PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Τα έχω διαβασμένα τα ποστ πιο πίσω.
Αγορές γίνονταν και χωρίς τους τρόπους του ΙΟΥΛ, και πιο παλιά, και εγώ έκανα μέσω balance και με την χρηματική επιβάρυνση.
Κάποιες κάρτες τραπεζών προχωρούσανε στη συναλλαγή, κάποιες όμως όχι.
Τώρα άκουσα πως δέχονται τις κάρτες όλες και μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά μέσω paypal κατ' ευθείαν, χωρίς μεταφορά χρημάτων στο balance (και αυτό είναι το ερώτημα).

Δε μίλησα για κάρτες paypal, αλλά των τραπεζών.
Αυτό που αναφέρεις 'πρόβλημα' εγώ διάβασα πως δεν υπάρχει πλέον.
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.

Κάρτα που να εκδίδει το paypal δεν υπάρχει και γράφοντας "κάρτα του paypal" εξυπακούεται ότι μιλάμε για κάρτα που έχεις συνδέσει στο paypal.

Δηλαδή πιστεύεις ή διάβασες ότι το πρόβλημα των CC δεν υπάρχει πλέον;
Θα μας συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμη.

Δε μίλησα για κάρτες paypal, αλλά των τραπεζών.
Αυτό που αναφέρεις 'πρόβλημα' εγώ διάβασα πως δεν υπάρχει πλέον.
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
Μια χαρα υπαρχει. Χτες δοκιμασα για παραγγελια στο banggood και απετυχε και εκανα παλι το "κολπο" να μεταφερω απο αλλη καρτα λεφτα στο balance με τις αναλογες κρατησεις.

Εχτές πάντως που προσπάθησα να κάνω αγορά από το gearbest μέσω του PayPal, έφαγα "πόρτα"...

Αν δεν έχεις προβεί στη συγκεκριμένη δοκίμασε το απόψε ή αύριο να δούμε αν στέκει η πληροφορία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

makfil# να συμπληρώσω πως ναι όντως θα πάρει καιρό. Μέχρι το καλοκαίρι έχει ειπωθεί αλλά θα ξεκινήσει και η επαναφορά κάποια στιγμή.

Εχτές πάντως που προσπάθησα να κάνω αγορά από το gearbest μέσω του PayPal, έφαγα "πόρτα"...

Και εγώ τα ίδια σήμερα αλλά χρησιμοποίησα τον παραδοσιακό τρόπο καθώς το προίον που βρήκα ήταν κατά 9 ευρώ φτηνότερο από το tinydeal (που δέχεται κανονικά χωρίς κόλπα).
Οπότε πάλι κερδισμένος ήμουν.

απο εδω http://www.djtunes.com/charts αγοραζω μεσω Paypal με χρεωστικη καρτα συνδεδεμενη και μου τα περναει χωρις κανενα προβλημα.
αντιθετως,δεν μπορω να αγορασω τιποτε απο τα γνωστα κινεζομαγαζα....

με τον ιδιο τροπο πριν λιγο,παραγγελια απο ebay(140 ευρω)κανενα προβλημα.

Αν δεν έχεις προβεί στη συγκεκριμένη δοκίμασε το απόψε ή αύριο να δούμε αν στέκει η πληροφορία.

Μπά... Δοκίμασα και σήμερα με το μισό ποσό (κάπου στα 28 ευρώ) και πάλι δεν πέρασε. Πρέπει να φορτώσω το balance γιατί αλλιώς δεν γίνεται δουλειά...

Έχω μια απορία και την βάζω σε συζήτηση.
Με αφορμή τα CC, προσάρμοσα το paypal στην κατάσταση που διαμορφώθηκε, αφενός μετατρέποντας το λογαριασμό σε premier αφετέρου προσθέτοντας περισσότερες κάρτες (για εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν περνάει κάποια) και λογαριασμούς τραπεζών, για top up.

Σε κάποια αγορά, θυμάμαι ότι, επειδή δεν έφτανε το διαθέσιμο ποσό του balance, έβγαλε καρτέλα με προτάσεις για επιλογή της πηγής (κάρτας) από την οποία θα έπαιρνε το υπόλοιπο. Έκτοτε, και επειδή φροντίζω να υπάρχει πάντα διαθέσιμο balance, δεν έχει εμφανιστεί η καρτέλα επιλογής της πηγής, όπως είναι προφανές και αναμενόμενο, αλλά με τον τρόπο αυτό έχει αποκλειστεί, πλέον, η δυνατότητα χρησιμοποίησης κάρτας (χρεωστικής/πιστωτικής).

Γνωρίζω ότι το paypal λειτουργεί, για πληρωμές, με τη μέθοδο εξάντλησης του balance και στη συνέχεια άλλης πηγής χρηματοδότησης της αγοράς, και η απορία μου είναι αν υπάρχει τρόπος παράκαμψης αυτής της διαδικασίας, ώστε να επιλέγω την πληρωμή με κάρτα, όποτε αυτό είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά, εάν αναφέρεσαι σ' αυτό
Με μετατροπή συναλλάγματος απο την κάρτα (Conversion Options>Bill me in the currency listed on the seller's invoice), τραβάει μόνο απο την κάρτα.,
ξέχασα να γράψω ότι, 1) σαν φανατικός υποστηρικτής της άποψης να αποφεύγουμε τη μετατροπή συναλλάγματος από το paypal, έχω αλλάξει σε όλες τις συνδεδεμένες κάρτες την εξ ορισμού ρύθμιση και 2) το balance είναι σε (αν και είχα ανοίξει από χρόνια, και σε $ και λίρες), δεδομένου ότι το top up κοστίζει φτηνότερα, και οι αγορές, είναι συνήθως σε $.

Δυστυχώς. Ακόμα και με προσπάθεια να φορτώσω το balance μου με 100 ευρώ από Mastercard της Εθνικής με τον γνωστό τρόπο, δεν δέχτηκε την συναλλαγή η τράπεζά μου και έφαγα και πάλι πόρτα.

Άλλη λύση;