Πεδιόμετρο...

Απάντηση: Re: Πεδιόμετρο...

Παντως να αναφερω το First Strike FS1 εχει δυνατοτητα για dvb-s2 αλλα χωρις να σου βγαζει το lock. Μπορειτε δηλαδη να βρειτε τον δορυφορο με ενα sd αναμεταδοτη και μετα να γυρισετε σε εναν του οτε ωστε να κανετε περαιτερω ρυθμιση....
...........
Μπράβο βρε "τσέφι", :worshippy: κερνάω μια τηγανιά...
Και έλεγα και γω, μάπα μηχανάκι θα πάρω, ουφ.... :hmmmm2:

Ειναι καλο μηχανακι, εγω που ρυθμισα το πιατο στις 28.2 βρηκα τον δορυφορο απο την λιστα που εχει και μετα πηγα στην δικια μου λιστα με τον αναμεταδoτη 12324.00 V DVB-S2 QPSK για να ρυθμισω πιο προσεκτικα μιας και εκει ειναι το Discovery HD.
Φυσικα καποιος που δεν τον ενδιαφερει η ενδειξη και ο βομβητης του lock μπορει κατευθειαν να βρει το δορυφορο χρησιμοποιωντας dvb-s2 αναμεταδοτη

Last edited:
Παρτε την αναβαθμιση του firmware για το satlink ws-6908 https://rapidshare.com/files/521569465/ws-6908_v2.0.zip
Προσθετει ελληνικη γλωσσα και ολα τα παρακατω:
The latest firmware update for Satlink WS-6908

New features / changes in version V2.0

Quick Search:

All LNB Settings "UNIVERSAL" instead of "normal C" (depending on the Satlist)
New display of signal strength in dBm, dBmV or dBmV
New Ad S / N in dB

Satellite Install / Satellite Manager:

Change the program search.

Now possible options:

Scan Mode: standard, fast-Blind, Blind detail, network
Program: All or only free channels (FTA)

Setting the DiSEqC option: None or DiSEqC 1.0, 1.1 (1.2 Usals is still not working, but will follow)
Satellite Select button (to go with cursor on empty space, according to press OK and enter the desired satellite F1
Go to the store with the cursor on the satellite to search your wish.
Press F4
Now you can adjust the search criteria.

System Settings menu:

The following 11 languages ​​menu, the user is now available: English, German, French, Portuguese, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Polish, Greek, Slovak
TV Mode / The width, - height ratio of the TV image can now be modified as follows: 4:3 LB, 4:3 PS, 16:9 LB, 16:9 FIT
Selection of modes in the Quick Search: Conversion dBm, dBmV, dBmV

A t t e n t i o n !!!
After the update is the volume to MIN. asked. no beep audible in the quick search!
Either in TV mode, first increase the volume or perform a factory reset (SET DEFAULT).
In a factory reset, lost all your own settings, including loss of stored TV programs!

To do the update:

1. Download file ws-6908_v2.0.rar
2. Unpack rar archives
3. copy ws-6908_v2.0.ssu file on a USB memory card
4. connect USB memory card with the meter
5. run meter
6. Select Menu /System Setup / SW Update / Update by USB
7. Select ws-6908_v2.0.ssu and push OK
8. Select after performing the update, the device starts with the new firmware V2.0

κοιταγα και το trimax sm-3500 αλλα νομιζω δεν εχει dvbs-2εχει καποιος να προτεινει καποιο καλυτερο?

Trimax 6600+ DVBS-2 στα 420

Re: Απάντηση: Re: Πεδιόμετρο...

Trimax 6600+ DVBS-2 στα 420
ναι το εχω δει και αυτο...απλα ειπα να παω σε κατι πιο οικονομικο...
παντως λεω να παρω το sathero sh200 σαν πιο απλο και προσιτο στη τιμη αλλιως θα μεινω με το horizon που εχω

Χρονια πολλα!!! Ποιο πεδιομετρο combo μου προτεινεται εκτος του SATLINK WS-6909.
Καθαρα για προσωπικη χρηση οχι επαγγελματικη. Τιμη μεχρι 300

Για προσωπικη χρηση τι τον θες το combo?
Παιρνεις ενα sathero η ενα First Strike με κοστος περιπου στα 150 ευρω και παιρνεις και αυτο για να βρεις το επιγειο σημα
http://www.skroutz.gr/s/350787/IQ-LCD-7024DTV-7.html?keyphrase=iq+7024

Θα σου μεινει κιολας για διαφορες χρησεις (ειναι και media player)

Καλησπερα, για να μην εχω 2 διαφορετικες συσκευες, αλλωστε για media player εχω και το laptop.
Ποιο αναλυτικα στο χωριο θα το χρειαστω ποιο πολυ τοσο για τα δορυφορικα τοσο και για επιγεια.

εχω και εγω ενα Satlink WS-6908.προσφατα αγορασμενο απο ebay
η εκδοση software ειναι v-2.0
δυο προβληματα ανακαλυψα
ενα οτι δεν εχει ελληνικα
και ενα ακομα οτι τοποθετοντας το longtitude 225.6E
kai to latitude 403.8N στην ανιχνευση δορυφορου π.χ. hotbird
στα 3 εικονιδια επανω δειχνει 222,7 το πρωτο ενω τα αλλα δυο δειχνουν μηδεν
καμια λυση αν γνωριζει κανεις?

φιλε μου εχεις δικιο .με τις τιμες που μου εδωσες ειναι ενταξει
το λινκ ειναι

http://www.ebay.com/itm/330635535466?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

τωρα για την αναβαθμιση που λες εχω μια φοβια γιατι εκατσα μια μερα να περασω
καναλια απο διαφορους δορυφορους και φοβαμαι μηπως δεν μπορω να τα ξαναβαλω εστω και
με το usb.αν το μονο που εχει ειναι τα ελληνικα ε τοτε δεν με πειραζει και στα αγγλικα ενταξει ειναι
σε ευχαριστω παντως για την απαντηση

μετα απο αρκετη αναζητηση για dvb-s2 πεδιομετρο κατεληξα να παρω το sathero sh200.
δεν λεω καλο το μηχανακη αλλα στο τελος κατεληξα να ειμαι στην ταρατσα και με τα δυο πεδιομετρα,
το παλιο horizon hdsm που εχω 5 χρονια και το sathero.
μαλλον θα τα πουλησω και τα δυο και θα παρω το horizon hdsm hd-s2.
γενικα παω πολυ τα horizon λογω αυξημενης ευκολιας και λειτουργιας.σε χρονο μηδεν βρισκω τον δορυφορο που ψαχνω.
μετα κοιταγα και το trimax 6600 hd και το satlink 6922.
γενικα εχω μπερδευτει και δεν ξερω πιο να παρω που θα με καλυψει αμεσα.

Καλημερα,εχω παραγγειλει και εγω το Satlink ws6906,απ'οσα διαβασα εδω πιστευω θα με βοηθησει παρα πολυ ως χομπιστα,ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι θα αποφυγω την φαση γυριζω κεραια περιμενω απαντηση απο το σαλονι.Οταν ερθει θα σας πω και εγω τις εντυπωσεις μου.

Καλημερα,εχω παραγγειλει και εγω το Satlink ws6906,απ'οσα διαβασα εδω πιστευω θα με βοηθησει παρα πολυ ως χομπιστα,ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι θα αποφυγω την φαση γυριζω κεραια περιμενω απαντηση απο το σαλονι.Οταν ερθει θα σας πω και εγω τις εντυπωσεις μου.
Καλορίζικο!

Είμαι από τους ευχαριστημένους αγοραστές του και εύχομαι και σε εσένα το ίδιο.:2thumb22sup:

τελικα μετα απο πολυ σκεψη πηρα την αποφαση να αποχωριστο το νεο μου sathero sh-200 το οποιο το εβαλα σε διαφορα φορουμ σε αγγελιες.μολις φυγει βαζω πλωρη να πουλησω και το horizon hdsm και με τα χρηματα που θα μαζεψω + καποια ακομα θα παω σε ενα πιο επαγγελματικο οργανο.
λογικα θα παρω το horizon hdsm-s2 το οποιο λογω χαρακτηριστικων αλλα και προυπηρεσιας στην συγκεκριμενη μαρκα θα με καλυψει απολυτα στις εγκαταστασεις μου.καθε βοηθεια η προταση για αλλο οργανο δεκτη.ευχαριστω

τελικα μετα απο πολυ σκεψη πηρα την αποφαση να αποχωριστο το νεο μου sathero sh-200
Mπορείς να μου πεις που δεν σε κάλυψε το sathero γιατί με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του ? Ευχαριστώ.

Mπορείς να μου πεις που δεν σε κάλυψε το sathero γιατί με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του ? Ευχαριστώ.
δεν με καλυψε σε σχεση με το horizon hdsm που εχω εδω και κατι χρονια και δουλευω,ισως ειναι οτι το εχω συνηθησει και μου φαινετε πολυ διαφορετικο.
να φανταστεις εχει μεχρι και nit και dvb-s2 που δεν εχει το horizon αλλα κατι δεν μου καθοτανε.
πιστευω απλα ειναι θεμα γουστου.
στη τελευταια εγκατασταση ημουνα στην ταρατσα και με τα δυο οργανα.βαζω το ενα και βρισκω τον δορυφορο και με το αλλο κανω μικρομετρικες ρυθμισεις.ουσιαστικα το sh-200 δεν μου χρειαζετε απο οτι καταλαβα και τσαμπα το πηρα.κανω την δουλεια μου και με το
παλιο μου οργανο
αν τα πουλησω και τα δυο θα παρω το πολυ ακριβοτερο horizon hd-s2

Καλησπέρα έχω πεδιόμετρο digisat pro της emitor και το ανταλλάσσω με πεδιόμετρο dvb-t. Ευχαριστώ.

τελικα σε μια χθεσινη εγκατασταση αλβανικου πακετου ανακαλυψα ποσο χρησιμο ειναι το nit που εχει το sathero sh-200.
ενω νομιζα με το παλιο μου horizon hdsm οτι ημουνα στον σωστο δορυφορο τελικα ημουνα αλλου.
μετα εκανα αναζητηση απο το ιδιο το οργανο και μου εμφανισε τις λιστες με τα καναλια.

τελικα σε μια χθεσινη εγκατασταση αλβανικου πακετου ανακαλυψα ποσο χρησιμο ειναι το nit που εχει το sathero sh-200.
ενω νομιζα με το παλιο μου horizon hdsm οτι ημουνα στον σωστο δορυφορο τελικα ημουνα αλλου.
μετα εκανα αναζητηση απο το ιδιο το οργανο και μου εμφανισε τις λιστες με τα καναλια.
Συμπατριωτάκη αυτό ακριβώς είχα περιγράψει σε παλαιότερο post μου και ανέφερε και ο φίλος mouse. Το SATHERO μπορεί να μην είναι επαγγελματικό(περισσότερο μοιάζει με παιχνίδι με πράσινη οθόνη) αλλά έχει το κάτι που σε βοηθάει στη στιγμή που το χρειάζεσαι(πχ ΝΙΤ). Δεν λέω ότι τα υπόλοιπα δεν είναι καλά αλλά χρησιμοποιείς εκείνο που σε εξυπηρετεί.Εαν δεν καταφέρω κάτι με το sathero τότε παίρνω το Promax HD ή το UNAHOM.