Pentax K-X Κοκκινη + full extras

Status
Not open for further replies.

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Πωλειται DSLR μηχανη Pentax K-X κοκκινη Λιγων μηνων, με υπολοιπο εγγυησης. Η μηχανη ειναι πραγματικα σε υπεραριστη κατασταση, με περιπου 1000 κλικ. Ο ΜΟΝΟΣ λογος που την δινω , ενω απο πλευρας δυνατοτητων με υπερκαλυπτει, ειναι οτι δυστηχως δε μπορω να την βολευτω. Λογω του οτι σαν σωμα ειναι αρκετα μαζεμενο, δε βολευει αμα καποιος εχει χοντρα δαχτυλα.

Μαζι με την μηχανη ερχεται ο στανταρ φακος κιτ, pentax DAL 18-55 mm κοκκινος, και ενας σχεδον ολοκαινουριος TAMRON A14P18-200MM/ F3,5-6,3 DI II PENTAX, αγορασμενος πριν λιγες μερες με lens hood..

Επισεις πακετο φορτιστης Sanyo Eneloop με 4 ΑΑ μπαταριες Eneloop, και μαζι αλλες 8 μπαταριες ΑΑ απο ebay (αυτες ειναι πραγματικα πατατες μπαταριες).

Και extra μια sd καρτα μνημης 4GB και θηκη top loader.

Ολα φυσικα εχουν εγγυηση!

pentax-kx-red-rm-eng.jpg

pentax_kx_red_kit_d_large.jpg

PER.562537.jpg

Τιμη πακετου 700ευρω.
Και δωρο τα μεταφορικα με Γενικη Ταχυδρομικη

(Για συγκριση Η μηχανη εχει αυτη την στιγμη ως κιτ με τον 18-55 στο adorama 597e σε Μαυρη, ενω σε Κοκκινο εχει πανω απο 610 , o Tamron εχει 235e (η pentax version ειναι ποιο ακριβη απτις canon-nikon), o φορτιστης με τις μπαταριες eneloop εχουν καπου 40ε, η SD καπου 10e και η θηκη αλλα 20ε.... συνολο 900+ευρω)

Παιδες για λιγες μονο μερες λογω ενος εκτακτου γεγονοτος, το πακετο ολοκληρο στα 550ε!!!
Σν δε φυγει μεχρι την παρασκευη παμε παλι στα 700...

ευχαριστω με εδιαφερουν τα χρηματα περισοτερο, εχω δευτερη φωτο απο δωρο

Να προσθεσω οτι με ενδιαφερει ανταλαγη με Canon D500 η D550 για καθαρα εργονομικους λογους (εχω χοντρα δαχτυλα και η πενταξ μου πευτει λιγο μικρη!)....

Τελευταια μειωση τιμης .. 450 με δωρο μεταφορικα με speedex.. ποιο κατω δε παει.προτιμω να την κρατησω.

Status
Not open for further replies.