πεφτει ο γενικος!!!!!!

vaggos400

Established Member
καλημερα παιδια!κατι πολυ περιεργο συμβαινει σε εμενα!!
λοιπον εχω συνδεση ολα τις συσκευες μεταξη τους αλλα οταν παω να συνδεσω το ενισχιτη με την τηλεοραση πεφτει ο γενικος!!
οι συνδεσεις μου ειναι...
connx tv-->hdmi tv
azbox-->hdmi tv
azbox--> optical denon
δεν κσερς τι παιζει και οταν βαζω hdmi απο την denon στη τηλεοραση πεφτει ο γενικος....:furious3:

Καλά είδα τον τίτλο απ' έξω και νόμισα ότι χτύπησε κάνας Δημητρακούδης.... :flipout::flipout:

Δοκίμασε μία-μία τις συσκευές στο ρεύμα για να τσεκάρεις ποιά είναι αυτή που σου δημιουργεί το πρόβλημα. Ολες μαζί στο ρεύμα μπορεί να σου δώσουν λάθος ένδειξη για το ποιά φταίει.

Re: Απάντηση: πεφτει ο γενικος!!!!!!

Καλά είδα τον τίτλο απ' έξω και νόμισα ότι χτύπησε κάνας Δημητρακούδης.... :flipout::flipout:

Δοκίμασε μία-μία τις συσκευές στο ρεύμα για να τσεκάρεις ποιά είναι αυτή που σου δημιουργεί το πρόβλημα. Ολες μαζί στο ρεύμα μπορεί να σου δώσουν λάθος ένδειξη για το ποιά φταίει.

οκ αυτο θα κανω!!απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει οταν βαζω το hdmi ενω χωρις αυτο ολα πανε ρολοι...:furious3:

Όταν λες ο γενικός μήπως εννοείς τον ασφ/διακόπτη προστασίας ? δηλαδή μήπως υπάρχει κάποια απώλεια σε κάποια συσκευή.

Όταν λες ο γενικός μήπως εννοείς τον ασφ/διακόπτη προστασίας ? δηλαδή μήπως υπάρχει κάποια απώλεια σε κάποια συσκευή.

αυτο μου φαινεται!τι εννοεις με αυτο??
απο τον ηλεκτρολογικο πινακα παντα ετσι?

Last edited:
αυτο μου φαινεται!τι εννοεις με αυτο??
απο τον ηλεκτρολογικο πινακα παντα ετσι?
Ναι ο διακόπτης προστασίας (αν υπάρχει) βρίσκεται στον γενικό πίνακα του σπιτιού. και συνήθως έχει και ένα μικρό μπουτον για τεστ.

Ναι ο διακόπτης προστασίας (αν υπάρχει) βρίσκεται στον γενικό πίνακα του σπιτιού. και συνήθως έχει και ένα μικρό μπουτον για τεστ.

ok παιδια μετα απο μια μεγαλη ερευνα βρηκα γιατι επεφτε!!ειχε φυγει η γειωσει απο τον ενυσχιτη της κεραιας!ελεινο ετσι??

Ο αδελφός μου έκαψε φορητό υπολογιστή όταν σύνδεσε την κεραία της τηλεόρασης σε πρίζα που δεν είχε γείωση. Η γενικός δε πρόλαβε...