[Παρουσίαση] Ρωσόφωνο πακέτο Platforma DV + HD

Το πόσο εύκολο είναι να μοιραστεί μια κάρτα (στην παρούσα φάση...παλιότερα να "σπάσει" όπως λέγανε) εξαρτάται από το πόσο δημοφιλές είναι το πακέτο και τι ανταπόκριση θα έχει στο κοινό το πειρατικό προϊόν που θα προκύψει. Αν κρίνουν ότι αξίζει τον κόπο, τότε ασχολούνται και...τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Τα δημοφιλέστερα πακέτα της Ευρώπης, ότι κι αν κάνουν οι κάρτες τους μένουν "αμοίραστες" για λίγες μόνο μέρες ή και ώρες ακόμα!

Re: Απάντηση: [Παρουσίαση] Ρωσόφωνο πακέτο Platforma DV + HD

HD ποιότητας εικόνας τα κανάλια είναι καλά. σε θεμα περιεκτικότητας ειδικά σε θεμα φρέσκων ταινιών η nova καλύτερη

Δε βαριέσαι, για τις ταινίες έχουμε τα mkv :tongue: καλύτερα να δεις τα αθλητικά που προσφέρει το πακέτο $$
και το hi def καμία σχέση με το της nοβας

Το RTVi έχει τρία κανάλια όλα κι όλα με ταινίες που..δείχνει το κανάλι της Βουλής κι ο «902 αριστερά στον Hellas-sat» με ετήσια συνδρομή 130 , ενώ το Platforma έχει 28 με λιγότερα χρήματα και καλύτερη εικόνα και πρόγραμμα. Δεν θα βάλω το κόστος αγοράς του δέκτη (στην ουσία περί τα 200 ), ούτε την χαζή πρακτική τους μιας και άχρηστους δέκτες έχω αγοράσει πολλούς! Φυσικά, το Platforma δεν αντέχει ούτε κατά διάνοια την σύγκριση με το πακέτο NTV στις 36E, συναγωνίζεται το Raduga στις 75E αλλά ας όψεται το άτιμο το footprint.

Θα διαφωνήσω σε αυτά, μιας και για κάποιον που ενδιαφέρεται και για το πώς βλέπει αυτό το οποίο πληρώνει (ποιότητα υπηρεσιών) νομίζω πως προτιμάει με κλειστά μάτια Platforma. Διαθέτει και τα κανάλια εθνικής εμβέλειας (που μπορεί κανείς να τα βρει fta αλλά όπως ανέφερες νεύρα και μουρμούρα).
Απ’ την άλλη οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παρακολουθούν περισσότερο τα 2 (ουσιαστικά) κανάλια του RTVi, οπότε αυτοί εκεί ξέρουν πολύ καλά τι πρόγραμμα να τρέξουν! Τέλος, όσον αφορά τη Raduga, αν δε σε νοιάζει καθόλου η εικόνα -της πληθώρας για του λόγου του αληθές - των καναλιών ή χρησιμοποιούν CRT, το πακετάκι είναι ότι πρέπει για αυτούς.

το Platforma δεν αντέχει ούτε κατά διάνοια την σύγκριση με το πακέτο NTV στις 36E
όπως και η τιμή άλλωστε..
και ποιος ξέρει, ίσως τα 4 νέα HD κανάλια σε καινούριο transponder maybe το φέρουν λίγο πιο κοντά στους ++

P.S.: και ένα χρόνο μετά το ετήσιο κόστος συνδρομής μας βρίσκει στα 135 :ciao:

Πληροφοριακά σας λέω ότι δεν το φχαριστήθηκα, λόγω ιδιοκτησιακού δέκτη. Αναγκάστηκα για κάποιους μήνες ειδικού ενδιαφέροντος, όντας νόμιμος συνδρομητής να καταφύγω σε κατι μαϊμουδιάρηδες, οι οποίοι αντί ψιχίων μου παρείχαν το πολυπόθητο.
Πριν απο ένα μήνα περίπου έληξε η συνδρομή, αγόρασα την προπληρωμένη κάρτα ανανέωσης (περίπου 120 ευρώ), την έχω στο συρτάρι και περιμένω όταν (όποτε) ακουστεί η επόμενη "φήμη" για ξεπάντρεμα της συγκεκριμένης βέρσιον να το δοκιμάσω. Σε περίπτωση που η υπομονή μου εξαντληθεί, τότε ολόκληρο το πακέτο πάει για σκότωμα...

ΥΓ οτιδήποτε αντιτίθεται σε κανόνες ή κανονισμούς μπορεί να διαγραφεί από τους αρμοδίους.

Re: Απάντηση: [Παρουσίαση] Ρωσόφωνο πακέτο Platforma DV + HD

Να ξέρεις πάντως, (αν δεν το ήξερες) πως οι κάρτες ανανέωσης έχουν ημερομηνία λήξεως !
δεν το φχαριστήθηκα, λόγω ιδιοκτησιακού δέκτη.

... έπρεπε να ψάξεις τo module+smartcard

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Παρουσίαση] Ρωσόφωνο πακέτο Platforma DV + HD

Να ξέρεις πάντως, (αν δεν το ήξερες) πως οι κάρτες ανανέωσης έχουν ημερομηνία λήξεως !

... έπρεπε να ψάξεις τo module+smartcard

Αμ δεν το ήξερα και μάλλον την έχω πατήσει....

Είναι άπαιχτοι αυτοί οι ρώσοι ότραν πρόκειται για κομπίνα............

:marchmellow:

...από προχθές η rev.15 δεν δουλεύει με τον "απλό" τρόπο

Άκουσα ότι ...ανέβασαν το επίπεδο ασφαλείας, ζόρικα τα πράγματα για διαζύγιο.

Λοιπόν, μετά απο 1 χρονο, 9 μήνες και 25 ημέρες βρήκα την λύση!!!!!!!!!!

Για τις κάρτες ver 14, χρειάζεται να ξηλωθεί το card reader του GS9300, να συνδεθεί με TTL που να έχει το τσιπάκι PL2303 ή με MAX232. Για ευκολία τα βάζουμε σε ένα pc, σετάρουμε την ρωσική wicardd emu (πανεύκολο) που βασίζετε σε newcamd πρωτόκολλο και προχωράμε ακάθεκτοι. Συνιστάται το mgcamd το οποίο λύνει το θέμα του AU.

Τέρμα η κρεβατομουρμούρα επί του θέματος!!!!!!!
...ανέβηκα και στην εκτίμηση της πεθεράς ...τς τς τς!!!

Καλησπερα
Εχω πιατο με μοτερακι και πιανω το μπουκετο απο τις 9Ε το εχω κατεβασει και με ενδιαφερει να αγορασω συνδρομη. Περισοττερο για τον πατερα μου το κατεχει το περισσοτερο το θεμα της γλωσσας αλλα και για εμενα για την μπαλα (Αγγλικο, Ισπανικο κλπ). Εχω εναν Ipbox9000HD. Τι πρεπει να κανω για να αγορασω συνδρομη, τι πληρωνω γιατι απο το site βλεπω εκξευτελιστικες τιμες ενω σε καταστημα εδω ειναι φαρμακειο.
Ευχαριστω