πατιναζ???

DimA

AVClub Addicted Member
24 June 2006
1,480
φιλοι μου ξερει κανεις αν μπορω να βρω πουθενα το πατιναζ απο τον Καναδα που ειναι τις επομενες μερες?

http://www.fourcontinents2009.com/

Εψαξα παντου αλλα τζιφος.Ο κ.Κωσταλας και η ΕΡΤ που ασχολουνται με αυτα δεν το δειχνουν,κι απτ'οτι βλεπω ουτε η ΝΟΒΑ ουτε το Eurosport.Βασιζομαι σε κανενα P2p αλλα δεν μπορω να βρω.Αν υπαρχει κανεις που ενδιαφερεται η ξερει απο p2p ας μου πει παρακαλω.

Αν εισαι κινουμενος κατι θα γινει.Θα εχω το νου μου και σε ενημερωνω αν βρω κατι.

Re: Απάντηση: πατιναζ???

Αν εισαι κινουμενος κατι θα γινει.Θα εχω το νου μου και σε ενημερωνω αν βρω κατι.

κινουμενος ειμαι.αμα βρεις τιποτα πες μου-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: πατιναζ???

Ποια μερα εχουμε εναρξη?

οι αγωνες αρχισαν προχτες Τεταρτη αλλα αυριο Σαββατο τα ξημερωματα 4 το πρωι ωρα ελλαδας ειναι ο τελικος γυναικων που με ενδιαφερει κυριως.
Οι αγωνες μεταδιδοntai απο το Καναδικο καναλι CBC και εχει και LIVE στρημινγκ αλλα για καποιο λογο δεν ανοιγει(????)Επισης ξερω οτι το δειχνει και το Κορεατικο καναλι SBS αποπου βρηκα τα βιντεακια στο youtube.

To Εurosport Germany Astra 19*Ε 12226 Η 27500 (ελευθερο) δειχνει τωρα πατιναζ ζωντανα.......

Re: Απάντηση: πατιναζ???

To Εurosport Germany Astra 19*Ε 12226 Η 27500 (ελευθερο) δειχνει τωρα πατιναζ ζωντανα.......

ευχαριστω-bye-αυτο που δειξανε ειναι πατιναζ ταχυτητας,εγω ηθελα να δω ενα μεγαλο τουρνουα καλλιτεχνικου πατιναζ που γινεται στον Καναδα.
Δυστυχως δεν καταφερα να το δω,βρηκα μερικα βιντεακια στο youtube ελπιζω να βαλουν και τα υπολοιπα.Δεν καταλαβαινω παντως γιατι κανενας δεν εδειξε αυτο το τουρνουα.Σε ενα μηνα ειναι το παγκοσμιο και θα το δειξει η ΕΡΤ φανταζομαι.