PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει χρεωση???
Ιρλανδια ειναι.
εξαρταται πιθανως απο τον παροχο... εγω καλω εξωτερικο απο το κινητο με wifi με χρηση voip τηλεφωνιας, η οποια την ωρα που τηλεφωνεις δειχνει τη χρεωση ανα λεπτο, και μου εδειχνε 0 χρεωση (ενω κανονικα εχει χρεωση για κινητα και σταθερα ιρλανδιας).

προσοχη εχει ωρες που καλειτε, στις ωρες GMT που αναφερει προσθετετε +3 ωρες για ελληνικη ωρα, μην καλειτε τσαμπα...

παντως η μεθοδος με το topup δεν εχει τις προμηθειες της μεθοδου request και συμφερει περισσοτερο...

Το καλυτερο βεβαια θα ηταν η αρση των περιορισμων, γιατι αν ο πωλητης χρεωνει σε νομισμα αλλο απο ευρω, το paypal θα κλεβει με τις προμηθειες στις μετατροπες π.χ. απο δολλαριο σε ευρω.

Last edited:

Μια άλλη διαδικασία που διάβασα από συνφορουμίτη στο sdtv forum σημερα και την εκανα και εγω για να αγορασω κατι led λάμπες ωδίνης από κίνα χρησιμοποιώντας την cash cart τις τράπεζας Πειραιώς και ολοκληρώνοντας την παραγγελία μου επιτυχώς σας παραθέτω πιο κάτω όπως έχει αναρτηθεί στο sdtv.

Η διαδικασία είναι η εξής:

1. Mπαίνεις Paypal –> My PayPal
2. Πας “Request Money”
3. Στο σχετικό πεδίο, βάζεις ένα mail στο οποίο έχεις πρόσβαση (προφανώς όχι το mail με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο PayPal )
4. Τσεκάρεις την επιλογή “goods” και το ποσό που θέλεις
5. Πας στο mail που έβαλες και βλέπεις αν σου έχει έρθει μήνυμα (σου έχει έρθει)
6. Δίνεις κάποια στοιχεία που σου ζητάει (προφανώς βάζεις ό,τι να’ναι)
7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση
8. Πατάς pay
9. Τα λεφτά έχουν μπει στο balance του λογαριασμού σου.
Υπόψη πάντως ότι κρατάει fee 3.4% + 0.35 .

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Το 6 είναι λάθος. Δεν βάζεις στοιχεία ό,τι να 'ναι διότι θα απορριφθεί το αίτημα. Βάζεις ακριβώς τα στοιχεία της κάρτας σου.(όνομα, επώνυμο, διεύθυνση). Στο 4, προσωπικά, βάζω services.

Η διαδικασία έχει αναλυθεί και με σκρινσότς, αρκετά ποστ πριν από τον Κώστα. Ευχαριστούμε πάντως.:smile:

Μια άλλη διαδικασία που διάβασα από συνφορουμίτη στο sdtv forum σημερα...

Μα γιατί ξενιτεύεσαι σε άλλα fora ενώ μπορείς να βρεις τα ίδια εδώ (και εικονογραφημένα ;) ) http://avclub.gr/forum/showthread.p...PayPal?p=1057446444&highlight=#post1057446444

Τώρα τελευταία όμως ακούω οτι δεν πετυχαίνει πάντα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με πρόλαβε ο Πρόεδρας ;)

Εγω δεν το ειχα δει σε προηγούμενα post και έκρινα καλο να ενημερώσω. Όσο αφορά τα στοιχεία αφού η κάρτα ειναι στο όνομα μου έβαλα το όνομα τις κόρης μου και η μεταφορά έγινε μια χαρά, διεύθυνση και τηλεφωνο εξίσου στην τύχη.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγω δεν το ειχα δει σε προηγούμενα post και έκρινα καλο να ενημερώσω. Όσο αφορά τα στοιχεία αφού η κάρτα ειναι στο όνομα μου έβαλα το όνομα τις κόρης μου και η μεταφορά έγινε μια χαρά, διεύθυνση και τηλεφωνο εξίσου στην τύχη.

Δεν τρέχει τίποτα, καλά έκανες και ενημέρωσες.:smile:

Όσον αφορά τα στοιχεία, δύο φορές έχω προσπαθήσει να βάλω στοιχεία κουκουρούκου και τις δύο φορές με ειδοποίησε ότι είναι λανθασμένα τα στοιχεία της κάρτας και δεν δέχτηκε το αίτημα.

Σήμερα νωρίς (γύρω στις 00.45), ξαναέκανα με επιτυχία τη διαδικασία.

Εγω έβαλα το όνομα τις κόρης μου το επίθετο ειναι το ίδιο οπως αυτο που ειναι δηλωμένο στην κάρτα και ίσως για αυτο το δέχτηκε. Τωρα τηλέφωνα, τκ , διεύθυνση δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο και ούτε τα τσεκάρουν.

Εδώ και μέρες πάντως εμένα δεν με αφήνει να αγοράσω το paypal τίποτα με τον συμβατικό τρόπο.

Πάντως με κάρτα έστειλα απευθείας στην μαμά Γερμανία (Γερμανικό amazon) 280 ευρώ χωρίς κιχ με την χρεωστική μου!
Τους αρέσει το ψηφιακό χρήμα!

Amazon και εμενα 2 αγορες περασαν κανονικα (.de και .com) με χρεωστικη πειραιως. Βεβαια μπορει να ειναι και θεμα τι αγοραζεις, καποιοι κωδικοι προιοντων κοβονται απο το συστημα των cc καποιοι αλλοι περνανε.
Ενα αλλο καλο που ειδα τους τελευταιους μηνες με τα cc, ειναι οτι τα περισσοτερα πραγματα με το ταχυδρομειο ερχονται πιο γρηγορα, ακομα και στο μισο χρονο απο οτι συνηθως (ξεμπουκωσαν τα τελωνεια και τα ταχυδρομεια).

Amazon και εμενα 2 αγορες περασαν κανονικα (.de και .com) με χρεωστικη πειραιως. Βεβαια μπορει να ειναι και θεμα τι αγοραζεις, καποιοι κωδικοι προιοντων κοβονται απο το συστημα των cc καποιοι αλλοι περνανε.
Ενα αλλο καλο που ειδα τους τελευταιους μηνες με τα cc, ειναι οτι τα περισσοτερα πραγματα με το ταχυδρομειο ερχονται πιο γρηγορα, ακομα και στο μισο χρονο απο οτι συνηθως (ξεμπουκωσαν τα τελωνεια και τα ταχυδρομεια).

Ψιλοισχύει αυτό που λες αλλά και πάλι δεν είναι κανόνας μιας και πλέον αρκετοί μάθανε το κόλπο!!! :)

Ψιλοισχύει αυτό που λες αλλά και πάλι δεν είναι κανόνας μιας και πλέον αρκετοί μάθανε το κόλπο!!! :)
Κάποια πληροφορία αν θα ανοίξει το άτιμο το PayPal??

Κάποια πληροφορία αν θα ανοίξει το άτιμο το PayPal??

'Ειναι ανοιχτά και μας περιμένουν',
διαβασε προσεκτικά παραπάνω
request money from ...

Πού βρισκόμαστε τώρα ? Toν λογαριασμό της Alphabank που έχω συνδεδεμένο με Paypal τον έχω αφήσει με μηδέν υπόλοιπο, λίγο πριν αρχίσουν τα CC. Τώρα, μου μπήκε η ιδέα να πάρω απο Κίνα μέσω Paypal ένα mod για ηλ.τσιγάρο (κόστος πολύ κάτω απο 60 E). Αν καταθέσω στον λογαριασμό 50 Ε, θα μπορέσω να κάνω την αγορά ή θα σκοντάψω ?

Πού βρισκόμαστε τώρα ? Toν λογαριασμό της Alphabank που έχω συνδεδεμένο με Paypal τον έχω αφήσει με μηδέν υπόλοιπο, λίγο πριν αρχίσουν τα CC. Τώρα, μου μπήκε η ιδέα να πάρω απο Κίνα μέσω Paypal ένα mod για ηλ.τσιγάρο (κόστος πολύ κάτω απο 60 E). Αν καταθέσω στον λογαριασμό 50 Ε, θα μπορέσω να κάνω την αγορά ή θα σκοντάψω ?

Μολις τωρα το δοκιμασα (για τον ιδιο λογο :ernaehrung004:).
Εστειλα στο paypal μου 250 ευρω απο πιστωτικη μου eurobank visa. Μια χρεωστικη master της εθνικης και μια πιστωτικη master της εθνικης δεν τη δεχτηκε.

Εκανα και την αγορα και πληρωμη απο το καταστημα.
Μια χαρα δουλεψε ! Thanks !!

Δηλαδή δεν αρκεί να έχω χρήματα στον λογαριασμό, ε ? Πρέπει να μεταφέρω το ποσό που χρειάζομαι, στο balance, άσχετα αν πρόκειται για κάτω απο 60 Ε ?

Δεν εχω κανει τιποτε απο τους διαφορους "τροπους" που εχουν γραφτει εδω, και τις περισσοτερες φορες λειτουργει κανονικα το paypal