Πειρατές...

πάντως σήμερα, απ τους 6 που μου είπαν τα κάλαντα, οι δύο είπαν τα Αμερικλάνικα. :bang: "Tρίγωνα-κάλαντα" ξέρετε...τελείωναν κάθε στροφή με το hey.

σ έπιανε μιά θλίψη, άλλο πράγμα.:frown:

παρ όλα αυτά το μπαξίσι έπεσε? έστω χωρίς καν νουθεσία?

δηλαδή μόνο εμάς μας τη λές?:flipout:

Δηλαδή η γιαγιά μου , που όσο ζούσε - καλή της ώρα το 1908 γεννηθείσα !!! και μετά 88 έτη αποχωρήσασα του κόσμου τούτου -έφτιαχνε γαλοπούλα , τι ήτανε , προτεστάντης ;

Χρόνια πολλά σε όλους

Χρόνια καλά σε όλους.:ernaehrung004:
Δηλαδή Κώστα πάλι καλά που δεν άκουσες τα κάλαντα στην Ιαπωνική τους
version:grinning-smiley-043

Δηλαδή η γιαγιά μου , που όσο ζούσε - καλή της ώρα το 1908 γεννηθείσα !!! και μετά 88 έτη αποχωρήσασα του κόσμου τούτου -έφτιαχνε γαλοπούλα , τι ήτανε , προτεστάντης ;

Χρόνια πολλά σε όλους

Από τήν στιγμή που η μακαριστή γιαγιά σου, Ορθόδοξη ούσα, ενσωμάτωσε το έθιμο στον Ελληνικό τρόπο της κανένα πρόβλημα.-bye-

Χρόνια Πολλά και πάλι σε όλους.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Πειρατές...

Από τήν στιγμή που η μακαριστή γιαγιά σου, Ορθόδοξη ούσα, ενσωμάτωσε το έθιμο στον Ελληνικό τρόπο της κανένα πρόβλημα.-bye-

Χρόνια Πολλά και πάλι σε όλους.:ernaehrung004:

ιν δατ κεις εγώ σε τι διαφέρω απ τη γιαγιά του Ντοκ?:flipout:

(πάλι τζάμπα την ακούσαμε μου φαίνεται....):offtopic:

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το πρωί παρέλαβα από το ταχυδρομείο (στα Χανιά δεν υπήρχε πουθενά....:furious3: οπότε κατέφυγα στο ebay) το εν λόγω cd...
Τι να πώ.... με έχει κατενθουσιάσει και παίζει από το πρωί συνεχώς.... ίσως να φταίει βέβαια και η αγάπη μου από μικρό παιδί για τον "πειρατικό βίο"... ίσως πάλι και όχι μιας και τα κομμάτια που περιέχονται στη συλλογή ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα τους είναι άκρως ενδιαφέροντα μουσικά...
Και πάλι καλησπέρα σας,
Γιάννης