PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Οχι βέβαια.
Το ότι πρέπει να αλλάζουμε τακτικά password και όχι το ίδιο password παντού, είναι ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ από τότε που εφευρέθηκε το password.
Γι αυτό και ευαίσθητα password (π.χ. τραπεζες) σε αναγκάζουν να αλλάξεις. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι στην κοσμάρα του και μετά κλαίνε.....

Αρα υπάρχει the easy way τρόπος να το μάθουμε, υπάρχει ο hard way τρόπος.

Διαβασα πιο προσεκτικα τωρα. Κλεβουν passwords απο αλλου,
και τα δοκιμαζουν στο paypal μηπως οι χρηστες χρησιμοποιουν
παντου το ιδιο password.

ούτε οι τράπεζες πλέον σε αναγκάζουν να αλλάξεις password. έχουν 2 step authentication όπως και το paypal.

Επειδή το έκανα εχθές, η Εθνική σε ρωτάει αν θες να αλλάξεις το pass ή να αφήσεις το παλιό

Απ οτι καταλαβα το προβλημα που αναφερεται στη δημοσιευση δεν ειναι πότε και αν αλλαζεις passwords,
αλλα αν χρησιμοποιεις παντου το ιδιο password. Πχ αν το password που χρησιμοποιω στο avclub
το εχω και στην Alpha και την χακαρουν μετα θα μπορουν να γραφουν στο παρον φορουμ
με τον λογαριασμο μου.

Δεν νομίζω. Μου ζήτησε αλλαγή πρόσφατα και έβαλα το αμέσως προηγούμενο. Το πήρε.
αυτό θυμόμουν με άφηνε να το κάνω στα pin στην εφαρμογή. τώρα αν το άλλαξαν δεν ξέρω με τα pass . πάντως βλέπω ότι πήγαν την αλλαγή πάλι στους 6 μήνες από 3 που το είχαν ως μέγιστο.

Καλημέρα, πρόσφατα μετακόμισα (μένω Γερμανία) και προσπάθησα να αλλάξω τη διεύθυνση στο Paypal. Ως διεύθυνση email εχω το gmail μου. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο δε με άφηνε και αναγκάστηκα να ανοίξω δεύτερο λογαριασμό με ένα παλιό email yahoo που έχω. Εκεί μπόρεσα να βάλω την καινούρια μου διεύθυνση κανονικά.

Ερώτηση: Αν κλείσω τον παλιό λογαριασμό μου, μπορώ να βάλω στον καινούριο ως email αναφοράς το email του πρώτου, το gmail?

Καλημέρα, πρόσφατα μετακόμισα (μένω Γερμανία) και προσπάθησα να αλλάξω τη διεύθυνση στο Paypal. Ως διεύθυνση email εχω το gmail μου. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο δε με άφηνε και αναγκάστηκα να ανοίξω δεύτερο λογαριασμό με ένα παλιό email yahoo που έχω. Εκεί μπόρεσα να βάλω την καινούρια μου διεύθυνση κανονικά.

Ερώτηση: Αν κλείσω τον παλιό λογαριασμό μου, μπορώ να βάλω στον καινούριο ως email αναφοράς το email του πρώτου, το gmail?
1763195300864.png

Για το email το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να το δοκιμάσεις. Εγώ πάντως έβαλα 2ο email για τον Γαλλικό λογαριασμό μιας και δεν ήθελα να κλείσω τον Ελληνικό και να χάσω το ιστορικό αλλά και ότι τον χρησιμοποιώ για διάφορα ακόμα.

View attachment 260935

Για το email το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να το δοκιμάσεις. Εγώ πάντως έβαλα 2ο email για τον Γαλλικό λογαριασμό μιας και δεν ήθελα να κλείσω τον Ελληνικό και να χάσω το ιστορικό αλλά και ότι τον χρησιμοποιώ για διάφορα ακόμα.
Όταν λέω αλλαγή διεύθυνσης εννοώ από γερμανική σε γερμανική.Όσον αφορά το ιστορικό, εμένα μου δείχνει μόνο τον τελευταίο χρόνο, οπότε δεν έχω να κερδίσω κάτι.

Όταν λέω αλλαγή διεύθυνσης εννοώ από γερμανική σε γερμανική.Όσον αφορά το ιστορικό, εμένα μου δείχνει μόνο τον τελευταίο χρόνο, οπότε δεν έχω να κερδίσω κάτι.
Για αλλαγή διεύθυνσης στην ίδια χώρα, γίνεται κανονικά. Απλά, δεν αλλάζεις την παλιά, προσθέτεις την καινούργια και αφού ενεργοποιηθεί, την κάνεις default. Μετά μπορείς απλά να κάνεις remove την παλιά.

How do I add, change, or remove a street address on my PayPal account?​

Here's how to add, change, or remove a street address on your PayPal account:

1. Go to your Settings page.
  2. Go to the Addresses section:
  • To add a new address, click + Add New. Enter your details and click Add Address.
  • To change an address, click Edit. Make your edits and click Update.
  • To remove an address, click Remove.

Here's how to add, change, or remove a street address on the PayPal app:

1. Tap the profile icon.
  2. Tap Account info.
  3. Tap Addresses.
  • To add a new address, tap +, enter the details, and tap Add.
  • To edit an address, tap Edit, edit the details, and tap Update.
  • To remove an address, tap Remove, then tap Remove to confirm.

Για αλλαγή διεύθυνσης στην ίδια χώρα, γίνεται κανονικά. Απλά, δεν αλλάζεις την παλιά, προσθέτεις την καινούργια και αφού ενεργοποιηθεί, την κάνεις default. Μετά μπορείς απλά να κάνεις remove την παλιά.

How do I add, change, or remove a street address on my PayPal account?​

Here's how to add, change, or remove a street address on your PayPal account:

1. Go to your Settings page.
  2. Go to the Addresses section:
  • To add a new address, click + Add New. Enter your details and click Add Address.
  • To change an address, click Edit. Make your edits and click Update.
  • To remove an address, click Remove.

Here's how to add, change, or remove a street address on the PayPal app:

1. Tap the profile icon.
  2. Tap Account info.
  3. Tap Addresses.
  • To add a new address, tap +, enter the details, and tap Add.
  • To edit an address, tap Edit, edit the details, and tap Update.
  • To remove an address, tap Remove, then tap Remove to confirm.
Το δοκίμασα και αυτό, απλά δεν...