιζει μονο ταινιες που ειναι εγγραφη της SONY?Ειναι δυνατον?:jester:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.