Εγω τα πουλαω για να παρω cd!Streamer.
Και βινύλια έχω και cd (ένα κάρο)
Σιγά μην ασχοληθώ με χρονοβόρες και κουραστικές διεργασίες![]()

Streamer , καλώδια Ethernet , ifi τροφοδοτικά για streamer και switch , φίλτρο Ethernet , το switch . Γενικώς όλο το streaming chain της υπογραφής μουΠοια πουλάς??
Αυτό μπορούμε να το επαληθεύσουμε σε επόμενη επίσκεψη..![]()
Με μια λέξη που δεν είναι καν δική μου οταν ακούσεις το pi απο την i2s δεν υπάρχει επιστροφή. Σκετη απόλαυση.
Καλημέρα φίλε ναι έτσι είναι το καλό είναι ο εχθρός του καλύτερου. Εμείς τα χωνουμε στον ήχο οχι σε πέτρες ακονίσματος αυτά τα αφήνουμε για τους ninja κατάλαβεςΟ συννεφούλας.
Τα αγαπάει τη μια την άλλη τα πουλάει.
Μετά την πλάκα που έπαθα ακούγοντας το pi οπως παίζει τώρα και μετά απο κουβεντούλα με τον DimDim εστειλα mail στη denafrips η οποια απάντησε μετα απο 35 λεπτά !! με το διάγραμα
View attachment 259824
Παραθέτω και του Cayin IDAC-8 Tube που γνωρίζουμε οτι δούλεψε
View attachment 259825
Δημήτριε για πες??
Ξαναγραφω οτι σου εγραψα προσωπικά γιατι μου άρεσε.Ωραία, θα ακούσουμε και το Cayin.![]()
Αφου με ξερεις "simple when effective is better" και προσθέτω "and faster"Αυτό απλοποιεί πολύ τα πράγματα.. Με γεια!![]()
Τωρα πια θα κατεβαίνω σε δοκιμές με το diy dac μου, αυτο του δευτερου συστήματος και πολύ σας είναι.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.