The Sphinx
Senior Member
- 17 June 2006
- 479
Στρατηγέ καλορίζικος. Για πές μας διαφορές blue ray και hd-dvd στο εργαλείο. Ποιό σου άρεσε περισσότερο?
Ντίνο μην ανησυχείς και εγώ αλλάζω εύκολα μυαλό
παρόλο που ο χώρος είναι 4x6 με καθαρό για την
απόσταση θέασης 4x4.
Τα μυαλά της γυναίκας μου ποιος τα αλλάζει?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Με βλέπω να κοιμάμαι στα παγκάκια:BDGBGDB55:![]()
Καλά λέμε τώρα.........
Δεν με βλέπω να αντέχω πάνω από κανά χρόνο ακόμα χωρίς προβόλι...![]()
Και να προσθέσω ότι φαίνεται κυρίως στο μπακ γκράουντ, εκεί δηλαδή που τα πλάνα είναι θολά... Αλλά απ'ότι έμαθα θα μειωθεί ο κόκκος με το χρόνο, όταν στρώσουν τα πάνελ... Σωστά;;;
Μπάμπη καλορίζικο το μηχανάκι σου.
Τα screenshots από αυτό το DVD του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ είναι από την ταινία "The Shawshank Redemtion. Δεν την έχεις σε HD; Με ελληνικά βεβαίως.
Μήπως πρέπει να στείλω κανέναν σκληρό;
Προσοχή!
Αναφέρομαι σε κόκκο του φιλμ, που υπάρχει και στο σινεμά αλλά δεν τον βλέπουμε, γιατί έχουνε πολλύυυυ καλά μηχανήματα.:violent-smiley-030:
Επειδή βλέπω οτι τα περισσότερα σχόλια είναι σχεδόν διθυραμβικά...θα το "πάρω" λίγο αλλιώς... Θα γίνω λίγο αιρετικός... :smile:
Λοιπόν, μάλλον άρχισα να συνηθίζω τον HD1... Χθές το βράδυ το μαύρο του σε κάποια δύσκολα σημεία μου φάνηκε βαθύ γκριζουλάκι... Άντε βαθύ μολυβί.
Σίγουρα είναι το καλύτερο μαύρο που έχω δεί σε ψηφιακό αλλά απόλυτο μαύρο δεν είναι.
Τώρα θα μου πείτε... Τον κινηματογράφο δεν προσπαθούμε να προσομοιώσουμε; Μήπως έχει απόλυτο μαύρο ο κινηματογράφος; Όχι βέβαια, ο HD1 σίγουρα έχει καλύτερο.
Απλά το γράφω για να σας πώ οτι δεν υπάρχει τέρμα σ' αυτό το τρυπάκι... Μόλις συνηθίσεις το καλό αναζητάς το καλύτερο.
Το σίγουρο είναι οτι δεν ξαναγυρίζεις πίσω. Μέ τίποτε.
Για αυτό σκέφτομαι να πετάξω τον DLP , και να πάρω τον HD1Το σίγουρο είναι οτι δεν ξαναγυρίζεις πίσω. Μέ τίποτε.
Επειδή βλέπω οτι τα περισσότερα σχόλια είναι σχεδόν διθυραμβικά...θα το "πάρω" λίγο αλλιώς... Θα γίνω λίγο αιρετικός... :smile:
Λοιπόν, μάλλον άρχισα να συνηθίζω τον HD1... Χθές το βράδυ το μαύρο του σε κάποια δύσκολα σημεία μου φάνηκε βαθύ γκριζουλάκι... Άντε βαθύ μολυβί.
Σίγουρα είναι το καλύτερο μαύρο που έχω δεί σε ψηφιακό αλλά απόλυτο μαύρο δεν είναι.
Τώρα θα μου πείτε... Τον κινηματογράφο δεν προσπαθούμε να προσομοιώσουμε; Μήπως έχει απόλυτο μαύρο ο κινηματογράφος; Όχι βέβαια, ο HD1 σίγουρα έχει καλύτερο.
Απλά το γράφω για να σας πώ οτι δεν υπάρχει τέρμα σ' αυτό το τρυπάκι... Μόλις συνηθίσεις το καλό αναζητάς το καλύτερο.
Το σίγουρο είναι οτι δεν ξαναγυρίζεις πίσω. Μέ τίποτε.
Μπάμπη τρείς χώροι, τρια διαφορετικά επίπεδα μαύρου(όχι μετρημενα αλλα από θέμα αίσθησης)
Διευκρινίστε μου κατι πλιζ.....
...οταν λετε μαυρο τι εννοειται?
Μαυρο πατερν, μαυρο μες την εικονα, μαυρο με καμενες διαβαθμισεις, μαυρο σε φωτεινο πλανο, μαυρο χωρις blooming, μαυρο χωρις ανακλασεις χωρου, μαυρο με "εξυπνους" τονους μπλε , μαυρο χωρις πεπλο ........τι μαυρο τελικα ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.