Παρθένος - ερωτήματα.

Για προχωρημένους χρήστες pc και γι'αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει η εγγύηση..
Φορτώνοντας το ελεύθερο λογισμικό Rockbox, μπορεί να αναπαράγει και αρχεία .flack και Ogg vorbis...
αποκτά πλήρως παραμετρικό equalizer και τα pc το βλέπουν πλέον σαν εξωτερικό σκληρό
δείτε http://www.pcworld.com/article/id,134953-c,mp3players/article.html

και http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/FeatureComparison

το καλο είναι είναι οτι μπορείς να φορτώνεις κατα βούληση είτε το original firmware του ipod είτε το τροποποιημένο του rockbox

Επειδη εχει αρχισει να κάμπτεται η αντισταση μου!!!!και το 80αρι ακουγεται πολυ ελκυστικο να ρωτησω και κατι τελυταιο???
Mp3 -wav μπορει να παρει οκ.
Τα παιζει ομως ή απλα υπαρχουν μεσα σαν αρχεια που μετα πρεπει να τα κανεις aac για να τα ακουσεις????

Παίζουν όπως είναι χωρίς καμμία μετατροπή. Επιπλέον το iTunes σου δίνει την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να μετατρέψεις όλα ή μερικά από τα μουσικά σου αρχεία σε ότι φορμά θέλεις.

Σας παρακαλω μην με βαρεσετε!!!αλλα σαν μεγαλος ανθρωπος που ειμαι ρωταω "μπακαλιστικα" για να μην μπερδευτω......

(σαν παραδειγμα μπερδεματος, αναφερω οτι η καινουργια τηλεοραση που πηρα ΔΕΝ εχει την λειτουργια PiP παρα μονο στην εισοδο hdmi.Αυτο ομως το εμαθα μετα την αγορα!!!!!)

Αρα λοιπον εφοσον παιζει τα mp3 και τα wav το μονο "ιδιοτροπο" της ιστοριας ειναι οτι πρεπει να του τα φορτωνεις μεσω του iTunes.

Kαλα τα λεω????

Μπα δεν ειναι και τοσο παραξενο για μενα το iTune.
Εδω και δυο χρονια περιπου πολλα τραγουδια τα κατεβαζω απο κει ,αλλα οταν θελω να τα ακουσω τα καιω σε ενα audio σιντακι και καθαριζω!!!!

Βεβαια αλλο το κατεβασμα αλλο το "γεμισμα" του ipod.
Παλι σε περιπετειες θα μπω στα γεραματα!!!!!!

Και το προβλημα θα ειναι οτι μαλλον θα μου το παρει η κορη μου και γω θα μεινω με το samsung!!!!!!

Το γέμισμα του iPod γίνεται από μόνο του αυτόματα όταν το συνδέσεις με τον υπολογιστή σου και συνεπώς με το iTunes. Καμμία περιπέτεια!

Re: Απάντηση: Παρθένος - ερωτήματα.

Μπα δεν ειναι και τοσο παραξενο για μενα το iTune.
Εδω και δυο χρονια περιπου πολλα τραγουδια τα κατεβαζω απο κει ,αλλα οταν θελω να τα ακουσω τα καιω σε ενα audio σιντακι και καθαριζω!!!!

Βεβαια αλλο το κατεβασμα αλλο το "γεμισμα" του ipod.
Παλι σε περιπετειες θα μπω στα γεραματα!!!!!!

Και το προβλημα θα ειναι οτι μαλλον θα μου το παρει η κορη μου και γω θα μεινω με το samsung!!!!!!

ότι θα σου το πάρει σίγουρα.
Αλλά μπορείς να της πάρεις με 150 ένα 4άρι και καθάρισες.

Ξέρεις πόσο εύκολα γεμίζει το αιποδ?
βάζεις ένα cd και το κάνεις import.
Μετά μαρκάρεις τα τραγούδια με το ποντίκι και τα κάνεις drag πάνω στο όνομα του αιποδ.
Αν σου φαίνεται δύσκολο, πάρε σάμσουγκ:award: