PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Συνδυάζοντας αφενός το $ balance αφετέρου το δώρο που παρέλαβες πρόσφατα, οδηγούμαστε σε κάποια σενάρια αλλά αυτά αφορούν εσένα και όχι το forum.

Προέχει να είσαι καλά στην υγεία σου και ... το συνάλλαγμα ας μπαίνει στο πορτοφόλι ...

Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Συνδυάζοντας αφενός το $ balance αφετέρου το δώρο που παρέλαβες πρόσφατα, οδηγούμαστε σε κάποια σενάρια αλλά αυτά αφορούν εσένα και όχι το forum.

Προέχει να είσαι καλά στην υγεία σου και ... το συνάλλαγμα ας μπαίνει στο πορτοφόλι ...

Θα έπρεπε να μου στήσουν άγαλμα που φέρνω συνάλλαγμα απο έξω και τέρμα οι αγορές απο εξωτερικό...απο εδώ και πέρα επιμένουμε ελληνικά :)

Για amazon η ερώτηση είναι off topic εδώ?
Παράγγειλα από Amazon Αμερικής την παρακάτω παραγγελία:

Item(s) Subtotal: EUR 64,29
Shipping & Handling: EUR 12,58
Total before tax: EUR 94,55
Estimated tax to be collected: EUR 0,00
Import Fees Deposit EUR 17,68*
Grand Total: EUR 94,55

"*If the actual Import Fees are less than the Import Fees Deposit collected by us on your behalf, you'll automatically be refunded the difference to the payment method you used for the order. You'll receive a notification e-mail confirming the amount of the refund. The process takes 60 days from the shipment date."
Για όποιον ενδιαφέρεται, πήρα χθες 0,27 Ευρώ επιστροφή από τα 17,68 Ευρώ που μου κράτησε αρχικά η Amazon.

´
Πήρα την επιστροφή 0,27 Ευρώ χθές. Τρίχες.

μια ερωτηση σχετικα με την συνδεση λογαριασμο στο paypal.

Δεν μπορω να την κανω τηλεφωνικα, και την ξεκινησα με μηνυματα.
Μου εχει ηδη ερθει το μηνυμα που ζητα να ανεβασω σε ασφαλες σαιτ bank statement κτλ
αλλα πριν προχωρησω με προβληαμτιζει το εξης.
1. πως γινεταια φου ολα τα εγγραφα ειναι στα Ελληνικα
2. τι γινεται με την εμφανιση του ονοματος που σε καθε σημειο ειναι και διαφορετικος ο τροπος γραφης του, και φυσικα δεν ταιριαζει με αυτο που εχω βαλει στο paypal?

Πρέπει να γνωρίζεις ότι στο paypal δουλεύουν υπάλληλοι που γνωρίζουν να μιλάνε και να διαβάζουν ελληνικά.

Στο bank statement αναγράφεται το πλήρες (και σωστό) ονοματεπώνυμο και καλό είναι να έχεις γυρίσει τη γλώσσα στα αγγλικά πριν το εκτυπώσεις από την τράπεζά σου. Εάν το (πιθανό) nickname που έχεις γράψει (κακώς) στο paypal φαίνεται εύκολα ότι αντιστοιχεί στο πλήρες όνομα, δεν πρέπει να ανησυχείς. Εάν, όμως, διαφέρει σημαντικά, πρέπει να εξηγήσεις τη διαφορά σε ένα mail.

πολυ ωραια η συμβουλη με το γυρισμα στα αγγλικα.

μια ακοαμ ερωτηση το bank statement εμφανιζει τις τελευταιες κινησεις του λογαριασμου, αλλα με το ονομα στα Αγγλικα.
Αλλα εκτυπωσα το Account Details και αυτο εμφανιζει στα Αγγλικα.
Να χρησιμοποιησω το δευτερο?

Δεν ξέρω με ποια τράπεζα συνεργάζεσαι αλλά σε δοκιμές που έχω κάνει με αγγλικά στην ΕΤΕ και Alpha όλα τα στοιχεία εμφανίζονται αγγλικά εκτός από το ονοματεπώνυμο που εμφανίζεται (και σωστά) στα ελληνικά.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να φαίνεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός λογαριασμού (GR ....)

επειδη εχω καιρο να ασχοληθω,που βρισκομαστε με το Paypal ρε παιδια?
μεσω ebay μου δεχεται κανονικα οποια καρτα και να του δωσω.
απο τα γνωστα κινεζομαγαζα,ισχυει το ιδιο ή παμε με το κολπακι μεταφορας ακομα?

Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν από τον ΙΟΥΛ 2015.
Γενικά, η αγορά με κάρτα είναι λαχείο και οφείλεται σε πολλούς λόγους.
Στη μέθοδο Request έχουν καταγραφεί προβλήματα δέσμευσης των μεταφερόμενων ποσών για 21 μέρες επειδή το paypal θεωρεί ότι πρόκειται για συναλλαγή μεταξύ πωλητή και αγοραστή και τα κρατάει για την περίπτωση υπαναχώρησης.

Το τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ εκτός από την amex της Alpha ( που την έχω σκίσει ) και την χρεωστική Visa της Πειραιώς επίσης χωρίς πρόβλημα.
Μάλιστα χτες με την συγκεκριμένη κάρτα έκανα την μεγαλύτερη αγορά ως τώρα μέσω PayPal 480 στο πι και φι.

Mετά από 6 μήνες χρήσης με πάνω από 20 αγορές στο εξωτερικό της χρεωστικής μου κάρτας με την μέθοδο request,σήμερα δεν μπόρεσα να πληρώσω την Fasttech.Ευτυχώς ήταν εδώ η κουνιάδα και βάλαμε για request την πιστωτική της και έκανα την συναλλαγή.
Αύριο πάω να ακυρώσω την παλιά debit και να βγάλω καινούρια.

Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Mετά από 6 μήνες χρήσης με πάνω από 20 αγορές στο εξωτερικό της χρεωστικής μου κάρτας με την μέθοδο request,σήμερα δεν μπόρεσα να πληρώσω την Fasttech.Ευτυχώς ήταν εδώ η κουνιάδα και βάλαμε για request την πιστωτική της και έκανα την συναλλαγή.
Αύριο πάω να ακυρώσω την παλιά debit και να βγάλω καινούρια.
Δηλ Πώς το εξηγείς?

Μακάρι να ήξερα...Αυριο που θα έχω την καινούρια κάρτα θα δοκιμάσω με άλλη αγορά.Αν δεν συναντήσω πρόβλημα,θα έκανα την υπόθεση ότι γίνεται κάποιο μπλοκάρισμα από την τράπεζα μετά από κάποιες επαναλαμβανόμενες αγορές στο εξωτερικό.

Ετσι συμβαινει και με την δικη μου καρτα στο request.
Τη μια περναει, την αλλη δεν περναει, και την επομενη ξαναπερναει.

[Δελτίο Τύπου] H υπηρεσία One Touch της PayPal διαθέσιμη στην Ελλάδα

Μέσα σε 10 μόλις μήνες λειτουργίας, η PayPal ήδη διεκπεραιώνει εκατομμύρια συναλλαγές One Touch σε καθημερινή βάση. 18 εκατομμύρια καταναλωτές διεθνώς έχουν επιλέξει το One Touch, το 20% μόλις τον τελευταίο μήνα, προκειμένου να διασφαλίσουν ακόμα πιο γρήγορη και ασφαλή εμπειρία check out σε online εμπορικές συναλλαγές και σε συναλλαγές μέσω κινητών συσκευών. Η PayPal ανακοινώνει τώρα την έναρξη της λειτουργίας της υπηρεσίας και στην Ελλάδα.​

Εμπειρία Express Checkout για τους Έλληνες χρήστες
Mε το One Touch, η διαδικασία του checkout γίνεται ακόμα πιο απλή: Οι αγοραστές δεν χρειάζεται να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας ή να εισάγουν εκ νέου τον κωδικό χρήστη και το password τους σε κάθε εφαρμογή ή ιστοσελίδα, όπου πληρώνουν με PayPal. Με το One Touch, είτε αγοράζεις ρούχα, ηλεκτρονικά είδη ή ακόμα και ένα ταξιδιωτικό πακέτο για μακρινό προορισμό, η ηλεκτρονική αγορά δεν διαρκεί πάνω από ένα λεπτό.

Οι καταναλωτές θέλουν να πληρώνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
Από τις αρχές του έτους, η PayPal επέκτεινε το One Touch σε ολόκληρο τον κόσμο - προσθέτοντας άλλες 120 αγορές, καθιστώντας το σήμερα διαθέσιμο σε 143 αγορές (από 23 που ήταν στο τέλος του 2015). Με αυτόν τον τρόπο, νέες αγορές προστέθηκαν σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπη, της Ασίας και της Κεντρικής Αμερικής.

Η παγκόσμια εξάπλωση οφείλεται εν μέρει στη νέα, επανασχεδιασμένη πλατφόρμα της PayPal, που παρέχει τη δυνατότητα στην εταιρεία όχι μόνο να επεκταθεί, αλλά και να εισάγει καινοτόμες δράσεις ταχύτατα και σε παγκόσμια κλίμακα. Για παράδειγμα, φέτος η PayPal, κατόρθωσε να ενεργοποιήσει 100 αγορές μέσα σε μία ημέρα και να εξαπλωθεί στην Ασία και τον Ειρηνικό σε λιγότερο από μία ημέρα.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών
Τα πλεονεκτήματα και οι δυνατότητες που προσφέρει το One Touch δεν είναι διαθέσιμα μόνο σε καταναλωτές. Τώρα, κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο είναι σε θέση να αλλάξει τη μορφή της επιχείρησής της και να κάνει τις πληρωμές μέσω PayPal ακόμα πιο γρήγορες και εύκολες για όλους. Με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, το One Touch δεν απαιτεί πολύπλοκες ενημερώσεις ή εγκατάσταση νέων συστημάτων. Για τους εμπόρους της PayPal που παρέχουν τη νέα εμπειρία Express Checkout, η υπηρεσία One Touch θα ενεργοποιείται αυτόματα για τους πελάτες τους, χωρίς καμία επιπλέον ενσωμάτωση. Με την παροχή της Express Check Out εμπειρίας με ασφάλεια και απρόσκοπτη αποτελεσματικότητα για τον πελάτη, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπής και τις πωλήσεις τους. Με το One Touch, οι καταναλωτές επιταχύνουν τη διαδικασία πληρωμής, σε μόλις ένα με δύο αγγίγματα ή κλικ.

Σήμερα, πάνω από το 50% του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου, 500 στις Ηνωμένες Πολιτείες και περισσότεροι από ένα εκατομμύριο έμποροι ανά τον κόσμο – από το Bed Bath & Beyond μέχρι το Sur La Table – έχουν ενσωματώσει το One Touch για να προσφέρουν στους πελάτες τους πιο ασφαλές και γρήγορο Check out. Για τους εμπόρους που το δικαιούνται, η υπηρεσία One Touch ενεργοποιείται αυτόματα και έχει επίσης αποδειχθεί ότι ως αποτέλεσμα έχουν μειωθεί οι περιπτώσεις ανολοκλήρωτων αγορών, ενώ έχουν αυξηθεί τα ποσοστά μετατροπής (conversion rate) και αλληλεπίδρασης (engagement rate).

Οι έμποροι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την υπηρεσία One Touch here. Οι καταναλωτές θα πρέπει να διατηρούν λογαριασμό PayPal προκειμένου να κάνουν check out με το One Touch. Μπορούν να εγγραφούν στην PayPal και να ανοίξουν λογαριασμό εδώ και να μάθουν περισσότερα σχετικά με το One Touch στο PayPal.com/OneTouch.

h-ypiresia-one-touch-tis-paypal-diathesimi-ellada.jpg

[via]
(Sent from Mi Note Pro)

Έχω κάνει κάποιες αγορές με χρηση της πιστωτικής κι ήρθε η ώρα που έφαγα άκυρο.....Να ανακεφαλαιώσω γιατί θελω να προβώ σε μεγάλη αγορά:
Φίλος θα μου στείλει λεφτά στο balance και όταν θα πάω στο check out της paypal θα τραβήξει αυτόματα από εκεί και δεν υπάρχει περίπτωση να φαω άκυρο.