ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven
AVClub Addicted Member
- 27 July 2006
- 1,943
για μενα τα ηχεια σου τα αδικης με αυτους τους ενισχυτες παρε ακουσε κανα σετ προ-τελικο πανω απο 100w σε ταξη Α η' κανα σετ προ λαμπα τελικο βαρβατο τρανζιστορ.
αν θες παλι pathos και αντεχει η τσεπη σου, τους μονομπλοκ in power.ακου κανα σετ audia flight.εγω που τα ακουσα και με symphonic line μου αρεσαν πολυ και με τον rg10 και ακομα ποιο καλα με προ-τελικο rg3-rg7.τωρα αν θες να αλαξεις ηχεια και να παρεις τον Τ.Τ, τον ακουσα με cd duevel (h ta vanus ηταν η τα bella luna) και ηταν παρα πολυ καλο το ματσαρισμα.![]()
Μία λύση είναι να πάρεις έναν δεύτερο pathos classic one mk2.Είναι κάτι που το σκέφτομαι και γω.Έχω τα audio physic spark 3 άλλα δεν τα πολύ σηκώνει.Όμως με 2 ολοκληρωμένους μπορεί να γίνει δουλεία.Ό κάθε ένας θα οδηγεί το κάθε ηχείο.Δεν ξέρω.Θα το ψάξω.Εσύ το έχεις ψάξει αυτό?
το σετ rg3-rg7 metax. θα το βρεις 6000 και κατω αν την ψαξεις την δουλειαΝαι…… σαφώς νομίζω οτι έχετε δίκαιο:
PATHOS IN POWER (τελικός) μαζί με τον προ (PATHOSINCONTROL) θα ήταν σημαντική αναβάθμιση……
Θα πρέπει να έχετε επίσης δίκαιο και για το σύστημα RG-3 & RG-7 πρό & τελικός της Symphonic line
Αλλά……
…………συμπτωματικά και τα δύο συστήματα που προτείνετε κοστίζουν περίπου 14 φορές πιο ακριβά από έναν μεταχειρισμένο ΜΚΙΙ …… (από ότι είδα δηλαδή να τον προσφέρουν σε κάποιο post)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.