PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως και το γνωρίζετε?ως τώρα οτιδήποτε πουλούσα στο ebay τα χρήματα μεταφερόταν στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Υπάρχει τρόπος να παραμείνουν στο balance ώστε να έχω την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσω για αγορά?Εψαξα λιγάκι άλλα δεν βρήκα κάποια επιλογή...

Αφαίρεσε το λογαριασμο σου απο το PayPal

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Επιβεβαιώνω και 'γώ,μόλις έκανα αγορά από ebay και δέχθηκε κανονικά την πληρωμή από την prepaid-card που είναι συνδεδεμένη με το paypal.

Μόνο paypal χρησιμοποιείτε για αγορές; Κι αν δεν υπάρχει ως επιλογή; Με Amazon πχ. τι γίνεται, υπάρχει τρόπος για αγορές; Από περιέργεια ρωτάω, δεν επείγομαι ν' αγοράσω κάτι αλλιώς θα δοκίμαζα απευθείας.

We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa x-5008.

Ebay αγορά με χρεωστική ( συνδεδεμένη με λογαριασμό ) της Πειραώς...

fuck3rs.

Εγώ σήμερα δοκίμασα να πάρω ένα κινητό από tinydeal απευθείας με προπληρωμένη we buy πειραιώς με αξία 98 ευρώ και έγινε κανονικά!!!

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα με ΕΤΕ mastercard χρεωστικής απευθειας απο amazon.de. Σημερα παρέλαβα

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ο.Κ και με τη δική μου ,χθές δεν δέχθηκε τη συναλλαγή ,σήμερα όλα εντάξει μόλις πρίν λίγο

Με προπληρωμενη visa και απευθειας αγορα (χωρις την μεσολαβηση του paypal) ολα καλα! Μαλλον το παιπαλ δεν δεχεται ολες τις καρτες...

φιλε ηλια, ευχαριστω για την απαντηση...δωσε κανενα site, και πως πληωνεις, να παραγγηλουμε, γιατι η πειραιως, με...τρελανε! ευχαριστω.

Η προπληρωμένη/χρεωστική της Alpha δουλεύει κανονικά με paypal δηλαδή ?
Να ξέρω τι να πάω να βγάλω :D

Αυτοί λένε οτι δεν είναι δικό τους θέμα, οι τράπεζες μας απορρίπτουν τις συναλλαγές.
Και τοτε πως και εγινε συναλλαγη απευθειας με visa? Πραγματικα εγινε η συναλλαγη γιατι πηρα τηλ για επιβεβαιωση!