Παρουσίαση PLAYSTATION 3

απο που το πηρες 355 φιλε ?

απο την οδο Σωκρατους στην Κινεζουπολη......

σε πειραζω φιλε μου...ο Ντινος ειναι στην Κινα τωρα οποτε ψωνιζει το μαιμου PS3 κατ ευθειαν απο την πηγη

απο την οδο Σωκρατους στην Κινεζουπολη......

σε πειραζω φιλε μου...ο Ντινος ειναι στην Κινα τωρα οποτε ψωνιζει το μαιμου PS3 κατ ευθειαν απο την πηγη

E, den troei kai bananes Larry mou!!!

Ασε μια μπανάνα δίπλα του και κοίτα απ' την άλλη δήθεν αδιάφορος...

...άμα εξαφανιστεί...

Συγνωμη αλλα τι σημασια εχει αν ειναι Ntsc αφου στις Hdtv παιζει ετσι και αλλιως.
Καλη ωρα σαν του JohnΒ που του ηρθε απο Αμερικη.

P L A Y S T A T I O N 3

Την Δευτέρα το πρωί παρέλαβα το αμερικάνικο PS3.
Οταν σήκωσα την σακούλα η οποία είχε μέσα το PS3,ήταν βαριά,δεν το πίστευα...

Λοιπόν η πρώτη επαφή με το PS3 ήταν απίστευτη,είναι πανέμορφο και full style,όπως και παρά πολύ βαρύ,πραγματικά κτήνος...!
Πήρα ακόμα από Αμερική και το δεύτερο χειριστήριο,το καλύτερο HD καλώδιο που βρήκα και το WE:PES(PS2) .

Ας πάμε στο ψητό...

Το PS3 είναι συνδεδεμένο με HD καλώδιο στην Sony 32S2530.
Επίσης για on line είναι συνδεδεμένο με Ethernet Cable.
Τα χειριστήρια είναι πούπουλα και απίστευτα σχεδιασμένα για το χέρι του gamer.

Έχω κατεβάσει μέχρι στιγμής demo από το PS store, τα εξής : MotorStorm , F1,Resistance: Fall of Man,NBA 07 και το concert Gran Turismo HD.

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο...!!!
(...που να έρθουν και τα games που περιμένω...)

-bye-

P L A Y S T A T I O N 3

Ειναι το πρωτο post αυτου του thread.

--------------------------------------------------------------------------------

"Σωκράτη το αμερικάνικο PS3 το αγόρασα από Αμερική πριν την κυκλοφορία του Ευρωπαϊκού PS3.

Argic το Αμερικάνικο PS3 χρειάζεται μόνο το ιδιο καλώδιο όπου τροφοδότη το PC σου,ακριβώς αυτό εχω και είναι όλα άψογα."

Και αυτο ειναι post απο το thread "Πως αναγνωριζω Αμερικανικο απο ευρωπαικο ps3" παλι απο τον john.

και στο ιδιο thread υπαρχει και post του Argic για το ιδιο θεμα.

Νομιζω οτι ο John ειναι πιο ειδκος να μας απαντησει επι του θεματος αν και δεν νομιζω οτι χρειαζεται .
Sorry αν σου χαλασα την διαθεση απλα να βοηθησω θελω

Oranje δεν θέλουν το Αμερικάνικο PS3 διότι δεν παίζει τα Ευρωπαϊκά DVD, τα Ευρωπαϊκά PS2/PSone παιχνίδια και ελάχιστες Blu-Ray ταινίες.
Το ξέρουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα για PS3 παιχνίδια και τις πιο πολλές Blu-Ray ταινίες.

Δεν έπιασες το ύφος των παλικαριών αλλά δεν πειράζει… -bye-

Opoios den diavazei tetoia pathenei. (gia mena paei afto)
Mia xara tha mou kathotane to kineziko telika.

Έλα ρε Ντίνο, είχα την εντύπωση ότι ήξερες τη έπαιζε με το Αμερικάνικο και το Ιαπωνικό PS3.
Μαλών είναι αργά τώρα, την έκανες από την Κίνα…?

Έλα ρε Ντίνο, είχα την εντύπωση ότι ήξερες τη έπαιζε με το Αμερικάνικο και το Ιαπωνικό PS3.
Μαλών είναι αργά τώρα, την έκανες από την Κίνα…?

Δυστυχως.

Εχθές το βράδυ μου είπαν ότι υπάρχει ένα προγραμματάκι που αφού το εγκαταστήσεις στο Αμερικάνικο PS3,παίζει τα πάντα.
Έχετε ακούσει κάτι σχετικό;

Σωκράτη πως τα πετάς έτσι…? :FSGSFGS4:
Αν γνωρίζεις κάτι καινούργιο η πηγή σου, ρώτα να μάθεις διότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο από όσο γνωρίζω.

Japan to get 160GB PS3

H Sony Computer Entertainment International's ετοιμάζει ένα κτήνος για την αγορά της Ιαπωνίας.

Εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά:

*Code: CECHG06 (SPECIFICATION)
*Sony PlayStation 3
*160gb 2.5 SATA 5400rpm HDD
*CELL Broadband Engine (65nm process) @ 3.2ghz
*PPU x1, SPE x8
*RSX GPU (65nm process) @ 550mhz
*Blu-Ray Optical Disc Drive @ 2x
*Memory Card Reader- Memory Stick Duo, Compact Flash, Secure
*Digital
*6x USB 2.0 ports
*2x HDMI 1.3 ports