Paypal

Re: Paypal.... Προβλημα Ξανα!

ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις.

να υπενθιμισω οτι η αγορα δεν ειναι μεσω e-bay αλλα σε καταστημα online.και αυτο ειναι που με κολλαει: δεν εχω τροπο πιεσης του κινεζου εκτος paypal.Π.χ, πως θα αποδειξω οτι δεν ηρθε ολη η παραγγελια οταν εχω ηδη ανοιξει το δεμα (χωρις να εχει γινει καταγραφη με μια καμερα);
Για πεστε..

Βάρος αναγραφόμενο επάνω στη συσκευασία?

Απάντηση: Paypal.... Προβλημα Ξανα!

1.Αν θες,γράψε το site.
2.Με ποιόν τρόπο παρέλαβες το λειψό δέμα?
Με ΕΛΤΑ απλή αλληλογραφία,ΕΛΤΑ συστημένο ή από ιδιωτική εταιρεία;
3.Mε τίποτα δεν κλείνεις το case.

Re: Απάντηση: Paypal.... Προβλημα Ξανα!

1.Αν θες,γράψε το site.
2.Με ποιόν τρόπο παρέλαβες το λειψό δέμα?
Με ΕΛΤΑ απλή αλληλογραφία,ΕΛΤΑ συστημένο ή από ιδιωτική εταιρεία;
3.Mε τίποτα δεν κλείνεις το case.

Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση
1)Μπορω να το γραψω εδω;ή να το στειλω με π.μ.;
2)το δεμα ηρδε μεσω ελβετιας απο χ.κονγκ.Εχει πανω αυτοκολητακι με tracking no.Οταν βαζω το νουμερο αυτο στο
http://www.17track.net/index_en.shtml, το εμφανιζει ανεπιδοτο.

@SUPERSONIC το αναγραφομενο βαρος ειναι 202γραμμ.

Ευχαριστω και παλι

να ρωτησω κι εγω κατι...

Εκανα μια αγορα απο ενα σιτε μεσω paypal (που εχω τη πιστωτικη μου) και μετα μου την ακυρωσαν για "τεχνικους" λογους .
Το σιτε εκανε refund το ποσο (το επιβεβαιωσα στο paypal), αλλα τα χρηματα δεν "γυρισαν" πισω στη πιστωτικη μου... τι ακριβως πρεπει να κανω για να τα εχω παλι διαθεσιμα ?

Απάντηση: Paypal.... Προβλημα Ξανα!

Τίποτα , θα περιμένεις λίγο και τα λεφτά θα πάνε πισω στην πιστωτική , σε ακραία περίπτωση που δεν , πρέπει να δηλώσεις τρπαεζικό λογ και να το κάνεις μανουαλ

Βάρος αναγραφόμενο επάνω στη συσκευασία?

ρώτησα για να δω αν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήρθε όλη η παραγγελία.
πχ ήταν 202 γραμμάρια?

να ρωτησω κι εγω κατι...

Εκανα μια αγορα απο ενα σιτε μεσω paypal (που εχω τη πιστωτικη μου) και μετα μου την ακυρωσαν για "τεχνικους" λογους .
Το σιτε εκανε refund το ποσο (το επιβεβαιωσα στο paypal), αλλα τα χρηματα δεν "γυρισαν" πισω στη πιστωτικη μου... τι ακριβως πρεπει να κανω για να τα εχω παλι διαθεσιμα ?

Ανάλογα την περίπτωση θέλει από δύο έως 5 μέρες περίπου για να τα δεις πίσω...

ρώτησα για να δω αν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήρθε όλη η παραγγελία.
πχ ήταν 202 γραμμάρια?

ναι, το καταλαβα, γι αυτο και απαντησα 202 γρ.

Οπως και να χει,προχωρησα σε dispute ολες τις συναλλαγες πριν απο καμια ωρα.
Θα σας κρατησω ενημερους για το τελικο αποτελεσμα ή κανα ωραιο που πιθανον να μου ξεφουρνισει ο κινεζος..

Εστειλα και δυο π.μ με το site

Pay pal ;;

Γεια σας! Θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση για όσους κάνουν αγορές από εξωτερικό. Βασικά εγώ είμαι τελείως αρχάριος και επειδή θέλω να πάρω κάτι μέσω paypal (εξωτερικό), (δεν θέλω να μπλέξω με καρτες πιστωτικές για ευνόητους λόγους…. ) και επειδή συνεργάζομαι με την τράπεζα Πειραιώς, αν πάρω προπληρωμένη κάρτα webuy από την Πειραιώς, μπορώ να ανοιξω Paypal και να κάνω αγορές;;;;;;:idea:

Απάντηση: Pay pal ;;

Ευχαριστώ για την απάντηση σας€¦ άρα μπορώ!!!!! Από Δευτέρα θα πάω να βγάλω μια webuy ¦στην Πειραιώς!!!!:smash::music-smiley-005:

Re: Pay pal ;;

13 χρόνια τη χρησιμοποιώ και συστηματικά, ποτέ κανένα πρόβλημα
Πολυ πιο σίγουρη απο το να βάζεις κάθε φορά την κάρτα σου ονλάϊν και με Guarantees αγοράς πολυ συχνά.
GG

Re: Pay pal ;;

η βαλε μια χρεωστικη αμα φοβασαι την πιστωτικη σου...μην φοβηθεις για το 1.50 euro