Pc μονο για μουσική

Στην αναπαραγωγή δεν υπάρχει πρόβλημα... αλλά στην αντιγραφή ! ειδικά εάν έχεις κανέναν γνωστό που κάθε λίγο στέλνει μισό τέρα, ο άτιμος ...

Σπύρο απ' ότι βλέπω μάλλον χαλάει η συνταγή........... είδωμεν. Βέβαια τόσα τερα μουσική τους τελευταίους μήνες δεν μου φτάνει η παρούσα ζωή για να ακούσω, πόσο μάλλον να εμπεδώσω.

Re: Απάντηση: Re: Pc μονο για μουσική

Βαγγελη mac mini 2011 mc816 θα δοκιμασεις

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που προτείνεται ακριβώς αυτό το μοντέλο;
Που θα υστερούσε ένα του 2010 που πιθανόν να βόλευε και για κανά cd;

Απάντηση: Re: Pc μονο για μουσική

Ωραιότατο για μικρό PC αυτο του Dalanik, αλλα τιμη; θα ειναι ακριβοτερο απο ενα αντιστοιχο λαπτοπ;

Ή macmini;

Andre και Κώστα δεν ξέρω κανονική τιμή, αυτό πρέπει να το δείτε σε επικοινωνία με τη foxconn.

Eγώ το πήρα μτχ εδώ

Κρίμα που και εσείς είστε μακριά. Πάντως πιστέψτε με όλο αυτό το διάστημα που το έχω δεν μου έχει χρειαστεί τίποτε παραπάνω απο specs.
Από άλλα που έχω δοκιμάσει νομίζω ότι τα μυστικά του είναι ο ssd και το εξωτερικό τροφοδοτικό. Υπάρχει γενικότερα μια ησυχία με αυτό το μαραφέτι και στη μουσική και στο περιβάλλον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pc μονο για μουσική

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που προτείνεται ακριβώς αυτό το μοντέλο;
Που θα υστερούσε ένα του 2010 που πιθανόν να βόλευε και για κανά cd;

Καλημερα ,δεν προτεινα τιποτε ,απλα αυτο ειναι διαθεσιμο
Τωρα οσον αφορα το συγκεκριμενο μοντελο εχει καποιες διαφορες που για καποιους ισως ειναι χρησιμες.Περα απο το διαφορετικο επεξεργαστη που εχει απο το βασικο μοντελο mc815 [αν θυμαμαι καλα] που ειναι αντι 2.3 εχει 2.5 ,εκεινο που τοκανει ουσιαστικα διαφορετικο ειναι η υπαρξη ξεχωριστης καρτας γραφικων και οχι της ενσωματωμενης 3.000 της intel .Αυτο δινει περισσοτερες δυνατοτητες σε οσους θελουν να το χρησιμοποιουν και για εικονα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Απλά σαν ζητούμενο είναι η μουσική και γι' αυτό ρώτησα...

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Pc μονο για μουσική

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Απλά σαν ζητούμενο είναι η μουσική και γι' αυτό ρώτησα...

:ernaehrung004:

Σαν μουσικο player προφανως και δεν ενδιαφερει η υπαρξη ξεχωριστης καρτας γραφικων.Εξ αλλου το βασικο μοντελο με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων βρισκεται πολυ ευκολοτερα και σε πολυ καλλιτερες τιμες.Υπαρχουν δεκαδες μεταχειρισμενα και σε λογικοτατες τιμες.Αν απλως θελεις να εχεις μια απλη εξοδο εικονας για να βλεπεις τι παιζει ,τοτε σε υπερκαλυπτει το βασικο μοντελο,και με μια προσθηκη μνημης και ενος ssd νομιζω οτι ξεμπερδευεις