ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Νομίζω,ότι θα ήταν χρήσιμο γι' όλους να διαβάσουν ποιό μηχάνημα του συστήματός σας και γιατί είναι το αγαπημένο σας.Θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο,άν περιγράφατε τον χώρο που παίζει το σύστημά σας καθώς και το τι ακούτε.

Για εξομολογηθείτε τον έρωτά σας!

08_DA-88.jpg JADIS DA 88 Signature (2007 version).

Για τις χροιές του και την διαφάνειά του.Σε μικρό χώρο παίζει μ' ότι νάναι...

Last edited:
Denon DL-304
DL304_1_b.jpg

Για το λόγο απόδοσης/τιμή.

αυτά...
1107573764.jpg

AKG K-1000.
Δεν υπάρχει τίποτα που να στέκεται δίπλα τους...

Εγώ... είμαι αγαπησιάρης και έχω πολλές αδυναμίες! :HTEHEH56:

Αρχίζω με αυτό:
28637.jpg

για την αξιοπιστία του, τον ήχο και την απροβλημάτιστη λειτουργία του για 24 χρόνια! :worshippy:

και το φινετσάτο συνεργάτη του
morch_dp6_side.jpg

για τον ήχο, την κατασκευή και τις ρυθμίσεις του,

συνεχίζω με αυτήν την μικρή:
R100.JPG

για τον ήχο της και την απίθανη στερεοφωνική εικόνα της

και τελειώνω με το φτωχό συγγενή:
fs207_2c.jpg

Elac FS207.2, για την ικανότητα τους να κάνουν τόσα πολλά τόσο καλά - και με τόσα λίγα λεφτά ;) - και ειδικά γι' αυτό εδώ:
jet3_g.jpg

το καλύτερο μονό τουΐτερ που έχω ακούσει, με διαφορά από τα υπόλοιπα. Γράφω μονό, γιατί έχω ακούσει και τις συστοιχίες ταινίας του Genesis II. :worshippy:

Οι παραπάνω αδυναμίες μου όμως, δε θα μπορούσαν να σταθούν αν δε συνιστούσαν ένα αρμονικό σύνολο - που μου είναι πάρα πολύ αγαπητό - με τα υπόλοιπα κομμάτια.

Ακούω σε μικρό χώρο, περίπου 20 τ.μ. αλλά ψηλοτάβανο (> 3,3 μέτρα), με πολλές βιβλιοθήκες και ράφια.

Last edited:
Αυτά.... Γιατί για το χώρο μου και για τα ακούσματά μου και για ....τη σύζυγο ;) είναι ιδανικά.

img_B8643.jpg
SONUS FABER CREMONA AUDITOR

Last edited by a moderator:
και εγω μια απ τα ιδια με Μπαμπη

631.jpg

JM Lab be

Last edited by a moderator:
Δεν γράφετε και κάτι παραπάνω για εμάς τους άσχετους; Τι μάρκες είναι, τι κάνει το καθένα, κανένα χαρακτηριστικό... Κανα-δυο εικόνες δεν κατάλαβα καν τι είναι!

(άμα θέλετε βέβαια!)

o/t αλλά αυτά τα beryllium βγαίνουν σε άλλο χρώμα?(περιέχουν πραγματικά βυρήλιο???)
και απο ενισχυτή? θέλουν κανα μοσχαράκι να τα τροφοδοτεί?

εχετε δικιο....εμενα ειναι τα Focal JMlab 1007Be

και παιζουν με pro εναν 1098 Rotel και 5 Χ 200 τελικο παλι της Rotel

Παιδιά θα ήθελα να σας παρακαλέσω,να μην αναρτάτε φωτο "σεντόνια",γιατί θα έχουμε τεχνικά προβλήματα.

Ευχαριστώ.