ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΑV-CLUB ΣTO TIKI.

Ένα netbookάκι με μια USB καρτούλα ήχου είναι ότι πρέπει..

Αν θέλετε βοήθεια πείτε το.

Για καντο πιο λιανα ρε Δημητρη...
Εχω και netbook και την Prodigy...φτανουν?????

Ή καλυτερα,εσυ μπορεις να το αναλαβεις ή ειμαστε κομπλε με Σιμο?????

Last edited:
Τεχνικά δεν το έχω ψάξει το μαγαζί. Ωραία ιδέα. Να το δούμε.

Από αυτά που έχω ακούσει μέχρι τώρα, θα παίξουμε πάνω από 2 γνωστά κομμάτια.:flipout::flipout:

Πάντως σε ότι με αφορά ,θα γκρουβάρω με πράγματα που δεν τα έχω αναφέρει ποτέ εδώ.
Funko grooves, breaks, acid, Martini flavours, chicks with dicks themes κ.τ.λ.
Ο πιο εμπορικός θα είμαι πάντως. Τραγωδία.

Του Μπάϊρα είναι συγκλονιστικό (το άκουσα εχθές), ο Μουκ μέχρι την Πέμπτη θα είναι ready και ο Λύμπε θα παίξει Λύμπε. Μεγάλες στιγμές.

Θα συμβάλλει και ο Πολυχρονίδης μαζί με τον Μπάϊρα.

Last edited:
Και κάτι που το οφείλω για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση.
Το πρόγραμμα το έχουμε προσαρμόσει και στο ύφος του μαγαζιού. Θα έχει και θαμώνες που πηγαίνουν για τα κοκτέηλ του αλλά κυρίως για τις εξαιρετικές του μουσικές.

Δεν μπορούμε να παίξουμε metal ή Ηouse εννοείται.

Από αυτά που ξέρω νόμίζω πως και οι άνθρωποι που θα βρεθούν τυχαία, θα καραγουστάρουν. Το ελπίζω.

Υ.Γ. Μακάρι να είμασταν για την πάρτη μας και να βάζαμε 10 άτομα μουσική.
Και πάλι αυτό που καταφέραμε είναι μεγάλη υπόθεση.
Αυτό για τα μουσικά.

Να κανω μια προταση....
Δεν ξερω ποση ωρα θα παιξει ο καθενας σας αλλα θα ελεγα τουλαχιστον το 1/3 του προγραμματος σας να ειναι "δυσκολα" κομματια,ετσι για να παρουμε μια ιδεα και μεις που το ψιλοψαχνουμε.

Πόσο πολύ το θέλεις δηλαδή;
Μανάρι μου, άμα βάλει ο Λύμπε δύσκολα για αυτόν κομμάτια ο μαγαζάτορας θα νομίζει ότι καταστράφηκαν τα υδραυλικά, βραχυκύκλωσε ο ενισχυτής και ανατινάχθηκε η ηχομόνωση της διπλανής πολυκατοικίας που στέγαζε σφαγείο! :grinning-smiley-043

Για καντο πιο λιανα ρε Δημητρη...
Εχω και netbook και την Prodigy...φτανουν?????

Ή καλυτερα,εσυ μπορεις να το αναλαβεις ή ειμαστε κομπλε με Σιμο?????

Αν η Prodigy έχει line in θα είμαστε ΟΚ. Θα χρειαστούμε βέβαια και το σχετικό καλώδιο.

Αν ο Σίμος ή εσύ φέρετε ένα laptop / netbook με περίπου 4-5GB ελεύθερο χώρο στον δίσκο θα είμαστε ΟΚ για πολλές ώρες. Θα χρειαστούμε και ένα οποιοδήποτε λογισμικό για εγγραφή. Αν δεν υπάρχει κάποιο, προτείνω το Audacity, που είναι και free.

Εγώ είχα υπολογίσει να έρθω νωρίς για να βοηθήσω, αλλά κατά πάσα πιθανότητα λόγω δουλειάς δεν θα τα καταφέρω για νωρίς. Βασικά, δεν θέλω να σας κρεμάσω, οπότε καλό θα είναι να κάνετε μια προετοιμασία μόνοι σας από πριν, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω.

Μιχάλη Δημήτρη,
Το Acer Aspire One έχω με φορτωμένα τα ΧΡ, με τον 9άρη σκληρό, εάν είναι οκ, είμαι μέσα.
Είναι ελεύθερο γύρω στα 5 και κάτι GB's

Το πρόγραμμα το έχουμε προσαρμόσει και στο ύφος του μαγαζιού. Θα έχει και θαμώνες που πηγαίνουν για τα κοκτέηλ του αλλά κυρίως για τις εξαιρετικές του μουσικές.

Εγώ δεν προσάρμοσα τίποτα...
Α τους κακόμοιρους τους θαμώνες :antlers:

Πόσο πολύ το θέλεις δηλαδή;
Μανάρι μου, άμα βάλει ο Λύμπε δύσκολα για αυτόν κομμάτια ο μαγαζάτορας θα νομίζει ότι καταστράφηκαν τα υδραυλικά, βραχυκύκλωσε ο ενισχυτής και ανατινάχθηκε η ηχομόνωση της διπλανής πολυκατοικίας που στέγαζε σφαγείο! :grinning-smiley-043

Ρε Μαϊκ καθολου δεν με προσεχεις.....
Για ΜΑΣ δυσκολα εννοουσα ,οχι για αυτους:flipout::flipout:

Μιχάλη Δημήτρη,
Το Acer Aspire One έχω με φορτωμένα τα ΧΡ, με τον 9άρη σκληρό, εάν είναι οκ, είμαι μέσα.
Είναι ελεύθερο γύρω στα 5 και κάτι GB's
Σιμο θα πρεπει να υπαρχει και προγραμμα που θα γραφει στο σκληρο απο αναλογικη εισοδο...
Ρε Δημητρη δεν το αναλαμβανεις να ειμαστε 100% σιγουροι!!!!!!
Αυτο το προγραμμα που λες ουτε που το ξερω,οποτε σιγα μην τα καταφερω να το μαθω σε μια μερα και να κανω και εγγραφη -bye-

http://www.head-fi.org/forums/blogs/currawong/560-audiotrak-prodigy-cube.html
Κατι για μικροφωνο λεει η Prodigy οποτε χλωμο το βλεπω

Και εχω δωσει την Behringer για "περιποίηση" ...το κερατο μου μεσα!!

Last edited:
Ρε Μαϊκ καθολου δεν με προσεχεις.....
Για ΜΑΣ δυσκολα εννοουσα ,οχι για αυτους:flipout::flipout:

Τα εύκολα για εμάς ακούγονται σαν ABBA και BoneyM στα αυτιά του Κώστα...
Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να βάλει κάτι εύκολο ούτως η άλλος... :flipout:

Όι μνόλαμ! :blink:

Τα εύκολα για εμάς ακούγονται σαν ABBA και BoneyM στα αυτιά του Κώστα...
Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να βάλει κάτι εύκολο ούτως η άλλος... :flipout:

Όι μνόλαμ! :blink:

Ακριβώς, μας κόψαν το βήχα Μιχάλη, ούτε accusation chair, ούτε slipless night, πίκρα -bye-

Σιμο θα πρεπει να υπαρχει και προγραμμα που θα γραφει στο σκληρο απο αναλογικη εισοδο...
Ρε Δημητρη δεν το αναλαμβανεις να ειμαστε 100% σιγουροι!!!!!!
Αυτο το προγραμμα που λες ουτε που το ξερω,οποτε σιγα μην τα καταφερω να το μαθω σε μια μερα και να κανω και εγγραφη -bye-

http://www.head-fi.org/forums/blogs/currawong/560-audiotrak-prodigy-cube.html
Κατι για μικροφωνο λεει η Prodigy οποτε χλωμο το βλεπω

Και εχω δωσει την Behringer για "περιποίηση" ...το κερατο μου μεσα!!

For the record, τα είπαμε τηλεφωνικά και τα κανονίσαμε.. Τα λέμε αύριο.. -bye-

Ρε Τζιμη αν μπορεις να μαθεις και τον εξοπλισμο, θα ηταν πολυ διαφωτιστικο.
Τι μικτη εχουν και αν μπορουμε να παρουμε σημα, για να τροφοδοτησουμε τον εγγραφεα.

Δημητρη αν ειναι ψηφιακος ειναι ακομα καλυτερα νομιζω...οποτε τα λεμε με λεπτομερεις αυριο-bye-

προτεινω το βραδυ της Πεμπτης η αποστολη να παει ξενοδοχειο ledra Marriot

Καλύτερα στο "Ουράνιο Τόξο", εκεί που μάζευε και ο Παναγούλιας την Εθνική!. Ησυχία, δάσος, καθαρός αέρας, ότι πρέπει για περισυλλογή και αυτοσυγκέντρωση!:flipout::flipout::flipout:

θα λειπω για κατι βαφτισια γμτ.ειναι κλεισμενη εδω και καιρο η ημερομηνια.ασε και ειμαι στο τσακ να τους την κανω.με τρωει.χωρια που θελω τα φωτα σου στην κλασσικη και ελεγα να σε στριμωξω...

θα λειπω για κατι βαφτισια γμτ.ειναι κλεισμενη εδω και καιρο η ημερομηνια.ασε και ειμαι στο τσακ να τους την κανω.με τρωει.χωρια που θελω τα φωτα σου στην κλασσικη και ελεγα να σε στριμωξω...

Eχω και p.m.
Αυτο ειναι το πιο απλό.
Οτι θές.-bye-