ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Ok, αφού επιμένεις!!!

Αν δε σε ενοχλεί να κατευθυνθείς από Πλαίσιο μεριά, μπορείς να πας για:
TeamGroup ή CellShock. Τιμές 74 οι πρώτες και 95 οι άλλες. Πρόκειται για διπλά ντιμάκια με τις ψυκτρούλες τους συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Τώρα, προς τί η διαφορά των 21 μεταξύ τους, πέρα από τη διαφορά μάρκας, κυρίως είναι ότι τα ακριβά σηκώνουν και λίγο παραπάνω υπερχρονισμό πιο άφοβα (λέμε τώρα!).

Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να το ψάξεις και ο ίδιος πληρέστερα σαν έρευνα αγοράς. Ξέροντας ότι το MoBo σου σχετικά με τη μνήμη που μπορεί να χρησιμοποιήσει, έχει αυτά τα χαρακτηριστικά:
  1. 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory (Due to Windows XP 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than 4 GB)
  2. Dual channel memory architecture
  3. Support for DDR2 1066 (Whether 1066 MHz memory speed is supported depends on the CPU being used) / 800 / 667 MHz memory modules

Υπαρχει λογος που θες AMD και Micro atx?
Εαν ναι οκ!Οπως λεει και ο Cosmoskgr μπορεις να δεις τι προτεινει η Gigabyte στο site της για μνημες.
Οτι και να παρεις σημερα στην μεσαια κατηγορια τιμων θα παιζει σχεδον τα παντα.

Τελικά το έστισα το μηχανάκι και όλα οκ. θα ήθελα βοήθεια για το σεταρισμα τις κάρτας γραφικών, έβαλα τους drivers απο το cd και κατέβασα και το catalyst.Η tv όπως είπα και στο πρώτο post είναι η TH-42PX80E Plasma HD ready, μήπως μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει για τις σωστές ρυθμίσεις ?? την έχω συνδέσει μέσω hdmi.. αν υπάρχει έστω κάποιος οδηγός??? Κατι άλλο, πως καταλαβαίνω αν η κάρτα κάνει H/A και πως ξέρω όντος τι σήμα λαμβάνει η tv. Μπήκα στα βαθιά και πελαγοσα,κάθε βοήθεια δέκτη....

Κι εγώ έχω φτηνιάρικο τροφοδοτικό μεγάλης ηλικίας το οποίο δουλεύει μια χαρά.

Αλλά έχω πολύ περισσότερα (φτηνιάρικα) τα οποία κάποια στιγμή παρέδωσαν το πνεύμα. Ένα από αυτά μάλιστα πήρε μαζί του και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα του μηχανήματος.

Όλα είναι πιθανότητες.

Για εμένα, το τροφοδοτικό είναι πιο κρίσιμο και από το ΜΒ ακόμα.

Ένα προβληματικό ΜΒ θα σου σπάσει τα νεύρα. Ένα προβληματικό PSU μπορεί πολύ εύκολα να σου κάψει όλο το PC.

ΣΟΣ και ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE:στο MULTIRAMA έχουν τροφοδοτικά HIPER 530W !
εγώ ήθελα seasonic ή κορσάιρ...
τα hiper είναι καλά , αθόρυβα για HTPC όποιος ξέρει ας πει, το πρωί ίσως αγοράσω πισι...

κοιταξε μηπως εχουν το enermax modu+.ειναι πολυ ησυχο και modular.επισης ψαξου σε λιγοτερο wattage.σε htpc δεν χρειαζεται πανω απο 400 watt.αρκει να ειναι καλο τροφοδοτικο

thanx, τελικά παρά την προσφορά του -13% είδα ότι δεν κέρδιζα και πολλά και αποφάσισα να περιμένω για το πισι...ελπίζω λίγες βδομάδες μέχρι να βγει το G45 INTEL και να πάρω κι εγώ ένα...

To έχεις αποφασίσει βλέπω το G 45 :laugh:
Παντώς, να δεις και reviews πριν το αγοράσεις καλού-κακού...

τελικά τα απέφυγα τα ενσωματωμένα και πήγα στην λύση που θεώρησα ως καλύτερη: cpu intel & ATI gfx 4xxx

τελικά ο φίλος τι case πήρε; ψάχνω κι εγώ!