Pentax k20d στα 399 ???

Γιατί να είναι λάθος, ένα μοντέλο 2ετίας είναι που έχει αντικατασταθεί εδώ και πόσους μήνες. Βέβαια παραμένει αχτύπητη ως τιμή, και για κιτ (!) μάλιστα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τρώει άνετα ό,τι πωλείται σήμερα μέχρι τα 500 (αν όχι και παραπάνω)

Όντως μπορεί να ξεστοκάρουν αλλά αυτήν την στιγμή έχει την ίδια τιμή με την Κ200d που έχει αποσυρθεί εδώ και ένα χρόνο. Δεν νομίζω ότι αυτή η τιμή θα ισχύει για πολύ. Τουλάχιστον να προλάβουν κάποιοι τυχεροί γιατί όντως είναι ξεβράκωμα.

Αν τα είχα ζεστά αυτήν την στιγμή, θα πηγαίνα αύριο το πρωί να την πάρω. Λές?

Λέω. Λες? Εάν ήσουν Θεσσαλονίκη θα με έπειθες και θα σε έπειθα. Ε, ένα σύστημα σε φιλμ (Spotmatic SP, SPII, ES, Κ1000) και ένα σε μεσαίο Πένταξ το έχουμε, τι ψυχή έχει και ένα ψηφιακό? Ούτως ή άλλως τους φακούς τους έχουμε.... Όχι πολλούς, καμιά 50ριά βιδωτούς και Κ....

Λογικά υπάρχει ακόμα πολύ στοκ.

Όποιος θέλει μπορεί αύριο να ρωτήσει και τι τιμή έχουν 2-3 κομμάτια, K10 που τους έχουν μείνει...

Αν τους έχουν μείνει ακόμα, νομίζω στα 2 κατοστάρικα.

Re: Απάντηση: Pentax k20d στα 399 ???

κοίτα να δεις και πριν 3 - 4 μέρες την αγόρασα στην τιμή αυτή μεταχειρισμένη και χωρίς το gps . Η τιμή είναι όχι απλά καλή άλλα ξεβράκωμα για μια τέτοια μηχανή .

Μη γκρινιάζεις !! Θα σου στείλω κι ένα gps :smileJap::smileJap::smileJap:

Λέω. Λες? Εάν ήσουν Θεσσαλονίκη θα με έπειθες και θα σε έπειθα. Ε, ένα σύστημα σε φιλμ (Spotmatic SP, SPII, ES, Κ1000) και ένα σε μεσαίο Πένταξ το έχουμε, τι ψυχή έχει και ένα ψηφιακό? Ούτως ή άλλως τους φακούς τους έχουμε.... Όχι πολλούς, καμιά 50ριά βιδωτούς και Κ....

Μωρέ το μόνο που σκέφτομαι είναι την άλλη βδομάδα ξεκινάω το τελευταίο σπριντ πριν τον τερματισμό και δεν είμαστε να βάζουμε μπελάδες στο κεφάλι μας... Αλλά 400Ε η K20D είναι ευκαιρία και θα με βόλευε πολύ. Πάρα πολυ και για αρκετό καιρό... Εγώ ούτε σύστημα δεν θα αλλάξω...

Απο την μεσαία Pentax θα δούμε ποτε κανένα δείγμα ή τα κρατάς για παρτη σου?

Αν τα είχα ζεστά αυτήν την στιγμή, θα πηγαίνα αύριο το πρωί να την πάρω. Λές?

Καθε once in a while βγαινουν τετοιες προσφορες, δεν θα ειναι η τελευταια.

Εξαλλου εσυ εισαι πολυ νεος για να ασχολεισαι με τετοια θεματα.
Παρε καμια κομπακτ για μαζι σου στο στρατο:rifle:, και ασε τα φρου φρου κι αρωματα...-bye-

Λογικά υπάρχει ακόμα πολύ στοκ.

Όποιος θέλει μπορεί αύριο να ρωτήσει και τι τιμή έχουν 2-3 κομμάτια, K10 που τους έχουν μείνει...

Αν τους έχουν μείνει ακόμα, νομίζω στα 2 κατοστάρικα.

Σοβαρά μιλάς;;; Μαλλον είναι καιρός ν' αλλάξω την D70...

Nαι, αλλά το ν' αλλάξω σώμα είναι ενα θέμα τώρα που έχω συνηθίσει στη Νikon. Εν τέλει, μολις ρώτησα τα multirama και μου είπαν οτι ειναι στα 300 ευρώ η k10D, οπότε αξίζει να παει κανείς στην k20d κατευθείαν.

Καθε once in a while βγαινουν τετοιες προσφορες, δεν θα ειναι η τελευταια.

Εξαλλου εσυ εισαι πολυ νεος για να ασχολεισαι με τετοια θεματα.
Παρε καμια κομπακτ για μαζι σου στο στρατο:rifle:, και ασε τα φρου φρου κι αρωματα...-bye-

Εσύ έχεις βαλθεί να με στείλεις στρατό!!! Δεν πάω σου λέω!

:FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4: