Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Jos3ph said:Δεν ήρθε το τέλος , απλά βλέπουμε πόσο αδύναμα είναι τα software και δεν μπορούν να αξιοποιήσουν σωστά το hardware των HTPC ...
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:Δεν ξέρω τώρα τι γίνεται με ονειροκούτια και χακεριές....
Τι λετε ω ρε... κλεφτοπουλα. ΝΑ δειτε ανατιμησεις στις τιμες που θα κανουν μεχρι το 2010. μεχρι τοτε βλεπω να την εχουν παει στα 200 ευρωπουλα την συνδρομη. Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω. Την ακατονομαστη μου μεσα. ^&%$((Τακης Πετροπουλος said:γιατι αφου η Νοβα ανκοινωσε τωρα καινουριο δεκτη δυσκολα την βλεπω να ξαναζηταει αλλαγες μεσα στα επομενα χρονια.Μακαρι ομως να ειμαι λαθος.
supacoopa said:Μια ερωτηση και απο εμενα...
Τι πιατο χρειαζεται για να πιασει καποιος Sky στην Αθηνα?
Ο δορυφορος ειναι ο Astra στις 19ο?
mitsos147 said:εχω ψηθει τρελα για Sky HD 2 ερωτησεις εχω μονο 1) απο που θα παρω πιατο καταληλο και ποσο εχει περιπου?? 2)πως πληρωνεις με τον μηνα?? οταν παρω Sky world yearly(100GBP) απο το insatinternational.com θα πληρωνω και καθε μηνα μετα?? δεν ειναι για 1 χρονο?? επισης μεσω της καρτας που εχεις δωσει πληρωνεις?? ευχαριστω..
Aθηνα ειμαι..Larry said:φιλε Δημητρη
πιατο μπορεις να παρεις απο ολα τα μαγαζια που πουλανε δορυφορικα ειδη και σε διαμετρο αν εισαι Αθηνα στο 1 20 με 1 40
αν διαβασεις το ποστ νο 10 θα διαπιστωσεις οτι περα απο την μηνιαια συνδρομη υπαρχει και μια ετησια της ταξεως των 120 λιρων Αγγλιας
και η πληρωμη γινεται μεσω της πιστωτικης καρτας που εχεις δωσει