ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Ουδεμια σχεση Τουρκια με Ελλαδα .....

κατα πολυ χειροτεροι οι Γειτονες σε ποιοτητα κυριως υπηρεσιων αλλα και καθαριοτητος !!!!

και φυσικα με πολυ μικροτερη ποικιλια επιλογης θαλλασων.......

αυτα τα λενε Γερμανοι που πανε και σε εμας αλλα και στους Γειτονες λογω καλυτερων ΤΙΜΩΝ και τιποτε αλλο .....

βεβαια το οτι οι Γερμανοι προτιμουν απο ολα αυτα την Μαγιορκα ....οπου ολοι μιλανε Γερμανικα και ολα ειναι στα Γερμανικα ...και αυτο ειναι ενα παραδοξο .!!!

Πρόταση προς τους διαχειριστές: Να μαζέψουμε τα links για ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία, κλπ. και να τα κάνουμε stick. Ή να ανοιχτεί thread με ανάλογες προτάσεις μελών!
Νομίζω ότι είναι σημαντικό για όλους μας, μην καταντήσουμε να παίρνουμε και διακοποδάνεια...

Αντί για Τουρκία έχει κοιτάξει κανείς για Ισπανία??????
'Εχω ακούσει ότι Μαγιόρκα και Μινορκα παίζουν καλές τιμές εκτός από τα ξενοδοχεία και στο φαγητό.

Απάντηση: Re: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Πάντως παιδιά,την χλίδα που έχουν τα χλιδάτα ξενοδοχεία μας,δεν την έχουν πουθενά...

Παρακαλω??????????????????????????????????????????? Εντελως λαθος αυτο...

Πάντως με 1000 το άτομο πάς Μπαλί και Κο-Σαμούι ή και Μαλάουι ή και Λομπόκ, κλπ. για 15 μέρες, με ημιδιατροφή, σε απίστευτα πεντάστερα ξενοδοχεία (εκεί να δείτε χλίδα)...

Πάτε σε κάποιο μεγάλο πρακτορείο (πχ. CEL TOURS) και κάντε κάποιο παζάρι και θα με θυμηθείτε.

Το άσχημο είναι ότι η καλύτερη περίοδος για τα μέρη αυτά είναι από Ιανουάριο έως Απρίλιο και όχι και τόσο το καλοκαίρι.......

+1

Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

'Εχω ακούσει ότι Μαγιόρκα και Μινορκα παίζουν καλές τιμές εκτός από τα ξενοδοχεία και στο φαγητό.

Πήγα Μαγιόρκα πέρυσι, Ιούλιο. Αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο 4 αστέρων στην παραλία, πρωϊνό και 1 γεύμα ημερησίως 700 ευρώ το άτομο για μια εβδομάδα.

Έχω πάει 4 φορές μέχρι τώρα στη Σμύρνη. Οι τιμές είναι καταπληκτικές και η ευγένεια και οι φιλοξενία των ανθρώπων εκεί σε σκλαβώνει. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως κάποια στιγμή χάθηκα και όταν ζήτησα βοήθεια για να προσανατολιστώ, ένας τυχαίος περαστικός με συνόδεψε περπατώντας ένα μισάωρο δρόμο. Όταν έβγαλα χρήματα για να του δώσω φιλοδώρημα δεν τα δέχτηκε με τίποτα. Διακοπές στα Μικρασιατικά παράλια θα τις συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Οι τιμές στο Izmir Hilton, Kaya Prestige, Ege Palace, και Cesme Sheraton είναι από εξωπραγματικά φθηνές έως πολύ λογικές ανάλογα με την εποχή.

Για τα μεγάλα σε διάρκεια και ακριβά ταξίδια θα συνιστούσα να βγάλετε φτηνό αεροπορικό με easyjet για Λονδίνο (από 30 ευρώ αν το κλείσεις νωρίς). Απο κει παίρνεις πακέτο απο Lunn Poly ή Thomas Cook σε μισή τιμή και λιγότερο πό τα Ελληνικά πρακτορεία.

Από τα Ελληνικά πρακτορεία που έχω ταξιδέψει το φθηνότερο είναι το Superior Travel και το καλύτερο το Travel Plan.

Αγαπημένος μου προορισμός η Ταϋλάνδη. Απίστευτη χώρα που προσφέρει τα πάντα σε τιμές τζάμπα.

Για όσους ταξιδεύουν μόνοι τους οπουδήποτε, θα συνιστούσα το site www.booking.com . Τό έχω χρησιμοποιήσει 5 φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Οι οδηγοί του http://www.lonelyplanet.com είναι πού χρήσιμο εργαλείο για κάθε ταξιδιώτη.

Επίσης δεν είναι απαραίτητο όλη η Ελλάδα να πηγαίνει διακοπες Χριστούγεννα, Πάσχα, Ιούλιο και Αύγουστο. Εκείνη την περίοδο οι τιμές είναι φουσκωμένες λόγω της ζήτησης. Τη χαμηλή σεζόν μπορεί κανείς να κάνει τις ίδιες και καλύτερες διακοπές με πολύ λιγότερα λεφτά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Οι τιμές εκεί ευτυχώς είναι ακόμη λογικότατες, τώρα για Σποράδες μόνο η Aλόνησσος και η Σκύρος:grinning-smiley-043 επειδή ίσως ακόμη δεν τα έχει αγγίξει η λαίλαπα του τουρισμού, η Σκύρος ιδιαίτερα με τα πιο καθαρά νερά ου Αιγαίου, με πάρα πολύ καλό ψάρι και την κορυφαία Αστακομακαρονάδα ever:violent-smiley-030:

Θα συμφωνήσω απόλυτα..
Η Θάσος π.χ είναι ένα πανέμορφο νησί, και για όσους το πρόλαβαν πριν καεί, τότε ήταν ακόμα καλύτερο..
Το οποίο βέβαια δεν έχει τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που έχουν άλλα νησιά της νότιας Ελλάδας αλλά αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει ακόμα φθηνή!
Το μόνο μειονέκτημα της βέβαια είναι οτι την νύχτα δεν λέει και πάρα πολλά πράγματα για διασκέδαση.

Προσωπικά πιστεύω οτι ο λόγος που τα νησιά μας είναι εξωφρενικά ακριβά είναι γιατί τους έχουμε προσδώσει εμείς οι ίδιοι αυτόν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, το οποίο είναι ένα τεράστιο λάθος μας που φυσικά εκμεταλλεύονται οι ντόπιοι και οι επιχειρήσεις για να κερδοσκοπούν..
Ίσως να'ναι λίγο βαριά αυτά που λέω όμως είναι η άποψή μου και ο λόγος που πιστεύω οτι έχουν εκτιναχθεί τόσο πολύ οι τιμές!

Υ.γ 1 Πριν μερικά χρόνια πήγα στην Πάρο.. και θυμήθηκα τον Πάριο που έλεγε Η Πάρος έτσι και η Πάρος κοτέτσι και η Πάρος γιουβέτσι..:slapface:
Σιγά τα ωά, ένα ξερονήσι είναι, με φανταστικές παραλίες βέβαια, αλλά τίποτε παραπάνω!

Υ.γ 2 Πάντως, να'χετε τον νου σας στα θαλασσινά που τρώτε στα νησιά γενικότερα, γιατί όσο απίστευτο κι αν θα ακουστεί αυτό που θα πω, τις περισσότερες φορές είναι ή κατεψυγμένα ή εισαγόμενα απο την γείτονα..:furious3:

Νοοτροπια Ελληνα ξενοδοχου...Να δουλεψω 3 μηνες και να τρωω για 12...δεν παει ομως ετσι,,,

Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

...αστο σου λέω άστο, μακρυά -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙ

Θα συμφωνήσω απόλυτα..
Η Θάσος π.χ είναι ένα πανέμορφο νησί, και για όσους το πρόλαβαν πριν καεί, τότε ήταν ακόμα καλύτερο..
Το οποίο βέβαια δεν έχει τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που έχουν άλλα νησιά της νότιας Ελλάδας αλλά αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει ακόμα φθηνή!
Το μόνο μειονέκτημα της βέβαια είναι οτι την νύχτα δεν λέει και πάρα πολλά πράγματα για διασκέδαση.

Προσωπικά πιστεύω οτι ο λόγος που τα νησιά μας είναι εξωφρενικά ακριβά είναι γιατί τους έχουμε προσδώσει εμείς οι ίδιοι αυτόν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, το οποίο είναι ένα τεράστιο λάθος μας που φυσικά εκμεταλλεύονται οι ντόπιοι και οι επιχειρήσεις για να κερδοσκοπούν..
Ίσως να'ναι λίγο βαριά αυτά που λέω όμως είναι η άποψή μου και ο λόγος που πιστεύω οτι έχουν εκτιναχθεί τόσο πολύ οι τιμές!

Υ.γ 1 Πριν μερικά χρόνια πήγα στην Πάρο.. και θυμήθηκα τον Πάριο που έλεγε Η Πάρος έτσι και η Πάρος κοτέτσι και η Πάρος γιουβέτσι..:slapface:
Σιγά τα ωά, ένα ξερονήσι είναι, με φανταστικές παραλίες βέβαια, αλλά τίποτε παραπάνω!

Υ.γ 2 Πάντως, να'χετε τον νου σας στα θαλασσινά που τρώτε στα νησιά γενικότερα, γιατί όσο απίστευτο κι αν θα ακουστεί αυτό που θα πω, τις περισσότερες φορές είναι ή κατεψυγμένα ή εισαγόμενα απο την γείτονα..:furious3:

...Συμφωνούμε σε όλα με μια διευκρίνηση, σε ότι αφορά τα ψαρικά, θα συμβούλευα λόγω ενασχόλησης με το σπόρ να ελέγχετε διεξοδικά το ψάρι πριν σας το "ψήσουν", διότι εκεί γίνονται μέγα κομπίνες, ( πάντα βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο, άλλο να σου δείξουν και άλλο να σου σερβίρουν ), στα περισσότερα νησιά λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης, μην επιμείνεται και πολύ στα ψάρια διότι ποτέ δεν ξέρεις από ποιά χώρα της Αφρικής προέρχονται.

Επιμένω και συνιστώ ανεπιφύλακτα πάντως όσο και να μήν θέλετε νησιά όπως για Κυκλάδες την Κίμωλο με τις φανταστικές παραλίες, ένα τέταρτο με το καραβάκι από την Μήλο, εξαιρετικά φθηνή διαμονή, και φαγητό σούπερ, όπως και την Κύθνο, από τις Σποράδες Αλλόνησο και Σκύρο για τους λόγους που ανέφερα και προηγουμένως, από Ιόνιο τους Παξούς, τι λέμε τώρα για το απέραντο γαλάζιο, ειδικά για όσους ασχολούνται με το ψαροντούφεκο απίστευτος βυθός, και όλη η νότια πλευρά της Πελοπονήσσου, από Ζαχάρω , Λουτρά Καϊάφα, Κυπαρησσία, Πύλο και στο τελείωμα την μαγευτική Μεθώνη με το Μεσαιωνικό κάστρο και ως το Πεταλίδι, άντε και Στούπα - Καρδαμύλη.
Από Στερεά όλη η πλευρά από την Ναύπακτο, έως τα Τριζόνια ( εκπληκτικός παραδεισένιος προορισμός, απίστευτες τιμές ) και ανεβαίνοντας προς τα πάνω όλο το κομάτι του Νομού Πρεβέζης από τον Μύτικα και τον Λόγγο, έως την Αμμουδιά στις εκβολές του Αχέροντα, την Πάργα , τον Βάλτο και την Πέρδικα και μέχρι τα Σύβοτα.
Αχ σας ζηλεύω -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙ

Θα συμφωνήσω απόλυτα..
Η Θάσος π.χ είναι ένα πανέμορφο νησί, και για όσους το πρόλαβαν πριν καεί, τότε ήταν ακόμα καλύτερο...

Ήμουν εκεί το καλοκαίρι που έγιναν οι πυρκαγιές (παιδάκι ακόμα, φυσικά). Κάναμε ελεύθερο camping και φύγαμε 5 μέρες νωρίτερα, γιατί άρχισε να καίγεται ο τόπος.

Κι εγώ εκεί ήμουν φίλε μου, πιτσιρικάς κι εγώ και δεν θέλω να το θυμάμαι..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σ

...Συμφωνούμε σε όλα με μια διευκρίνηση, σε ότι αφορά τα ψαρικά, θα συμβούλευα λόγω ενασχόλησης με το σπόρ να ελέγχετε διεξοδικά το ψάρι πριν σας το "ψήσουν", διότι εκεί γίνονται μέγα κομπίνες, ( πάντα βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο, άλλο να σου δείξουν και άλλο να σου σερβίρουν ), στα περισσότερα νησιά λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης, μην επιμείνεται και πολύ στα ψάρια διότι ποτέ δεν ξέρεις από ποιά χώρα της Αφρικής προέρχονται.

Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα πάντως..
Κάποτε πήγαν να μου πασάρουν κατεψυγμένο γαύρο για φρέσκο οι αθεόφοβοι...:violent-smiley-030:

Τι λέτε,έχω άδικο;
Αν ναι,έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Όχι Σωκράτη, δεν έχεις άδικο. Βρίσκουν και τα κάνουν οι δικοί μας. Καλύτερα να πας Τουρκία! (Βγάλε και καμιά φωτό και φτιάξε ένα οδοιπορικό για τη photo gallery!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σ

...
Από Στερεά όλη η πλευρά από την Ναύπακτο, έως τα Τριζόνια ( εκπληκτικός παραδεισένιος προορισμός, απίστευτες τιμές )

Για δώσε λεπτομέρειες....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠ

Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα πάντως..
Κάποτε πήγαν να μου πασάρουν κατεψυγμένο γαύρο για φρέσκο οι αθεόφοβοι...:violent-smiley-030:

Ποιόν σε σένα ...τον ΑΕΚτζή ε τί να πώ -bye-