PCA-2 2Channel Preamp με HT bypass

dixie

Established Member
6 February 2008
216
Athens
Καλησπερα

Γνωριζει καποιος πληροφοριες για αυτον τον προ?

Εχω διαβασει καποια reviews στο internet αλλα μεχρι εκει
Εχω διαβασει και το mannual
Οι τιμες που παιζουν εξω ειναι περι τα 2000$

Τιμες εδω γνωριζει καποιος? Ποιοτητα κατασκευης σε σχεση μα αλλους παραπλησιου κοστους και οτι αλλη πληροφορια θα ηταν χρησιμη

http://www.psaudio.com/products/pca2.asp

κανεις καλος ανθρωπος δεν γνωριζει την ps audio?

ελπιζω να βρεθει καποιος να μου δωσει καποια πληροφορια
φαινεται καλο μηχανημα και καθολου φτηνο (2500 ευρω)

Έχω τον προενισχυτή GCP-200 του Έκτορα εδώ, τον οποίο είχα αναλάβει να στρώσω.

Σαν μηχανάκι είναι πολύ καθαρός στον ήχο του, αναλυτικός, με ελαφρά τονισμένα άκρα, όντας αμερικάνος. Με τον κατάλληλο τελικό, θα φτιάξει πολύ καλό σύνολο.

Ο PCA-2, δεν χρησιμοποιεί την τεχνολογία gain cell, αλλά κανονικό ποτενσιόμετρο, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μοιάζουν ηχητικά...

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

κοιταω και τον GCP 200 και μου φαινεται οτι θα καταληξω σε αυτον και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης για τον gcp 200
1 Το μεγαλο ρυθμιστικο ειναι για το volume η αυτο ρυθμιζεται μονο απο το control ? απο το δικτυο βλεπω μονο φωτο δεν μπορω να καταλαβω ορισμενα πραγματα ,με μπερδευει και η τεχνολογια gain cell ποροτι διαβασα αρκετα
2 Η εξοδος στο πισω πανελ στο sub σε τι ειναι χρησιμη? Το ρωταω γιατι ειναι προθεση μου να τον αγορασω και να τον χρησιμοποιω για τις δικαναλες ακροασεις μου ,αλλα και να κανω χρηση την περιβοητη bypass λειτουργια που εχει σε συνδεση με καποιον av
3 Και πιο σημαντικο αξιζει να δωσω καπου 2500 για αυτα που ζηταω η να κοιταξω κατι αλλο. Σημειοτεον το συστημα μου αποτελειται απο L-R Kef Reference 203/2 ,τελικος parasound 5*250, πηγη advance acoustic mcdII με αλλαγμενες λαμπες, προσωρινος προ Audiolab Q

Ρίξε μια ματιά και σε τίποτα ευρωπαϊκό.
Όντας αμερικάνικος, σίγουρα υπερκοστολογείται.
Πιθανόν να βρεις και τίποτα καλύτερο σ´ αυτά τα λεφτά.

Το ρυθμιστικό είναι όντως για την ένταση.

Το μπλε σηματάκι μπροστά, είναι ουσιαστικά ο διακόπτης on/standby, τα υπόλοιπα, επιλογείς πηγών και mute.
Στο τηλεκοντρόλ έχει και επιλογή για το φωτισμό της οθόνης, καθώς και ρυθμιστικό της φάσης.

Η έξοδος sub χρησιμεύει για την περίπτωση χρήσης ενεργού subwoofer με τα ηχεία σου (σύστημα 2.1)

Για το gain cell θα σε γελάσω, δεν είμαι πολύ διαβασμένος.

Last edited:
Το σιγουρο ειναι οτι η αναζητηση μου θα συνεχιστει
Απλα δεν πιστευα οτι θα με δυσκολευε η ανευρεση προ

Ευχαριστω πολυ και παλι

Να ξέρεις ότι πολλές φορές ο προ επηρεάζει περισσότερο το ηχητικό αποτέλεσμα από τον τελικό, πάντως.

Δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο η αναζήτησή του.

Να δωσω και λιγο περισσοτερες πληροφοριες για την αναζητηση προ
Τα ηχεια ειναι τα Kef Reference 203/2 και τελικος ο parasound *250watt
με πηγη το advance acoustic mcdII
Εχω ψαξει αρκετους προ που ενδεχομενως θα ταιριαζαν με το συστημα μου και με περιοριζει καπως η υπαρξη bypass HT.
Μεχρι στιγμης εχω βρει τους εξης
mccormack rld1
ps audio gcp200
parasound 2100
rogue audio perseus
cary slp 03
Μπορω αραγε να λυσω το προβλημα μου με το tape in and out ενος προ αφου δεν το επηρεαζει το volume?
Μια ενναλακτικη λυση ειναι να στραφω και σε εγχωριο λαμπατο αν μπορουν βεβαια να μου προσθεσουν το πολυποθητο bypass ως gain unity circuit για να μπορω με σβηστο τον προ να λειτουργω το cinema και τον av σε αλλες λειτουργιες
Οποια παρατηρηση και πληροφορια θα ειναι δεκτη με μεγαλη χαρα