PASS INT-30 ή PASS INT-150

jolk

Established Member
14 December 2008
256
Για χαρά σε όλους και καλή Σαρακοστή-bye-
Θάθελα τις απόψεις σας σχετικά με την απόκτηση ενός εκ των παραπάνω ενισχυτών.
Τάξη Α και 30 Watt η ΑΒ και 150 Watt?
Ηχεία που θα "βλέπει" ο ενισχυτής PMC FB1+.....

Σαν θέμα οδήγησης περίπου θα είναι το ίδιο.
Αν σου αρέσει η ταχύτητα και η αμεσότητα και αντέχεις στην ζέστη εγώ λέω να πάς στα 30w class A

Απάντηση: Re: PASS INT-30 ή PASS INT-150

Λίγο offtopic αλλά γιατί δεν πάς σε αυτόν να πάιξεις και με διενίσχυση? Αφού τον έχεις τον Audia.....

Διενίσχυση????
Μπα απο μακριά και αγαπημένοι:smash:
Εξαλου εχω καταλήξει στην λυση ΚΑΙ πάλι του ολοκληρωμένου.....
Οπως και η λύση προ και Τελικού με αφήνει αδιάφορο.....

Eντάξει ρε παιδιά κι εγώ αγαπάω τηνς τάξη Α κι έχω τις λάμπες μου να μου γλυκαίνουν τις αισθήσεις,αλλά άλλα τα 150w κι άλλο τα 30w...

Ουδεμία σχέση σε οδήγηση.

Το ποιόν θα αγοράσει ο φίλος,είναι θέμα προτεραιοτήτων,ειδικά άν ο χώρος του είναι μεγάλος κι ο ίδιος θέλει υψηλές εντάσεις.Απο άποψη ποιότητας ήχου,χωρίς να τους έχω ακούσει συγκριτικά,θα έλεγα κι εγώ τον σε τάξη Α.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=51917

Re: Απάντηση: PASS INT-30 ή PASS INT-150

Eντάξει ρε παιδιά κι εγώ αγαπάω τηνς τάξη Α κι έχω τις λάμπες μου να μου γλυκαίνουν τις αισθήσεις,αλλά άλλα τα 150w κι άλλο τα 30w...

Ουδεμία σχέση σε οδήγηση.

Το ποιόν θα αγοράσει ο φίλος,είναι θέμα προτεραιοτήτων,ειδικά άν ο χώρος του είναι μεγάλος κι ο ίδιος θέλει υψηλές εντάσεις.Απο άποψη ποιότητας ήχου,χωρίς να τους έχω ακούσει συγκριτικά,θα έλεγα κι εγώ τον σε τάξη Α.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=51917

αδιαβαστε...

509Pasfig4.jpg

Fig.4 shows how the THD+noise percentage in the amplifier's output varies with output power into 8, 4, and 2 ohms. While the XA30.5 may give 30Wpc into 8 ohms in class-A (14.8dBW), the distortion at this power level is low, at 0.015%. The amplifier doesn't actually clip (defined as the THD reaching 1%) until a much higher power level: 130Wpc into 8 ohms (21.14dBW). Even higher powers were available into lower impedances before clipping: 195Wpc into 4 ohms with both channels driven (19.9dBW), and 332W into 2 ohms with one channel driven (19.2dBW).

http://www.stereophile.com/content/pass-labs-xa305-power-amplifier-measurements

Για χαρά σε όλους και καλή Σαρακοστή-bye-
Θάθελα τις απόψεις σας σχετικά με την απόκτηση ενός εκ των παραπάνω ενισχυτών.
Τάξη Α και 30 Watt η ΑΒ και 150 Watt?
Ηχεία που θα "βλέπει" ο ενισχυτής PMC FB1+.....

εχει το στερεοφιλ σε ενα απο τα τελευταια τευχη τις μικρες διαφορες μεταξυ των δυο σε ενα εκπληκτικο σε περιγραφη αρθρο...
θα έλεγα τον χα30.5 για πολλους λόγους...

αγαπητε φιλε,αν επικοινωνησεις με τον αντιπροσωπο θα σου πει αυτο που ο Vetnik στο δινει γραπτως,δηλ.ο int-30 πολυ περισσοτερα watt αποσα λεει το ονομα του,και πιο πολυ μουσικοτητα θα προσθετα εγω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: PASS INT-30 ή PASS INT-150

αδιαβαστε...

509Pasfig4.jpg

Fig.4 shows how the THD+noise percentage in the amplifier's output varies with output power into 8, 4, and 2 ohms. While the XA30.5 may give 30Wpc into 8 ohms in class-A (14.8dBW), the distortion at this power level is low, at 0.015%. The amplifier doesn't actually clip (defined as the THD reaching 1%) until a much higher power level: 130Wpc into 8 ohms (21.14dBW). Even higher powers were available into lower impedances before clipping: 195Wpc into 4 ohms with both channels driven (19.9dBW), and 332W into 2 ohms with one channel driven (19.2dBW).

http://www.stereophile.com/content/pass-labs-xa305-power-amplifier-measurements

Ναί δεν το είχα διαβάσει...

Τότε πρόκειται για κλάση ΑΒ,που απλά δίνει τα πρώτα 30 σε τάξη Α...Τα νούμερα αυτά είναι αφού έχει περάσει σε τάξη ΑΒ...Δεν υπάρχουν τέτοια νούμερα σε καθαρή τάξη Α...

Ουδεμία σχέση με τους παλιούς υπέροχους σκαντζόχοιρους σε καθαρή τάξη Α...

Σίγουρα θα είναι καλύτερος ποιοτικά απο τον άλλον,αλλά όχι καθαρή τάξη Α...

Last edited:
gi.mpl

Ο παλιός καλός σκαντζόχοιρος σε 30w και 60 w...

Last edited:
Απάντηση: Re: PASS INT-30 ή PASS INT-150

αγαπητε φιλε,αν επικοινωνησεις με τον αντιπροσωπο θα σου πει αυτο που ο Vetnik στο δινει γραπτως,δηλ.ο int-30 πολυ περισσοτερα watt αποσα λεει το ονομα του,και πιο πολυ μουσικοτητα θα προσθετα εγω.

Επικοινώνησα σήμερα το πρωί με τον αντιπρόσωπο:music-smiley-005:
Η απάντηση του ηταν οτι ο ενας ειναι 30 Watt και ο αλλος 150 Watt....και ότι
και ο ΙΝΤ-150 τα πρώτα Watt δουλεύουν σε τάξη Α.
Τώρα πόσα είναι αυτά δεν ξέρει ακριβώς....
Τώρα ευχαριστώ το φίλο Vetnic για το Link,
Ερώτηση προς Vetnic
Aν o INT-30 φτάνει να δίνει τόσα Watt σε 4 και 2 Ohm,μπας και ειναι τα ιδια μηχανήματα???

να πω πως οι μετρησεις που εβαλα ειναι για τον xa30.5. Ουσιαστικα ο int30 ειναι ο 30.5 με ποτενσιομεντρο και επιλογεα εισοδων.

καλα τα λεει ο Διονυσης.
ο σκαντζοχοιρος παιζει μαλιστα καλυτερα κατα πολους σε σχεση και με τα 30 που ο ιντ30 βγαζει σε Α.
ομως ουσιαστικα ο ιντ30 ειναι ενας PP με biaς τετοιο που να βγαζει 30 σε Α. ομως δεν κλιπαρει μωλις τελειωσουν τα 30 ετσι ουσιστικα μοιαζει καλυτερη αγορα με τον ιντ150.
να πω τελος πως εχω x150.5 (που ειναι το τελικο σταδιο του ιντ150) με kef reference που ειναι και αυτα μονιτορατα οπως τα pmc. Το τελικο αποτελεσμα ειναι αναλυτικο και θα ελεγα ευχαριστο, αλλα λιγο λεπτοηχο. 9εχω μικρο γουφερ βεβαια και αλλη σχεδιση..)
μαλλον με τα 90db των pmc θα πηγαινα στον ιντ30.

Αν σε ενδιαφέρει καθαρή τάξη Α σε τρανζίστορ,πήγαινε ν' ακούσεις Sudgen Μasterclass ή Accuphase ή σε τελικούς τους μικρότερους Luxman http://www.google.gr/imgres?imgurl=...hl=el&sa=G&tbs=isch:1&ei=XGR2TfqpINCWOr2gnbUF.

Επίσης ακόμα καλύτερα ζήτησε απο κάποιον φίλο diyer να σου φτιάξει-με αρκετά λιγότερα χρήματα σχετικα- τον παλιό 60 αρη σκαντζόχοιρο.Απλά απαιχτο μηχάνημα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: PASS INT-30 ή PASS INT-150

ξεχνα τον αντιπροσωπο, πολλα κρουσματα....
ειναι δυνατον να λεει αυτα τα πραγματα?
τοσα pdf εχει ο nelson στο site του.
ο 30αρης εχει και αλλα πλεονεκτημαατα απο τον 150 εκτος απο τα watt σε Α.
ψαξτο λιγακι...

Επικοινώνησα σήμερα το πρωί με τον αντιπρόσωπο:music-smiley-005:
Η απάντηση του ηταν οτι ο ενας ειναι 30 Watt και ο αλλος 150 Watt....και ότι
και ο ΙΝΤ-150 τα πρώτα Watt δουλεύουν σε τάξη Α.
Τώρα πόσα είναι αυτά δεν ξέρει ακριβώς....
Τώρα ευχαριστώ το φίλο Vetnic για το Link,
Ερώτηση προς Vetnic
Aν o INT-30 φτάνει να δίνει τόσα Watt σε 4 και 2 Ohm,μπας και ειναι τα ιδια μηχανήματα???

Αν σε ενδιαφέρει καθαρή τάξη Α σε τρανζίστορ,πήγαινε ν' ακούσεις Sudgen Μasterclass ή Accuphase ή σε τελικούς τους μικρότερους Luxman http://www.google.gr/imgres?imgurl=...hl=el&sa=G&tbs=isch:1&ei=XGR2TfqpINCWOr2gnbUF.

Εχω καταλήξει στους PASS:music-smiley-005:
To δίλλημα είναι ανάμεσα στους 2....
Βέβαια τείνω προς τον 150 και ο ΜΟΝΟΣ λόγος είναι οτι με τα μηχανήματα που ζεσταίνονται πολύ είμαι λίγο αρνητικός

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PASS INT-30 ή PASS INT-150

ξεχνα τον αντιπροσωπο, πολλα κρουσματα....
ειναι δυνατον να λεει αυτα τα πραγματα?
τοσα pdf εχει ο nelson στο site του.
ο 30αρης εχει και αλλα πλεονεκτημαατα απο τον 150 εκτος απο τα watt σε Α.
ψαξτο λιγακι...

Ευχαριστώ φιλε Vetnic
θα το ψάξω απόψε αν και δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με μετρήσεις και τα συναφή
Εξάλου ότι εχω αγοράσει δεν το εχω ακούσει (μένω Ιωάννινα)
Κια τον AUDIA και τα PMC και το DAC τα πήρα απο ενστικτο.....
Πάντως ψάχνοντας για να αναβαθμίσω τον AUDIA απο όλα τα μηχανήματα ο PASS μούκανε κλικ.
Τον έχω δει και εσωτερικά σε ενα video στο You Tube τον ΙΝΤ 30 και μου φάνηκε ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ χωρις να μπορω να καταλάβω και πολλα πράγματα γιατι δεν είμαι γνώστης....
Αλλά μου φάνηκε ποιοτικος κατασκευαστικά και με τάξη φτιαγμένος οπτικά

Τους τελικούς της AUDIA σε τάξη Α τους έχεις ακούσει;Εξαιρετικά μηχανήματα και σε καλές τιμές...

Μην βιάζεσαι...Είναι αρκετά τα χρήματα τώρα...Περισσότερα απο τις άλλες φορές...