send
AVClub Fanatic
Ανακοίνωσε και νέα, "κομπακτ" σουπερζουμ η Samsung... με μικρό μέγεθος και φακό 24-360... για να δούμε... αν και η προσέγγιση στην εικόνα δυστυχώς είναι λάθος στη Samsung...
αν και η προσέγγιση στην εικόνα δυστυχώς είναι λάθος στη Samsung...
Εάν θέλετε το 10Χ ζουμ 35-350mm είναι η μόνη σε αυτά τα χρήματα... Μια γρήγορη άποψη:Παιδιά εάν και λόγω άλλων προτεραιοτήτων δεν είναι της ώρας η αγορά κάποιας compact (σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή) έπεσε το μάτι μου σε μια προσφορά στο Πλαίσιο για την Kodak EasyShare Z915.
10Μp, 10Χ οπτικό, σταθεροποιητής καθώς και - το σημαντικότερο - χειροκίνητες ρυθμίσεις (δεν ξέρω εάν ισχύει και για το focus).
Εάν η μηχανή είναι ικανοποιητική σε επιδόσεις τότε τα 145 μου φαίνονται πολύ λίγα...
Λογικό είναι, είπαμε: fun cameras - τίποτα σοβαρό. Και βέβαια η Pentax W60 με 10mp βγαίνει σαφώς καλύτερη από την διάδοχο W80 στα 12mp... Δέστε και το συγκριτικό στο link των "σκληρών"Την έχει την Canon ο αδερφός μου. Πολύ ωραία μηχανούλα. Έκθεση και χρώμα πάρα πολύ καλά. Αλλά τα 12 Mp.... ΔΕΝ.... Όπως και σε όλες τις 12ρες. Θόρυβος και τεχνουργήματα από τα 100iso.
Ευτυχώς τα ενεργά είναι "μόνο" 12... πιθανολογώ (και ελπίζω) το power O.I.S. σε συνδυασμό με τον νέο επεξεργαστή, να κάνουνε δουλειά, ώστε τουλάχιστον να μήν έχουμε χειρότερη ποιότητα...14mp..... το έσκισαν και ψόφησε.
Ευτυχώς τα ενεργά είναι "μόνο" 12... πιθανολογώ (και ελπίζω) το power O.I.S. σε συνδυασμό με τον νέο επεξεργαστή, να κάνουνε δουλειά, ώστε τουλάχιστον να μήν έχουμε χειρότερη ποιότητα...
Σωστός , το έψαξα... άσχημα τα πράγματα. Θα είναι μεγάλη μαγεία αν τα "νέα" μοντέλα πλησιάζουν την απόδοση των παλιών. :-(Τα "ενεργά" είναι 12 γιατί προφανώς κροπάρει για να φτιάξει το φορμά που θέλεις. 14.5 mp είναι λέει ο αισθητήρας, τα οποία στριμώχνονται σε επιφάνεια διαγωνίου 1/2.33''.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.