Κακώς! Έπρεπε να βγάλουν στην φόρα τα στοιχεία του και μετά εκείνος θα μοίραζε 50ρικα για να μην τον κάνουν μαύρο.
Nα τα βγαλουν ποιοι στην φορα. ? Οι διαχειριστες. ?
Και που ξερεις εσυ οτι αυτοι δεν ηταν που απλα του εσβησαν την αγγελια και οχι αυτος. ?
Κακως εγω τι εκανα. ? Που τους το ανεφερα. ? (θα το εβλεπαν αργα ή γρηγορα)
Τελος παντων η αγγελια ηταν ως εξης:
"Περιγραφή:
Πωλείται το set οδηγιών για να μεταφέρετε χρήματα από (Ελληνική χρεωστική ή πιστωτική Visa/Mastercard/Diners) στο Paypal balance σας.
Είναι γρήγορο και εύκολο, μπορεί να γίνει επίδειξη(καθώς και πληρωμή) μέσω Teamviewer για όσους ενδιαφέρονται.
Κόστος 50 .
Cheers"
Κακώς που του έσβησαν την αγγελία αντί να τον βγάλουν στον τάκο, βρε μαγουλομωρό, τι κατάλαβες πάλι? Σταμάτα τα παγωτά άμεσα!!![]()
Δεν ξέρω τί να πω. Συμπεριφορά ακριβώς αντίθετη από αυτή που προωθούν τα fora.
Μακάρι να τον έχουν ξαποστείλει. Στο προφίλ του διάβασα ότι είναι 28. Αν στα 28 κάνει τέτοιες μ@λ@κίες, δεν θέλω να σκέφτομαι στα 20 τι έκανε...και το κλείνω εδώ.
Υ.Γ.
Παραδιδω μαθηματα online με teamviewer πως να μπαινετε στα κρυφα μενου ολων των συσκευων.
5 ευρω/συσκευη.![]()
Χθες φόρτωσα το balance και με χρεωστική Mastercard της Πειραιώς. Αυτή τη φορά έβαλα δολάρια, έτσι για ποικιλία. Την άλλη φορά θα βάλω ινδικές ρουπίες![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.