Εγω δεν λέω τίποτα,:argue: εκτός του ότι ένας Pearl θα είναι στο πορπαγκάζ του αυτοκινήτου μου εκείνη την ώρα!!!:firstprize:
Ουτε και γω λεω τιποτε.
Μαλλον θα πω:
4 ζαντες αλουμινιου 17" θα υπαρχουν στο δικο μου πορπαγκάζ. Δεκτη και ανταλλαγη με ιντερκονεκτ)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ντίνο, μήπως με το ποδήλατο θα πήγαινες πιο γρήγορα????![]()
![]()
....για να μην ξεχαστω, θελω να ευχαριστησω προκαταβολικα τον φιλο και μελος του Avclub Ντινο Π. (Ntinos1972) που με χαρα μας παραχωρησε τον ακριβοθωρητο JVC HD-1 (ενα απο τα ελαχιστα κομματια που ηρθαν στην χωρα μας) προκειμενου να τον δουμε ολοι παρεα αυριο!
Επισης θερμες ευχαριστιες στον Σταυρο Καμουλακο που θα μας φιλοξενησει στο καταστημα Τσαουσης-Σεηος.
Καλα Γιαννο, ετσι και ψαξω και βρω τα μηνυματα που εγραφες οταν τον πηρες, θα ριξουμε πολυ γελιο.![]()
Βρε Χρηστάκο, αφού ξέρεις...εγω προβολέα ακόμη και εαν πάρω άλλον για τον επόμενο χρόνο , θα κάθεται στην κούτα.....άλλωστε μόνο τον Pearl έβγαλα στο σφυρί;
πουλησα την περλα νυχτα και εχω τωρα μια τσαDiLa
που δεν θα χω στην Πυργελα προβολεα για την Villa
ομως σε ενα χρόνο Χρηστο που θα εχω φτιαξει σπιτι
αμα δεν καρφώσω DiLa ελα τρύπα μου την Μύτη
Τι και εαν πούλησα την Πέρλα,τι και εαν πάω στην Πυργέλλα...
...αφού ξέρετε την τρέλλα...
μπορεί μέσα στην κουζίνα να προβάλω και με Dila!!!
Ρε, μη με τρελαίνετε.....Ο προβολέας δεν είναι οικόπεδο... Καβάντζα προβολέα από τώρα για του χρόνου;
Οι τιμές πέφτουν δεν ανεβαίνουν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.