PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

View attachment 120423

Στο λογαριασμο σας πατάτε top up
Και μετά Add money(take a few days)

Εκεί γράφει το λογαριασμο του PayPal (IBAN)

Προϋπόθεση το ονομα που ειναι στο λογαριασμο που θα φύγουν τα χρήματα να ειναι το ίδιο με του PayPal. Πρέπει να ειναι δικός σας λογαριασμός που να είστε πρώτο ονομα. Αυτοί θέλουν το ονομα του λογαριασμού να συμφωνεί με το ονομα του PayPal account.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες?

Έχω ανοιχτό Paypal > top up>Add Money (takes a few days)

Εμφανίζει το όνομα μου και απο κάτω ένα πεδίο κενό που ζητάει IBAN

Ταυτόχρονα είμαι winbank, πάω μεταφορά εμβάσματα εξωτερικό και φθάνω στο σημείο που ζητάει όλα τα στοιχεία.

Πως συνεχίζω?

η μια ειναι χρεωστικη eurobank και η αλλη χρεωστικη εθνικης.
To 1,50 φαίνεται δεσμευμένο στις κινήσεις του λογαριασμού;
Χρεωστική Mastercard της Eurobank πιστοποίησα τον Αύγουστο. Η κίνησε πέρασε μετά απο 2-3 μέρες.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Αυτό με prepaid eurobank γίνεται?είναι συνδεδεμένη με paypal.μπορώ τα λεφτα αυτής της κάρτας να σταλουν στο paypal Γερμανίας μ'αυτό τον τρόπο add money,και το site π.χ στην Γερμανία να τραβήξει τα λεφτά της πληρωμής του από το paypal germany?

της εθνικης ειχε ερθει απλα δεν το ειχα δει.οκ αυτη.
της eurobank κοιταω μεσα στον λογαριασμο μου αλλα δεν υπαρχει πουθενα μειον 1.50 ευρω απο πειπαλ.
του ξαναζητησα να μου στειλει κωδικο-για αν δουμε..

Προσπάθησα να κάνω link το λογαριασμό του οποίου την κάρτα την έχω δηλωμενη και στο PayPal (Πειραιώς) και μου βγάζει μήνυμα

You cannot add a bank at this time.

Edit: Έγινε δοκιμή και με λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας και ξανά το ίδιο μήνυμα...

Last edited:

Προσπάθησα να κάνω link το λογαριασμό του οποίου την κάρτα την έχω δηλωμενη και στο PayPal (Πειραιώς) και μου βγάζει μήνυμα

Edit: Έγινε δοκιμή και με λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας και ξανά το ίδιο μήνυμα...

μια απο τα ιδια.κι`εγω πηγα να παρω κατι ψιλα που εχω μεσα στο balance και δεν με αφηνει να τραβηξω ουτε σε δηλωμενο ουτε σε αδηλωτο λογαριασμο τραπεζης.

Τα ίδια κι εγώ με Eurobank και Alpha.

Έχω ανοιχτό Paypal > top up>Add Money (takes a few days)

Εμφανίζει το όνομα μου και απο κάτω ένα πεδίο κενό που ζητάει IBAN

Ταυτόχρονα είμαι winbank, πάω μεταφορά εμβάσματα εξωτερικό και φθάνω στο σημείο που ζητάει όλα τα στοιχεία.

Πως συνεχίζω?[/QUOTE]

Κάποιος να μου πει πως θα συνεχίσω??? Να βάλω IBAN δικό μου, να πατήσω Link και μετά θα εμφανίσει το IBAN του paypal?

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Σε εμενα ακομα να στειλει τον κωδικο πιστοποιησης για την καρτα εδω και καμια 10αρια ημερες...

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω, από 8/10 και 13/10) με 2 κάρτες της Alpha (Amex debit + MasterCard Credit) που πρόσθεσα στο λογαριασμό μου (με χρέωση 1$ κάθε μια), ενώ για την προσθήκη της Debit της ΕΤΕ ο κωδικός φάνηκε αμέσως, πιστοποίησα την ίδια μέρα την κάρτα και αμέσως έγινε η πίστωση του 1,5 . Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και είπε ότι θέλει 3-4 μέρες (!!!).

Έστειλα μήνυμα στο paypal και απάντησε με το γνωστό αυτοματοποιημένο και καπάκι πήρα την έρευνα για το αν η απάντηση ήταν ικανοποιητική (!!!). Είναι πρόβλημα της Alpha ή του Paypal;

Εμένα ο κωδικός επαλήθευσης ήλθε μετά πό 2 εβδομάδες. Νομίζω ότι είναι θέμα της τράπεζας

δε μπορούμε να κάνουμε αγορά στο 50αρικο από το εξωτερικό?

δε το χρησιμοποιω πολυ συχνα και πρέπει να αλλάξω κάρτα γιατί έχει λήξει, γιαυτό ρωτησα αν ειναι να το κάνω.

Αυτό ίσως είναι πρόβλημα. Δοκίμασε πρώτα να βάλεις την νέα ημερομηνία λήξης και τον νέο κωδικό ασφαλείας στα στοιχεία της κάρτας.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εχω balance και μου ζηταει αυτο:
Check your card statement, find the charge from PayPal, and locate a 4-digit code next to the word "PAYPAL".
Πως βρισκουμε την card statement;

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εχω balance και μου ζηταει αυτο:
Check your card statement, find the charge from PayPal, and locate a 4-digit code next to the word "PAYPAL".
Πως βρισκουμε την card statement;
Ή στο web banking ή στον λογαριασμό της κάρτας (αυτός είναι το "card statement").
Ίσως η τηλ. εξυπηρέτηση της τράπεζας σου μπορεί ναι σου πει τον κωδικό αυτό.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εάν έχεις web banking μπορείς να δεις την αντίστοιχη κίνηση της κάρτας όπου αναγράφεται ο 4ψήφιος κωδικός. Αλλιώς πρέπει να περιμένεις το statement της κάρτας. Βέβαια, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το balance (εκτός και να δε φτάνει για την αγορά που θες).

Η αγορά δε προχώρησε μετα την αλλαγή της κάρτας σε εμένα.
Οταν προχωρήση μέσω paypal θα φανεί αμέσως στο ebanking?

Η αγορά δε προχώρησε μετα την αλλαγή της κάρτας σε εμένα.
Οταν προχωρήση μέσω paypal θα φανεί αμέσως στο ebanking?
Σε τι κατάσταση φαίνεται η παραγγελία στο PayPal;

Αν είναι "pending", θα γίνει αργότερα (αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα).
Αν λέει "declined" δεν δέχτηκε την κάρτα.