Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Metal Gear Solid 4 demo coming to the Playstation Network next month?

MetalGearSolid4.net e-mailed the editor of PSW for confirmation that a demo for MGS4 will appear on the Playstation Network to which they responded: "At the time of writing the article a Konami rep told us a demo, the demo we played in our office for the magazine article, would be on the PSN Store."

Ευχάριστα νέα για έναν καταπληκτικό τίτλο για το Playstation 3,από τους αγαπημένους μου.

Πηγές: N4G,metalgearsolid4.net

γεια σε όλους...
νεος εδώ (όπως και ως κάτοχος ενός PS3)

θέλω μια ερώτηση να κάνω....
Αυτό το άτιμο Velocity bowling πότε θα έρθει στην ευρώπη?

Thanks..

και για όσους θέλουν να πάρουν το Time Crisis 4..
ΔΕΝ παίζει σε πανί μεγαλύτερο των 50".......
έπρεπε να την πατήσω για να το μάθω.....

ή μήπως μπορώ να αγοράσω το αμερικάνικο High velocity και να παίξει στο ευρωπαικό PS3?

thanks (again)

ή μήπως μπορώ να αγοράσω το αμερικάνικο High velocity και να παίξει στο ευρωπαικό PS3?

thanks (again)

Mπορείς να το αγοράσεις από το αμερικάνικο PStore,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

αγορασα το 40αρι με 2 παιχνιδια
assasin creed
oblivion game of the year
το μηχανημα μαλλον ηταν demo..ειχε αρκετη σκονη που μαλλον δεν προερχονταν απο το χαρτονι,το sixaxis δεν ηταν σφραγισμενο αλλα μεσα σε μια τσαλακωμενη διαφανη σακκουλα..τα αλλα εηαρτηματα ηταν ολα σφραγισμενα
το μηχανημα μεσα σε 10 λεπτα βγαζει ΠΟΛΥ ζεστο αερα και δεν μου φαινεται φυσιολογικο..
και το κυριοτερο..οταν βαζω μεσα το assasin το μηχανημα κολλαει και δεν δειχνει τιποτα στην οθονη..το μονο πληκτρο που λειτουργει ειναι πλεον ειναι αυτο πισω που το κλεινει..ολα τα αλλα νεκρα
ολα τα αλλα (παιχνιδια-ταινιες) τρεχουν μια χαρα..αλλα το assasin κολλαει το μηχανημα και δεν φορτωνει ουτε καν την εισαγωγικη οθονη του παιχνιδιου
τι διαολο τρεχει?

Πολύ το κράτησες νομίζω. Δώστο τους πίσω και πάρε καινούργιο, αρκεί να τραβήξεις εσύ κουτί από τη μέση της στοίβας;)
Και να τους πεις ότι αν και το καινούργιο είναι ανοιγμένο, θα σε ξαναδούν.

επειδη ειδα οτι το αυτοκοληητο στο κουτι ηταν κομμενο ειπα στον υπαλληλο αν εγγυαται οτι το μηχανημα ειναι αθικτο
μου ειπε ναι και εβγαλε και μου εδειξε ενα καλωδιο που ηταν(φαινονταν) οντως σφραγισμενο
οταν πηγα σπιτι ειδα οτι το μηχανημα κολυμπουσε στην σκονη
τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα μου φερει ενα αλλο ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΦΡΑΓΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ..το εφεραν απο Πρεβεζα γιατι σε ολη την Ελλαδα ειχε εξαντληθει
αυτα ομως ο τυπος δεν μου τα ειπε ΠΡΙΝ το αγορασω αλλα μετα το τηλεφωνο
το θεμα ειναι οτι μου βγηκε ο κ@λ@ς να το κουβαλαω 45 λεπτα και τωρα πρεει να το παω πισω και να παρω το αλλο
εδω αγορασαμε τηλεοραση απο ροδο και ολα ηταν οκ να μας την φερουν οι ντοπιοι?

αυτο με βαση τη μκρη εμπειρια μου απο τα νομικα λεγεται ΑΠΑΤΗ