Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Συντροφοι θελω μια διευκρινιση ,αν υπαρχει καποιος σχετικος μ αυτο!(τι λεω ε?)πριν 5 μερες εκανα την διαδικασια που προτεινεται για να συνδεσω το PS3
με το HTPC κ ολα δουλεψαν κανονικα .το ειδε κανονικα σαν media server .εχθες αποσυνδεσα για λιγο το καλωδιο δικτυου κ μετα την επανασυνδεση δεν καταφερα να το ξανακανω να το ξαναδει ως media server .εχει καποιος καποια λυση ?????? help......

επειδη ειδα οτι το αυτοκοληητο στο κουτι ηταν κομμενο ειπα στον υπαλληλο αν εγγυαται οτι το μηχανημα ειναι αθικτο
μου ειπε ναι και εβγαλε και μου εδειξε ενα καλωδιο που ηταν(φαινονταν) οντως σφραγισμενο
οταν πηγα σπιτι ειδα οτι το μηχανημα κολυμπουσε στην σκονη
τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα μου φερει ενα αλλο ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΦΡΑΓΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ..το εφεραν απο Πρεβεζα γιατι σε ολη την Ελλαδα ειχε εξαντληθει
αυτα ομως ο τυπος δεν μου τα ειπε ΠΡΙΝ το αγορασω αλλα μετα το τηλεφωνο
το θεμα ειναι οτι μου βγηκε ο κ@λ@ς να το κουβαλαω 45 λεπτα και τωρα πρεει να το παω πισω και να παρω το αλλο
εδω αγορασαμε τηλεοραση απο ροδο και ολα ηταν οκ να μας την φερουν οι ντοπιοι?

αυτο με βαση τη μκρη εμπειρια μου απο τα νομικα λεγεται ΑΠΑΤΗ
Υπάρχει και μαι περίπτωση το ΑSSASINS CREED να έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση του.Το είχα νοικιάσει και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάποιες φορές κολλούσε,δεν μου έχει συμβεί σε άλλο game και έχω παίξει πάρα πολλά.Πρέπει να το δοκιμάσεις και σε άλλο PS3 και να δεις τι φταίει(μήπως το game)

αυτο με βαση τη μκρη εμπειρια μου απο τα νομικα λεγεται ΑΠΑΤΗ

Εγώ θα σου πρωτινά να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να το αγοράσεις από άλλο μαγαζί,είναι μεγάλη απάτη,ανεπίτρεπτο.Αν σου φέρουν αντίρρηση καν τους και μια μήνυση να τρέχουν και να μην φτάνουν. Πάντως για το game όπου κολλάει θέλει update δες εδώ στο post#78.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Συντροφοι θελω μια διευκρινιση ,αν υπαρχει καποιος σχετικος μ αυτο!(τι λεω ε?)πριν 5 μερες εκανα την διαδικασια που προτεινεται για να συνδεσω το PS3
με το HTPC κ ολα δουλεψαν κανονικα .το ειδε κανονικα σαν media server .εχθες αποσυνδεσα για λιγο το καλωδιο δικτυου κ μετα την επανασυνδεση δεν καταφερα να το ξανακανω να το ξαναδει ως media server .εχει καποιος καποια λυση ?????? help......

Φίλε, δες λίγο τις ρυθμίσεις και πες μας:
Settings -> Network Settings -> Media Server Connection -> Disabled or Enable...?

Απάντηση: Re: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

αγορασα το 40αρι με 2 παιχνιδια
assasin creed
oblivion game of the year
το μηχανημα μαλλον ηταν demo..ειχε αρκετη σκονη που μαλλον δεν προερχονταν απο το χαρτονι,το sixaxis δεν ηταν σφραγισμενο αλλα μεσα σε μια τσαλακωμενη διαφανη σακκουλα..τα αλλα εηαρτηματα ηταν ολα σφραγισμενα
το μηχανημα μεσα σε 10 λεπτα βγαζει ΠΟΛΥ ζεστο αερα και δεν μου φαινεται φυσιολογικο..
και το κυριοτερο..οταν βαζω μεσα το assasin το μηχανημα κολλαει και δεν δειχνει τιποτα στην οθονη..το μονο πληκτρο που λειτουργει ειναι πλεον ειναι αυτο πισω που το κλεινει..ολα τα αλλα νεκρα
ολα τα αλλα (παιχνιδια-ταινιες) τρεχουν μια χαρα..αλλα το assasin κολλαει το μηχανημα και δεν φορτωνει ουτε καν την εισαγωγικη οθονη του παιχνιδιου
τι διαολο τρεχει?
Το πας πίσω κ επιστροφή χρημάτων χωρίς ιδιαίτερη κουβέντα...αν σου το παίξουν δύσκολοι τότε τους λες για ινκα κτλ....

Ωραίες συμβουλές δίνουμε Μιχάλη...-bye-

Devil May Cry 4 PlayStation 3 demo on the PlayStation Network
Από σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε το demo του DMC4 από το Ιαπωνικό PStore(είναι διαθέσιμο και στο Xbox Live).Το size είναι 640ΜΒ,καλό κατέβασμα...

Πηγή:capcom

Attachments

• main_1.jpg
    main_1.jpg
    57.7 KB · Views: 7
τελεια!
α..και οποιος θελει να τον σκοτωσω(στο call of duty) περιμενω ραντεβου
θα χυθει πολυ αιμα συντροφοι:flipout::rifle:

παδεία μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορα που έχει το 40 από το 60 αν έχει internet και λοιπά ευχάριστο....

παδεία μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορα που έχει το 40 από το 60 αν έχει internet και λοιπά ευχάριστο....

Playstation 3 60 GB
60 GB Hard drive
Blu-Ray Compatible
4 USB Ports
Memory card reader (4 in 1)
Playstation 1 and 2 compatible

Playstation 3 40 GB
40 GB Hard drive
Blu-Ray Compatible
2 USB Ports
No Memory card reader
Playstation 1 compatible

Ακόμα το 40G έχει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
Τα υπόλοιπα είναι ίδια και στα δυο.

Last edited:
φιλε μου ευχάριστο για την απάντηση θα σε ρωτήσω και κάτι άλλο σύνδεση για internet έχει το 40 ethernet "δελαδι" και ένα άλλο άκουσα ότι με την καινούρια αναβάθμιση πεζή τα παιχνίδια από το ps 2 είναι αλήθεια?

Το 40G έχει σύνδεση με Ethernet αλλά δεν υποστηρίζει τα παιχνίδια του PS2 ούτε με το καινούργιο firmware.

ρε παιδια μια απλη ερωτηση.το ps3λετε οτι εχει itnernet.ειναι δηλαδη οπως ενα pc ? δηλαδη πας σε ιστοσελιδες και μπωρεις να κατεβαζεις τραγουδια και βιντεο. τι ακριβως κανει σε αυτον το τομεα (ενοειται συνδεοντας το με το ρουτερ) ασ απαντηση καπιος ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση PLAYSTATION 3

ρε παιδια μια απλη ερωτηση.το ps3λετε οτι εχει itnernet.ειναι δηλαδη οπως ενα pc ? δηλαδη πας σε ιστοσελιδες και μπωρεις να κατεβαζεις τραγουδια και βιντεο. τι ακριβως κανει σε αυτον το τομεα (ενοειται συνδεοντας το με το ρουτερ) ασ απαντηση καπιος ευχαριστω.

ΟΧΙ!
ΜΟΝΟ να σερφαρεις μπορεις, αλλα οχι να κατεβαζεις αρχεια...

ΜΟΝΟ αν βαλεις μεσα Linux γινεται σαν PC , και λειτουργει σαν Linux OS, αλλά η καρτα γραφικών του ειναι κλειδωμενη και ΔΕΝ μπορεις να παιξεις αλλα παιχνιδια (εκτος PS3) μεσα απο το Linux....:grandpa:

τι λετε?
θα δουμε ποτε ps2 games στο 40αρι?
ειναι δυνατον τεχνικα?
σημερα επαιξα με το final fantasy 7 ps1 και το ασυρματο χειριστηριο ειναι απολαυση

το assasin creed εχει πολλα προβληματα..η εικονα κοβεται στα 2,ενα κυμα τρεχει την οθονη οταν αλλαζεισ τοπια(μαλλον απο την ανανεωση)

Παιδιά πως μπορεί το PS3 να παίξει mkv? κάτι που να δουλεύει σίγουρα γιατί λένε διάφορα,Ευχαριστώ.
Σίγουρα τίποτα.

Στο 40G,vasdar αποκλείεται να δούμε PS2 games εκτός αν γίνει κάποιο μελλοντικό hacking.