Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Εγώ πέραν από τις εξωτερικές διαφορές και τις ελλείψεις παρατήρησα και κάτι πολύ σημαντικό το 40αρη . Δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου σε σχέση με το 60άρη και κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο . Προφανώς γι αυτόν το λόγο αφαίρεσαν και αρκετές θύρες εξαερισμού

Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά έχει τώρα 2 – 3 μέρες ου το έχω και έχε παίξε και συνεχόμενα 4 – 5 ώρες και όταν το έπιασα από πάνω ήταν κρύο . Όπως καi απ τις πλαϊνές οπές ο αέρας ήταν σε πολύ καλά επίπεδά θερμοκρασίας σε σχέση με το μεγάλο που έβραζε. Μάλιστα το μεγάλο που το είχα σε κλειστό έπιπλά αν έπαιζε αρκετή ώρα έσβηνε μόνο του για να προστατευθεί.

εμενα δε μου χει σβησει ποτε μονο του (σε σχεδον κλειστο επιπλο)

μηπως υπαρχει καποια λειτουγια να ενεργοποιησω στο πσ3 για να κλεινει αυτοματα για προστασια?

(γιατι δεν εχω δει κατι)

Το 60άρι που έχω είναι σαν τοστιέρα μετά από 1+ ώρα χρήσης...
Από θέμα φασαρίας δεν το ακούω γιατί μακριά από εκεί που κάθομαι.
Στο 40άρι προφανώς χρησιμοποιούν 65άρι επεξεργαστή, οπότε λιγότερη ζέστη...

Re: Απάντηση: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Εγώ πέραν από τις εξωτερικές διαφορές και τις ελλείψεις παρατήρησα και κάτι πολύ σημαντικό το 40αρη . Δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου σε σχέση με το 60άρη και κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο . Προφανώς γι αυτόν το λόγο αφαίρεσαν και αρκετές θύρες εξαερισμού

Kαι εγώ το ίδιο είδα σήμερα που το είχα ανοιχτό για ένα 6ωρο περίπου ..
Ελάχιστη θερμότητα και σχετική ησυχία..

Το πρόβλημα με τις 2 μονο USB λυνεται πανεύκολα με ενα hub. Eγώ πήρα αυτό

http://www.pcfood.gr/showprod.php?id=57082

και παίζει μια χαρά .. (φαντάζομαι οποιοδήποτε hub θα κάνει)

Αναβάθμισα το Firmware στην 1.93 ενώ το σύνδεσα και με το PC του σπιτιού ασύρματα (προς το παρόν) για να μπορώ να έχω όλο το AV content του server προσβάσιμο από το PS3 .. Tα καλά του DLNA..

Last edited:
Εγώ πάντως παιδιά το αφήνω ανοιχτό όλη νύχτα κατεβάζοντας demos και δεν έχει κανένα πρόβλημα! Το πρωί (όταν είναι ΣΚ) ξυπνάω, φτιάχνω καφεδάκι και παίζω λίγο προ, και π´λαι δε μου βγάζει κανενα μύνημα οτι θα σβήσει!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι μου λέτε!!!

Στο Αγγλικό forum υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και αυτό που παρατήρησαν είναι ότι δεν είναι όλα τα PS3 το ίδια, έχουν διαφορες και στις θερμοκρασίες αλλα και στο θόρυβο.
Τώρα για το 40GB φαίνεται να είναι καλύτερο στο θέμα αυτό. Αλλα Μιχάλη είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιεί 65άρι επεξεργαστή?

Αν δλδ καποιος πηγαινε αυριο να αγορασει ps3 ποιο 8α του προτεινατε τεκμηριωμενα ???

Εξαρτάται. Αν αυτός ο κάποιος είχε PS2 και μαζί ενα σωρό αυθεντικά παιχνίδια, τότε προκειμένου να τα παίξει στο PS3 θα έπρεπε να πάρει την έκδοση την 60άρα. Για οτιδήποτε άλλο τότε να πήγαινε για τη 40άρα. Τώρα, αυτό για κάποιον που θέλει να αγοράσει PS3 σήμερα. Γιατί αναμένεται και έκδοση με περισσότερα GB HDD, η οποία δεν ξέρουμε πόσο θα κοστίζει, και αν και πόσο θα ρίξει την τιμή της 40άρας!

Εξαρτάται. Αν αυτός ο κάποιος είχε PS2 και μαζί ενα σωρό αυθεντικά παιχνίδια, τότε προκειμένου να τα παίξει στο PS3 θα έπρεπε να πάρει την έκδοση την 60άρα. Για οτιδήποτε άλλο τότε να πήγαινε για τη 40άρα. Τώρα, αυτό για κάποιον που θέλει να αγοράσει PS3 σήμερα. Γιατί αναμένεται και έκδοση με περισσότερα GB HDD, η οποία δεν ξέρουμε πόσο θα κοστίζει, και αν και πόσο θα ρίξει την τιμή της 40άρας!

Η συμβατότητα προς τα πίσω είναι όντως ένα πρόβλημα...

Για οσους ομως θέλουν το μηχάνημα σαν BR player κυρίως, δεν νομιζω να τους απασχολεί..

Ο σκληρός δίσκος αλλάζει πολύ εύκολα, οδηγίες υπάρχουν στο manual...

Απ'ότι έχω καταλάβει, κι εξωτερικά το 40άι δεν είναι ίδιο. Είναι πιο "λιτό", δλδ δεν είναι "piano black" το περίβλημά του, και τα γράμματα δεν είναι ασημένια ανάγλυφα αλλά "τυπωμένα, σωστά?

Όχι οτι παίζει κανα ρόλο τεχνικά αλλά αισθητικα...

Εφερε ενας φιλος το ps3 του κ το συνδεσαμε στη samsung mou LCD 32 κ μετα το σαν αυριο το συνδεσε αναλογικα σε μια tv σ ενα ξαδερφο του αναλογικα κ δν το εβρισκε σαν AV .Τι μπορει να φταιει ?

όταν του αλλάζεις τηλεόραση , θα πρέπει να του τραβάς και ένα reset , σχετικά υπάρχει και μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης , επίσης είναι κλασσική ερώτηση που γίνεται τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα :p

Οταν λες reset ?Τι να κάνω δλδ ακριβως?Κ επεισης πριν το φερει σε μενα το χε παλι σ εκεινη την tv.Γιατι δν υπηρχε προβλημα στην συνδεση με τη δικια μου ..επειδη απο αναλογικα που το συνεδεε στιην δικια μου πεξαμε με HDMI ? Sorry για την τοοοοση ασχετοσυνη και το πρηξιμο !!:P

Απάντηση: Re: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Οταν λες reset ?Τι να κάνω δλδ ακριβως?Κ επεισης πριν το φερει σε μενα το χε παλι σ εκεινη την tv.Γιατι δν υπηρχε προβλημα στην συνδεση με τη δικια μου ..επειδη απο αναλογικα που το συνεδεε στιην δικια μου πεξαμε με HDMI ? Sorry για την τοοοοση ασχετοσυνη και το πρηξιμο !!:P
Πρέπει να του ορίσεις από πού θα βγάζει το σήμα του και σε τι ανάλυση . Αν του δηλώσεις μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που σηκώνει η TVσου και δεν έχεις ενεργοποιήσει τις μικρότερες αναλύσεις δεν θα σου παίξει . Όπως επίσης αν του δηλώσεις να βγάζει απ το sacartδεν θα έχεις εικόνα απ την HDMI . Επίσης αν ενεργοποιήσεις τα 24fκαι δεν υποστηρίζονται απ την TVσου και πάλι θα έχεις πρόβλημα.
Παίξε λίγο με τις αριθμήσεις και την βρεις την άκρη

Απάντηση: Re: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Εγώ πάντως παιδιά το αφήνω ανοιχτό όλη νύχτα κατεβάζοντας demos και δεν έχει κανένα πρόβλημα! Το πρωί (όταν είναι ΣΚ) ξυπνάω, φτιάχνω καφεδάκι και παίζω λίγο προ, και π´λαι δε μου βγάζει κανενα μύνημα οτι θα σβήσει!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι μου λέτε!!!
Είναι τελείως διαφορετικό να κατεβάζει απ το internetακι διαφορετικό να παίζει games η ταινία κλπ . Όταν κάνεις downloadο επεξεργαστής του λειτουργεί στο ελάχιστο σε αντίθεση με τα gameπου δούλευε στο φούλ . Διορθώστε με αν κάνω λάθος

Εχθές έπαιζε για 6 ώρες συναχωμένα gameκαι DVDκαι ήταν εντελώς κρύο σαν να μην δούλευε.