Πεδιόμετρο...

Sakis το SATLOOK MARK IV FTA το έχω δει σε ένα φίλο.
Μπορώ να πω ότι έχει πολύ γρήγορο Spectrum!
Η μπαταρία του γύρω στην 1 ώρα το πολύ.
Από προβλήματα μου είπε δεν είχε καθόλου εδώ και 3 χρόνια που το έχει.

Σε ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες!

Ψάχνωντας πολύ μετά το τελευταίο μήνυμά μου, τελικά κατέληξα σε πεδιόμετρο χειρός που είναι αντίστοιχο με Trimax 2200/2500.
Η τελική μου απόφαση θα είναι με το που τα δω και τα δύο σε λειτουργία.
Το Spectrum δεν το υπολογίζω στο μοντέλο που το έχει, καθώς όλα τα σχόλια είναι πως αργεί να ανταποκριθεί.

Σάκη αν βρεθείς από Χαλάνδρι πέρνα από το γραφείο να το δεις το Horizon στην πράξη...

Απάντηση: Re: Πεδιόμετρο...

Σάκη αν βρεθείς από Χαλάνδρι πέρνα από το γραφείο να το δεις το Horizon στην πράξη...
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη για την πρόσκληση. -bye-

Να πω πως για την τελική επιλογή μου να καταλήξω στα συγκεκριμένα πεδιόμετρα,
έπαιξε ρόλο πως έχουν εικόνα στα κανάλια (άρα βολεύουν στην ταυτοποίηση δορυφόρου)
αλλά και η τιμή τους, που το ένα (χωρίς spectrum) είναι αρκετά κάτω από 200 ευρώ και το άλλο (με spectrum) κάτω από 300 ευρώ.
Όπως είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου, η τελική μου απόφαση για ένα από αυτά τα δύο, θα είναι με το που τα δω σε λειτουργία.

sakis den eimai eidikos se auta alla min ypotimiseis to spectrum se ena pediometro. Apo oti mou eipe o gnostos mou tous doriforous tous katalamvainei kai mono apo to Spectrum xoris kan na dei eikona kai xoris anagnorisi meso sixnotitas. Fisika i epilogi diki sou file. Sou euxomai kali agora.

Παιδιά δεν χρειάζεται ούτε spectrum ούτε εικόνα, αν έχει nit search σου βγάζει την ονομασία του δορυφόρου που υπάρχει στις πληροφορίες του δορυφορικού stream (τουλάχιστον στους περισσότερους δορυφόρους) !

Re: Απάντηση: Re: Πεδιόμετρο...

αλλά και η τιμή τους, που το ένα (χωρίς spectrum) είναι αρκετά κάτω από 200 ευρώ και το άλλο (με spectrum) κάτω από 300 ευρώ..

ποιο είναι κάτω από 200?

sakis den eimai eidikos se auta alla min ypotimiseis to spectrum se ena pediometro. Apo oti mou eipe o gnostos mou tous doriforous tous katalamvainei kai mono apo to Spectrum xoris kan na dei eikona kai xoris anagnorisi meso sixnotitas. Fisika i epilogi diki sou file. Sou euxomai kali agora.
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Το spectrum το ξέρω πως κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά...
τα δύο πεδιόμετρα χειρός που το έχουν, έχουν πρόβλημα λόγω αργής ανταπόκρισή του.
Αργεί να δείξει τις αλλαγές οπότε δεν βοηθάει.

Παιδιά δεν χρειάζεται ούτε spectrum ούτε εικόνα, αν έχει nit search σου βγάζει την ονομασία του δορυφόρου που υπάρχει στις πληροφορίες του δορυφορικού stream (τουλάχιστον στους περισσότερους δορυφόρους) !
Ναι, αλλά τα δύο μοντέλα που κοιτάω, δεν έχουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πεδιόμετρο...

ποιο είναι κάτω από 200?

Είχα την εντύπωση ότι αυτά με εικόνα είναι πιο ακριβά !

SATLINK WS 6906

h**p://www.skroutz.gr/c/706/polymetra-organa-metrhshs.html?keyphrase=SATLINK+WS+6906

Satellite-finder.jpg

Η μπαταρία είναι βασικό πράμα.... φαντάσου να βιάζεσαι και να μείνεις με το lnb στο χέρι !!!!:D

Στα χαρακτηριστικά κάπου είχα διαβάσει 4 ή 5 ώρες, αλλά δεν το πιστεύω.
Ναι, και βέβαια θα κοιτάξω από την αρχή για το κόστος νέας μπαταρίας.

Σάκη έχε υπόψη ότι όποιο μηχανάκι περιλαμβάνει οθόνη με εικόνα καταναλώνει πολύ μπαταρία....

Ναι Αντώνη, σε ευχαριστώ.
Έχω σκεφτεί πως πολύ πιθανόν να το λειτουργώ και με μπαλαντέζα που ήδη έχω.

Θα τις έχετε leo, το κατάστημα παραλαμβάνει σε καμιά εβδομάδα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Πεδιόμετρο...

Ναι Αντώνη, σε ευχαριστώ.
Έχω σκεφτεί πως πολύ πιθανόν να το λειτουργώ και με μπαλαντέζα που ήδη έχω.

Θα τις έχετε leo, το κατάστημα παραλαμβάνει σε καμιά εβδομάδα.

Σωστό πεδιόμετρο δεν παίζει με μπαλαντέζα..... για φαντάσου το μπορεί να γίνει με τα ρεύματα !!!!