Πατωματα laminate αξιζουν?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πατωματα laminate αξιζουν?

IKEA αρκετή ποικηλία και πολύ καλή τιμή και αντοχή. Το επόμενο που χρειάζεται είναι έμπειρος μάστορας να κάνει τα σωστά κοψήματα για τις διαστολές κλπ. Εγώ τα έχω σε επαγγελματικό χώρο 3 χρόνια τωρα ο οποίος σφουγγαρίζεται 2 φορές τη βομάδα και είναι ακόμη σαν καινουρια.

Δεν ξέρω εάν ΙΚΕΑ και αντοχή πάνε μαζί, ωστόσο ως υλικό είναι περισσότερο ωραίο από ένα πλακάκι!!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πατωματα laminate αξιζουν?

Μπορεις λιγο να με κατευθυνεις σε καταστηματα ή καποιο link για να δω/ρωτησω τιμες?

Μονος σου ειπες τα εβαλες...ωραιος (δεν ξερω αν θα το τολμουσα γιατι μετα πιος ακουει το ετερον ημισυ αν κανω μαμακια)..

Καποιο σχολιο για την τοποθετηση αν εχεις να κανεις (ευκολη-δυσκολη κλπ) θα το εκτιμουσα.

Εσυ τι "μαρκα" - ποιοτητα προτιμησες? Στο περιπου αν θυμασαι και τιμες θα ηταν χρησιμο (για τα ποιο προσφατα)

Επισης να φανταστω κατι που διαβασα για καρκινογονα κλπ ειναι ραδιο αρβυλα (το λεω λογω μπεμπας ..μια στο μυριο να ισχυει)

Ευχαριστω.

Βασικά δεν θυμάμαι μάρκες.
Στο σπίτι αυτά που πήρα (κάτι γαλλικά) αντιπρόσωπος ήταν:
http://www.mathios.gr/149/article/greek/149/127/index.htm

Για το μαγαζί τους είπα θέλω από τα καλά γιατί ειδάλλως θα σας τα φέρω στο κεφάλι...:flipout:

Η τοποθέτηση δεν είναι και πολύ δύσκολη.
Θα χρειαστείς το ειδικό υπόστρωμα σε όλο το δάπεδο.
Πάντα αφήνεις 1 πόντο από τους τοίχους περιμετρικά μέσω αποστατών (τους αγόρασα).
Ματσόλα και ειδικό εργαλείο για να τα χτυπάς και να κουμπώσουν μεταξύ τους.
Σέγα για να κόβεις φάλτσα, γωνίες και μισά κομμάτια.
Χώρο για την αντάρα από τα πριονίδια...
Ξεκινάς πάντα από την γωνία του χώρου.
Σε 2 μέρες τα τελείωσα.
Μετά έβαλα και τα σοβατεπιά και τέλος.

Σημαντικό!
Πριν τα βάλω επειδή ήταν τότε το σπίτι καινουργές, έκανα μια τσιμεντοκονία με ειδικό ελαφρομπετόν ώστε να έχω πλήρη αλφαδιά του δαπέδου.

Δεν τρίζουν ποτέ.
Δεν έπαθαν τίποτα παρόλες τις μάχες που δίνανε στα δωμάτια οι πιτσιρικάδες μου και οι φίλοι τους...

Να φανταστείς πλακάκι μου έσπασαν τα τέρατα...

Last edited:
Εχω χρησιμοποιήσει καί στο σπίτι και σε δουλειά τα quickstep
Σε πολλά σχέδια και διαφορετικά πάχη. Εξαιρετική υψή (καμιά σχέση με πλαστικούρα) , κανένα τρίξιμο, εύκολα καθαρίζεται, κανένα πρόβλημα με νερό.

μονο αυτα , εχω σε καταστηματα , σε ολο το σπιτι
η τοποθετηση ειναι ολη η μαγκια

Τα εβαλα μονος μου και πριν τα βαλω εβαλα 2χιλιοστα ειδικο αφρολεχ ναηλον !!

1 χρονο + τωρα δεν επαθε τιποτα ειναι πανεμορφο σφουγγαριζεται πολυ ευκολα (οχι πολυ νερο στην σφουγγαριστρα) σκουπιζεται πανευκολα με σουιφερ η ηλεκτρικια σκουπα και δεν ειναι τοσο κρυο και μονοτονο σαν το πλακακι....

και εχει ενα πλεονεκτημα πως αν σου πεσει κατι αιχμηρο απλα θα γινει ενα σημαδακι και οχι να σου σπασει ολοκληρο το πλακακι οπως γινεται με τα πλακακια τα κανονικα !!!