PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Για κοινό λογαριασμό είδα αν θυμάμαι πως παίζει κανονικά το κούρεμα ( άνω των 100.000 και πάλι φυσικά ).

Οι Τράπεζες πάνε και οι 4 για φούντο - grande.
Στο τέλος Οκτ που θα τελειώσουν τα stress tests και θα αρχίσουν τα όργανα για τους ομολογιούχους & μετόχους θα πέσει κλάμα ατελείωτο. Σειρά μετά έχουν οι καταθέτες με τα όσα θα ισχύσουν από 1/1/2016. Δεν μιλούν καθόλου για το τι μας περιμένει και θα δείτε ότι δεν μας προστατεύει τίποτα (ουτε 1.000 δεν είναι εγγυημένα)

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Αντε πάλι αρχίσαμε με τα κουρέματα,ως πότε αυτή η τρομοκρατία του κόσμου.Αντε να γίνει μα ησυχάσουμε επιτέλους.Δεν το βλέπω,πολύ δύσκολο να γίνει.Παίζονται πολλά παιχνίδια στα παρασκήνια απ' αυτούς που τους βολεύουν αυτές οι φήμες,κονομάνε χρήμα.

Μην κάνετε ότι δεν ακούτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να αρθούν τα μέτρα των CC πριν των πρώτων μηνών του 2016 γιατί απλά έχουν αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και πλέον από 1/1/2016 θα μπορούν οι ιδιώτες και οι καταθέσεις τους να συμμετέχουν στην χρεοκοπία της τράπεζας. Ξέρετε ποτέ να πλήρωσε τον λογαριασμό κάποιος που έχει τα πολλά (μέτοχος/ομολογιούχος/επενδυτής)? Θα πάμε με αυτά και με αυτά μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 όπου θα πέσει στο κεφάλι των πολλών ο λογαριασμός με τις ζημιές των τραπεζών (και όχι μόνο των κοκκινων δανείων). Διαβάστε λίγο τι γίνεται και θα το διαπιστώσετε και εσείς ότι οδηγούμαστε στην παρακράτηση καταθέσεων (ελπίζω να είναι μικρό το %) από το 1ο ευρώ κιόλας

(Να και μια σημερινή δημοσίευση που ταιριάζει με αυτά που λέω παραπάνω. Εχει μεγάλη πλάκα η αντίθετη γλώσσα που χρησιμοποιεί για να μην πει Bail in από 1/1/2016 ! )

http://www.news.gr/oikonomia/oikonomika-nea/article/238932/ekt-ohi-sto-bail-in-prin-to-2016.html

Last edited:

Όπως τα λέει ο Κώστας είναι.
Και τα capital controls κάποτε ήταν φήμες για τη χώρα αλλά να που τωρα είναι πραγματικότητα.

Επειδή ειναι δεν είναι καμια 50αριά τα άτομα στην Ελλάδα που γνωρίζουν (κι αν γνωρίζουν ....) το τι ακριβώς θα γίνει με τις τράπεζες στην Ελλάδα και δε νομίζω ότι ασχολούνται ιδιαίτερα με το hi fi / hi end, καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο μαζεμένοι στα σχόλια μας και να εκφραζόμαστε λιγότερο απόλυτα.

Όχι άλλα off topic παιδιά, αν θέλετε να συζητήσετε για κουρέματα υπάρχει το νήμα της "χώρας". Επόμενα άσχετα ποστς με το θέμα θα διαγραφούν.

Εγώ πριν από λίγο πραγματοποίησα την μεγαλύτερη απευθείας συναλλαγή με Paypal εντός cc's.
Έστειλα περίπου 180 ευρώ άμεσα σε γνωστό online κατάστημα ποδηλατικών ειδών με έδρα την Γερμανία χωρίς κανένα θέμα...
Δεν το πίστευα πραγματικά μέχρι και πριν λίγο που ήρθε η βεβαίωση μεταφοράς από το paypal...

Bank transfer σε e-shop εντός Ευρώπης δοκιμασε κανεις, χωρις χρηςη PayPal;

Γενικά μεχρι ποιο ποσο δύναται να κάνουμε bank transfer εντός Ευρώπης;

Ok, δεν ειναι αναγκη να κανουνε και κουρεμα.
Σε πλακωνουνε στα χαρατσια και κουρευουνε μεχρι και τα στρωματα.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Άποψή μου είναι ότι ο φόβος θα υπερισχύσει (και πάλι) και στο τέλος δεν θα συμβεί τίποτα...

Η medioτρομοκρατία του κουρέματος επανέρχεται δριμύτερη μέσο ''αριστεράς'' αυτή την φορά.Ούτε ο Αδωνις ρε παιδί μου νάτανε στα high του.:devil-smiley-029:

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Μετά από δεκάδες προσπάθειες, και ενώ το είχα πάρει απόφαση ότι δεν θα μπορώ να κάνω αγορές από έξω μέχρι να αλλάξει κάτι , έκανα πριν από λίγο αγορά κοντά 100 ευρώ από το ebay με PayPal .

Ωραιοι αυτοι της Paypal: για καθε ΑΠΟΠΕΙΡΑ αγορας (ως προηγ. μηνυμά μου)σε χρεωνουν 1,00 !

Είσαι σίγουρος ότι όντως σε χρέωσε; Μήπως δίπλα στο payment status γράφει "denied"?

Όντως έχεις αρνητικό balance?

Κι εγώ έχω φάει πόρτα από το Ebay για αγορές, αλλά ποτέ δεν με έχει χρεώσει. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Αφού η τράπεζα αρνείται το transaction.

Died η συναλλαγη, μα Paypal "τσιμπησε" το 1 για τις υπηρεσιες της. Το balance ειναι μηδενικο