Πατέρας σε ηλικία τριών ετών!

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Απίστευτο! Μια κυβερνητική υπηρεσία ζητά από ένα 15χρονο να πληρώσει διατροφή γιατί, όπως αναφέρει, έγινε πατέρας όταν ήταν τριών ετών! Δεν πίστευε στα μάτια του ο 15χρονος Τάϊλερ Χόλντεν και η οικογένειά του όταν έλαβαν ένα γράμμα από νομική υπηρεσία της αυστραλιανής πολιτείας της Βικτόριας με το οποίο του ζητούσαν να πληρώσει διατροφή στο γιο του, που γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου του 1994 και σήμερα είναι δώδεκα ετών.

Με το γράμμα αυτό ο Χόλντεν προειδοποιείται πως αν δεν ανταποκριθεί εντός 14 ημερών θα ασκηθεί αγωγή σε βάρος του και αν αρνηθεί να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση που να πιστοποιεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού, τότε θα πρέπει να πληρώσει 550 δολάρια για να κάνει τεστ DNA και να αποδείξει το αντίθετο.

Το γεγονός πως όταν γεννήθηκε το εν λόγω παιδί ο φερόμενος ως πατέρας του ήταν μόλις τριών ετών, ήταν μια... ασήμαντη λεπτομέρεια για την υπηρεσία η οποία πάντως αναγνώρισε το λάθος της.

"Δυστυχώς το λάθος έγινε από έναν άπειρο δικηγόρο που χωρίς να κάνει καμιά έρευνα έστειλε την επιστολή σε λάθος άτομο επειδή απλά βρήκε το όνομά του, που ήταν συνωνυμία, στον τηλεφωνικό κατάλογο" ανέφερε ο διευθυντής της Victorian Legal Aid που προθυμοποιήθηκε να βρει το 15χρονο αγόρι και να του εξηγήσει πως έγινε το λάθος.

http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=39997

Εγω όταν πρωτοπήγα στην εφορια για να παρω φορολογικη ενημερωτητα, πριν 9 χρονια περιπου, μου ειπαν ότι χρωστουσα τελη κυκλοφοριας μιας 5ετιας από αυτοκινητο-μαναβικο!!!
Καποιος ειχε περασει τα χρεη με βαση το ονομα και οχι το ΑΦΜ..
Η απάντηση τους; Αποδειξτε μας ότι δεν ήταν δικό σας το αυτοκινητο!!!
Μα, ήμουν 16-17 χρονων τοτε, μαθητης κτλ πως ειναι δυνατον κτλ... ΤΙΠΟΤΑ! Αποδειξτε μας!!!:slapface:

Εκανα 4 χρονια να ξεμπλεξω!!

Εβλεπα προχθες στον Αντ1 μια υποθεση με καποιον που παρολιγο θα του παιρνανε το σπιτι που αγορασε απο τραπεζα με δανειο γιατι ενω ειχε αποπληρωσει ολο το δανειο ειχε αφησει υπολοιπο 0,02 ευρω. Και για αυτο το λογο τον πειρε τηλ. η Τράπεζα για να τον ενημερωσει οτι εαν δεν πληρωσει το υπολοιπο την ιδια μερα θα του κατασχεσουνε το σπιτι. Για 0,02 ευρω!!! Αναγκαστικε να αφησει την δουλεια του να τρεξει στην Τραπεζα να το πληρωσει γιατι την επομενη θα του παιρνανε το σπιτι. Και η Τραπεζα δεν ειναι δημοσιο:slapface: :slapface: :slapface:

Y.Γ. Το τηλεφωνο που τον πειρε η τραπεζα για να τον ενημερωσει κοστιζε σιγουρα παραπανω απο 0,02 ευρω.

Απάντηση: Re: Πατέρας σε ηλικία τριών ετών!

Εβλεπα προχθες στον Αντ1 μια υποθεση με καποιον που παρολιγο θα του παιρνανε το σπιτι που αγορασε απο τραπεζα με δανειο γιατι ενω ειχε αποπληρωσει ολο το δανειο ειχε αφησει υπολοιπο 0,02 ευρω. Και για αυτο το λογο τον πειρε τηλ. η Τράπεζα για να τον ενημερωσει οτι εαν δεν πληρωσει το υπολοιπο την ιδια μερα θα του κατασχεσουνε το σπιτι. Για 0,02 ευρω!!! Αναγκαστικε να αφησει την δουλεια του να τρεξει στην Τραπεζα να το πληρωσει γιατι την επομενη θα του παιρνανε το σπιτι. Και η Τραπεζα δεν ειναι δημοσιο:slapface: :slapface: :slapface:

Y.Γ. Το τηλεφωνο που τον πειρε η τραπεζα για να τον ενημερωσει κοστιζε σιγουρα παραπανω απο 0,02 ευρω.

ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!!!!! τιποτα αλλο .........:slapface: :slapface: :slapface:

ουτε φτυσιμο δεν αξιζουν .....

Αυτό προβλήθηκε προχθές απο τα κανάλια. Και επειδή ρώτησα σχετικούς να ποιά απάντηση μου δόθηκε.
Οι κοπέλες που παίρνουν τηλέφωνο έχουν μία κατάσταση μπροστά τους απο την μηχανογραφική υπηρεσία στην οποία δεν βλέπουν το αριθμητικό υπόλοιπο του λογ/μου παρά μόνο ότι χρωστάει και ποιές είναι οι συνέπειες.
Η επόμενη ερώτησή μου ήταν ότι καλά η μηχανογράφηση δεν μπορεί να ακύρώνει υπόλοιπα κάτω του 1,00€ πχ; η ο προιστάμενος που έδωσε την κατάσταση δεν έκανε έναν έλεγχο πρώτα; Οι απαντήσεις που δόθηκαν εδώ έχουν σχέση με την ποιότητα των υπαλλήλων και της μηχ/σης.

Ένας Έλληνας μπαμπάς θα είχε γυρίσει στο γιο του:
"Βρε αλήτη! Ωστε αυτά έκανες όταν σε πηγαίναμε στις κούνιες!!!!!"

:D :D :D