Pass Zen v4 SE Class A: Επιτέλους τελείωσε !!

Re: Απάντηση: Re: Pass Zen v4 SE Class A: Επιτέλους τελείωσε !!

Ναι ναι από τον ίδιο το πήρα και εγώ. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ με την DHL (εντελώς καφενείο) αλλά άξιζε. Και την γεννήτρια από αυτόν την πήρα.

και εγώ απo donald με την διαφορά ότι έναν αγόρασα και δύο μου έστειλε :afro: (pm3082 + probes):fahne90:

Mπραβο Αργυρη.

Μετα τις θετικοτατες εντυπωσεις απο το Ζεν του Πανουλη, ανυπομονω να το ακουσω με τα φοστεξ μου....

Απάντηση: Re: Pass Zen v4 SE Class A: Επιτέλους τελείωσε !!

Ορίστε τι σημαίνει Donald......

http://stores.ebay.co.uk/Donald4646

-bye-

Όποτε τον επισκέπτομαι και βλέπω τι υπάρχει, όλο ιδέες μου μπαίνουν :idea:
Γι' αυτό μπαίνω με προσοχή και ...αυτοσυγκράτηση (λουκέτο στις τσέπες κτλ)!!
Ωραίος ο Donald!!

Re: Απάντηση: Pass Zen v4 SE Class A: Επιτέλους τελείωσε !!

Και τώρα που παίξαμε με τα solid state καιρός γιά SE με 6C33 και γενικά καιρός γιά tube-καταστάσεις. Μέχρι τότε ρίχνω διάβασμα!!!!

Να ζητήσεις τη βοήθεια του πρόεδρου... Εχει κάνει διδακτορικό πάνω στους SE με 6C33 ! :coool:

μολις τωρα διαβασα το pm που μου εστειλες και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τις πληροφοριες

καλο βραδυ

Μπραβο σου πολυ καλος!!!!
Και τι βγαζει σε ισχυ και παραμορφωση?
Και οτι ειχα ξεθαψει ενα αρχαιο σχεδιο απο elektor με κατι BUZ72A και σκεφτομουν να το υλοποιησω.

Καλησπέρα,

η ισχύς είναι 23W στα 8 Ohm. Αυτή την ισχύ την δίνει με είσοδο 3,15V (είναι σχετικά αναίσθητος).

Η αλήθεια είναι πώς κανονικά έπρεπε να πάρω 25W αλλά οι Μ/Σ έχουν αρκετή πτώση τάσης (πέρα από τις προδιαγραφές που έδωσα αρχικά). Αποτέλεσμα το κάθε κανάλι τροφοδοτείται από 48V αντί γιά 50V. Ίσως αυτό να μου τρώει 1-2 W αλλά δεν τρέχει και τίποτα.

Παιδιά μήπως ξέρεται που μπορώ να βρώ slow ασφάλειες? Θέλω 1A και 3Α αλλά slow. Κατά την έναρξη του άλλου τελικου που είχα κατασκευάσει (και που τώρα του έβαλα ασφαλειοθήκη με ασφάλειες), η κοινή ασφάλεια 3Α καίγεται γιά πλάκα!. Δεν θέλει φυσικά παραπάνω, απλά απαιτει η 3Α ασφάλεια να είναι slow γιάτι διαθέτει 2Χ630VA Μ/Σ εσωτερικά και καταλαβαίνετε τι ρεύμα τραβάνε αυτοί στιγμιαία κατά την έναρξη.

Συγχαρητήρια! Κορυφαία δουλειά, καλοάκουστος και εις ανώτερα.
Υπάρχει και ο Death of ZEN, επίσης του Pass, θεωρείται ένας από τους
καλύτερους ενισχυτές στον κόσμο, ανεξαρτήτου τιμής!!!

ΝΑ αναφέρω ότι τώρα αναγκαστικά τον ανάβω μέσω ενός πολύμπριζου (DIY) με διπλούς διακόπτες ο πρώτος από αυτούς έχει μιά αντίσταση. Έτσι λοιπόν ανάβει μία χαρά. Με το soft-start σκέτο, καίνει την 3Α ασφάλεια αμέσως.

Συγχαρητήρια! Κορυφαία δουλειά, καλοάκουστος και εις ανώτερα.
Υπάρχει και ο Death of ZEN, επίσης του Pass, θεωρείται ένας από τους
καλύτερους ενισχυτές στον κόσμο, ανεξαρτήτου τιμής!!!

Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ !! Μμμμ Death of Zen ε? Γιά να ρίξω καμία κλεφτή ματιά!