PC ----> Home Cinema

VEN_REN

Senior Member
13 September 2007
340
Γεια σας θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την ικανότητα σύνδεσης pc με tv.

Έχω έναν ενισχυτή onkyo tx-nr906, συνδεδεμένος με ηχεία 5.1 της teufel, τηλεόραση samsung LE46A956 και media player το HDX-BD1. Με ενδιαφέρει η πλήρης μετατροπή της τηλεόρασης σε μόνιτορ του υπολογιστή και όχι απλό media sharing, θέλω να λειτουργώ το desktop να κάνω internet browsing/gaming/ταινίες/μουσική κτλ. Μπορώ κι αν ναι πώς;
[h=3][/h]Ευχαριστώ.

Μπορείς. Αν η κάρτα γραφικών σου έχει έξοδο HDMI είσαι έτοιμος. Τη ρίχνεις στον ενισχυτή κι έφυγες. Αν δεν έχει HDMI αγοράζεις μια ΑΤΙ σειράς 5 ή 6 (την πιο φθηνή αν δεν παίζεις παιχνίδια) και έχεις και HD ήχο (που αν δεν κάνω λάθος τον υποστηρίζει και ο 906).

Last edited:
.........ξέχασα να προσθέσω οτι η σύνδεση πρέπει να είναι wireless. To PC είναι σε άλλο δωμάτιο δυστυχώς και δεν υπάρχει περίπτωση να το μετακινήσω.

Μαλλον το πιο σημαντικό παρέληψες...:smash: Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Και αν υπάρχει θα παίζει σωστά? Θα πρέπει να απαντήσει κάποιος πιο "ειδικός"

Δε νομίζω ότι έχει φτάσει κοντά σε κάτι τέτοιο η σημερινή τεχνολογία... Εδώ τρομάζουμε να κλειδώσει το HDMI καλώδιο στα 15m, θα παίξει wireless;