Πατέρας για δεύτερη φορά!!

Σίμο μου, η ευχή μου είχε την εξής έννοια:
Επειδή και εμάς το πρώτο παιδί ήταν αγόρι, επόμενο ήταν να περιμένω ένα κορίτσι για δεύτερο. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ την ζωή μου σήμερα, χωρίς τα δύο αγόρια μου. Και όχι μόνο σήμερα. Από την πρώτη στιγμή.
Όσο για κόρες, θα έλθει η στιγμή που θα σου τις φέρουν έτοιμες.

Σίμο μου, η ευχή μου είχε την εξής έννοια:
Επειδή και εμάς το πρώτο παιδί ήταν αγόρι, επόμενο ήταν να περιμένω ένα κορίτσι για δεύτερο. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ την ζωή μου σήμερα, χωρίς τα δύο αγόρια μου. Και όχι μόνο σήμερα. Από την πρώτη στιγμή.
Όσο για κόρες, θα έλθει η στιγμή που θα σου τις φέρουν έτοιμες.

Μακάρι Γιάννη μου, πίστεψέ με πάντα ήθελα το παιδί να είναι γερό, τώρα σε ότι αφορά το φύλλο, επιθυμούσα να πω ην αλήθεια ένα κοριτσάκι,( μιας και είχα ένα γιό), χωρίς ωστόσο σε καμμία στιγμή να το άλλαζα το παλλικάρι μου!-bye-

Σιμο εχω ενα γνωστο που εκανε 4 κορες περιμενοντας το γιο να ερθει ......

ασε μια χαρα εισαι......ασε που θα στους παρω στα τσικο της ΑΕΚ σε λιγο να δουν και καμια σοβαρη ομαδα

Σιμο εχω ενα γνωστο που εκανε 4 κορες περιμενοντας το γιο να ερθει ......

ασε μια χαρα εισαι......ασε που θα στους παρω στα τσικο της ΑΕΚ σε λιγο να δουν και καμια σοβαρη ομαδα

Γερά να είναι ρε!!!! Πάντως είναι δηλωμένα βαζελάκια-bye-

Να σού ζήσει ο παίδαρος Σίμο μου.
Περαστικός για μιά μέρα ,αλλά τα νέα πολύ ευχάριστα.
Να τα δείς όπως επιθυμείς.:ernaehrung004::ernaehrung004:
Υ.Γ
Πάντως ο απλούστερος τρόπος να τούς μάθεις αριθμητική είναι να τα ρωτάς πόσα πρωταθλήματα πήρε ο βάζελος τα τελευταία 11 χρόνια.:flipout::flipout:

Σωστός ο γιατρός!!!!

Έτσι, αφαιρώντας και ένα, θα βρίσκει τα πρωταθλήματα που πήρε ο γαύρος, στο άλλο το άθλημα το .....παρακατιανό....:flipout::flipout:

Να σου ζήσει, Σίμο. Να τον δεις, όπως αγαπάς. Πάντα με υγεία!!!!!!!!!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Σίμο χαζομπαμπάς και πάλι ε?:SFGSFGSF:

Να σας ζήσει,
να' ναι γερό, καλότυχο και πάντα μα πάντα υγιές κι ευτυχισμένο!:ernaehrung004:

Να'στε κι εσείς καλά να τα καμαρώνετε!-bye-

Θέλοντας να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου, επιτέλους υστερα
από 9 μήνες υπομονής, χθές το βράδυ στις 23:10, έγινα πατέρας
για δεύτερη φορά.
Μητέρα:worshippy: και μωρό:worshippy: ( αγοράκι 3,170 - και τσαμπουκάς:Banane0: ),
χαίρουν άκρας υγείας, όπως καταλαβαίνετε πετάω στα σύννεφα.
Δεν βλέπω την ώρα και την στιγμή να πάω να τους δώ.
Σας ευχαριστώ όλους:ernaehrung004:

Μπράβο βρε Σίμο...είδες μπορεί να μην πήγες διακοπές αλλά η χαρά τελικά ήρθε απο αλλού.......:award:

Να σου ζήσει και να είναι πάντοτε υγιής και ευτυχισμένος.....