Browser AVClub Fanatic 17 June 2006 10,573 23 March 2007 #21 Επειδη ξερω οτι συντομα θα σου περισεψει πισι , γεμισε το με 4πλες usb pci, και εισαι κομπλε και τσαμπα. Καντο κι ενα δικτυακι και ειναι μια χαρα !!!
Επειδη ξερω οτι συντομα θα σου περισεψει πισι , γεμισε το με 4πλες usb pci, και εισαι κομπλε και τσαμπα. Καντο κι ενα δικτυακι και ειναι μια χαρα !!!
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,745 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 23 March 2007 #22 Re: Απάντηση: Patcη panel για usb δισκους ! Browser said: Επειδη ξερω οτι συντομα θα σου περισεψει πισι , γεμισε το με 4πλες usb pci, και εισαι κομπλε και τσαμπα. Καντο κι ενα δικτυακι και ειναι μια χαρα !!! Click to expand... Εγώ θα έλεγα με 4πλές PCI SATA II... Και κρατάς και έναν εξωτερικό USB για τις γνωστές ανάγκες.. Ας μην ξεχνάμε ότι οι εσωτερικοί δίσκοι του PC λόγω power management σβήνουν όταν δεν έχουν δραστηριότητα. Οπότε είναι καλή ιδέα η εσωτερική τοποθέτηση.
Re: Απάντηση: Patcη panel για usb δισκους ! Browser said: Επειδη ξερω οτι συντομα θα σου περισεψει πισι , γεμισε το με 4πλες usb pci, και εισαι κομπλε και τσαμπα. Καντο κι ενα δικτυακι και ειναι μια χαρα !!! Click to expand... Εγώ θα έλεγα με 4πλές PCI SATA II... Και κρατάς και έναν εξωτερικό USB για τις γνωστές ανάγκες.. Ας μην ξεχνάμε ότι οι εσωτερικοί δίσκοι του PC λόγω power management σβήνουν όταν δεν έχουν δραστηριότητα. Οπότε είναι καλή ιδέα η εσωτερική τοποθέτηση.
Browser AVClub Fanatic 17 June 2006 10,573 23 March 2007 #23 Και με τους εξω το ιδιο γινεται Δημητρη. Εχω την εντυπωση οτι ο Γιαννης εχει ηδη πολλους εξω !!! Γιαννη, αν εχεις ορεξη να πληρωνεις, υπαρχει κι αυτο http://www.bb-elec.com/product.asp?SKU=ANYWHEREUSB/5 Αλλα οσο το κοιτας , θα δεις οτι το παλιο σου πισι θα σε γλυτωσει απο πολλα ...
Και με τους εξω το ιδιο γινεται Δημητρη. Εχω την εντυπωση οτι ο Γιαννης εχει ηδη πολλους εξω !!! Γιαννη, αν εχεις ορεξη να πληρωνεις, υπαρχει κι αυτο http://www.bb-elec.com/product.asp?SKU=ANYWHEREUSB/5 Αλλα οσο το κοιτας , θα δεις οτι το παλιο σου πισι θα σε γλυτωσει απο πολλα ...