θα το παλεψουμε μεχρι το τελος.βλεπεις δεν εχω και το ιδιο το πεδιομετρο για να το ψαξω πιο καλα..
σε λιγες μερες που θα εχω το 6932 στα χερια μου θα εχω μια αλλη εικονα οποτε και λογικα θα μπορω να σε βοηθησω,αν εχει βεβαια το ιδιο προγραμμα για τους δορυφορους.
καποιο αλλο μελος δεν εχει το ιδιο μηπως και σε βοηθησει?
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σωτήρη για την βοήθειά του .![]()
Όλα τα περνάει με το χέρι, γι' αυτό και δεν είχα απαντήσει στο θέμα ως τώρα.
Παιδιά σήμερα πήρα το 6932 και εκπρώτης μου φαίνεται πολύ καλό (δεν έχω και μεγάλη εμπειρία.. μέχρι σήμερα είχα δουλέψει τα Trimax 2500 και 3500).
Είμαι με Windows 7 64 bit και μου δούλεψε κανονικά το 1.0.6 το πρόγραμμα.. αυτό για το φίλο παραπάνω.. απλά θέλω να του αναβαθμίσω το firmware και δεν βρίσκω πουθενά αλλού την τελευταία έκδοση που είναι η 2.37 παρά μόνο στο site της SatLink που εκεί περιμένω τώρα να με κάνουν approove σαν user. Μήπως ρε παιδιά έχει κανείς εκεί λογαριασμό να μου στείλει αυτό το αρχείο? θα ήμουν υπόχρεoς.
Εχει κανενας αναβαθμιση για το Satlink 6902?κατεβασα ενα update και τωρα μου ζηταει registartiion code που δεν εχω.
Περιμένουμε εντυπώσεις :a0210:την τριτη θα εχω στα χερια μου το edision x-finder οποτε θα το σκαλισω και θα κανω μια μινι παρουσιαση.
με βαση τα χαρακτηριστικα του φαινετε οτι τα αξιζει τα χρηματα του!αναμονη λοιπον για μενα και για πασα ενδιαφερομενο μεχρι την τριτη.
προς το παρον δειτε τα χαρακτηριστικα του και καποιες εικονες στο λινκ που ακολουθει.
http://www.edision.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=470
την τριτη θα εχω στα χερια μου το edision x-finder οποτε θα το σκαλισω και θα κανω μια μινι παρουσιαση.
με βαση τα χαρακτηριστικα του φαινετε οτι τα αξιζει τα χρηματα του!αναμονη λοιπον για μενα και για πασα ενδιαφερομενο μεχρι την τριτη.
προς το παρον δειτε τα χαρακτηριστικα του και καποιες εικονες στο λινκ που ακολουθει.
http://www.edision.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=470
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.