Pentax k20d στα 399 ???

Nαι, αλλά το ν' αλλάξω σώμα είναι ενα θέμα τώρα που έχω συνηθίσει στη Νikon. Εν τέλει, μολις ρώτησα τα multirama και μου είπαν οτι ειναι στα 300 ευρώ η k10D, οπότε αξίζει να παει κανείς στην k20d κατευθείαν.

Την ανέβασαν.

Σιγά το μεγάλο στοκ που είχαν. Όλη η Θεσσαλονίκη, 3 κομμάτια είχε το μεσημέρι, αυτά που είχαν 3 εκ των 4 καταστημάτων στην προθήκη τους. Πάντως καταπληκτική τιμή για όποιον πρόλαβε. Εγώ δεν θέλησα να πάρω κομμάτι βιτρίνας.

ψηνεσαι Αλεξ... δεν βλεπω να αντεχεις για πολυ...

καλοριζικη send!!!

Έκανα μια βόλτα απο το Multirama του Mall το πρωί. Είχε 2 κομμάτια ακόμα και δεν άντεξα και το πήρα το ένα.
Τρωγόμουν για αναβάθμιση τελευταία, και ήταν καλή ευκαιρία ειδικά αν σκεφτούμε οτι πριν απο 1 βδομάδαείχε τα διπλάσια (στο καρτελάκι της τιμής ακόμα την παλιά τιμή είχε, 799Ε...). Απλά δεν θα την χαρώ για λίγο καιρό μέχρι να ξεμπερδέψω με τις εξετάσεις. Άντε λιγα κλικ για το καλό...

Πλάκα πλάκα, τα ξεστοκαρίσματα του multirama μου έχουν κάτσει καλά. Με τέτοιο πριν απο 1,5 χρόνο πήρα και την K100D...

ΚΑι τώρα βέβαια ρωτάω το εξής... Αυτά τα 14ΜΡ εγώ με τί φακούς θα τραβάω ε? Αν και διαβάζω οτι ο 18-55 AL II που δίνει το κιτ είναι εξαιρετικά οξύς στα 24-30. Με βλέπω με τους σταθερούς να την βγάζω συνεχώς... Αλλα αυτοί δεν ξέρω αν σηκώνουν όλοι τέτοια ανάλυση. Ο 50mm f/1.7 και ο 135mm o Sonnar ίσως, άντε και ο MIR κλειστός, αλλά ο 28αρης Μ? Για κάτι palinar ούτε που το συζητάω... Ίσως πρέπει να βρώ αντάπτορα για τους φακούς του μεσαίου, είναι και οι δύο ξυράφια...

Άντε με γειά μου,

ΥΓ. Σε παντελώς άσχετο θέμα, θέλει κανείς μια K100D? :p :p :p :p

Με γεια Αλεξη,ειναι ωραια μηχανη.

Αντε να απολυθω και γω τον Νοεμβρη με το καλο,να κανω και εγω καμια αναβαθμιση τοτε :rofl:

Ευχαριστώ παιδιά!
Η μπαταρία φορτίζει ακόμα, όταν τελιώσει θα ανεβάσω και το πρώτο δείγμα!

Γιαννη, αν είσαι και εσύ τυχερός τον Νοεμβρη μπορεί να ξεστοκάρουν την D90 και να σου κάτσει η αναβάθμιση που θες! :p

Ναι,σιγουρα θα εχει πεσει η τιμη της μεχρι τοτε!

Θυμαμαι στο multirama στο mall πηγαινα περισυ και επαιζα με την d90:D

Ειχα πετυχει και μια fuji f10 με 80 ευρα αν θυμαμαι καλα,ηταν βεβαια μαλλον βιτρινας γιατι μου ανοιξαν το κουτι,και η μηχανη ειχε εκδορες.

Παραλογο να την επαιρνα να τη δωσω στο αμορε,αλλα τελικα δεν την πηρα,και ετσι μου πηρε την f31!

Last edited:
Ευχαριστώ παιδιά!
Η μπαταρία φορτίζει ακόμα, όταν τελιώσει θα ανεβάσω και το πρώτο δείγμα!

Γιαννη, αν είσαι και εσύ τυχερός τον Νοεμβρη μπορεί να ξεστοκάρουν την D90 και να σου κάτσει η αναβάθμιση που θες! :p

Για να ξεστοκάρουν πρέπει πρώτα να υπάρχει στοκ...

Πάνω στην χαρά μου για την αγορά ξέχασα να ζητήσω και το GPS...

Τώρα μου ήρθε. Να πάω την δευτέρα με την απόδειξη να το ζητήσω? Θα μου το δώσουν?

Τώρα μου ήρθε. Να πάω την δευτέρα με την απόδειξη να το ζητήσω? Θα μου το δώσουν?

Χμ...

Εκτός και αν εξαντλήθηκαν τα αποθέματα...-bye-

Εννοειται ρε συ. Αφου ειναι δεσμευση του καταστηματος.

Χμ...

Εκτός και αν εξαντλήθηκαν τα αποθέματα...-bye-

Ειναι υποχρεωμενοι να του το δωσουν ακομα και αν το ξαναπαραγγειλουν.

Κ20d στα 399 euros ??

Παραθεση απο dpgr και απ'οτι λενε μετα , δεν ειναι για εκθεσιακα κομματια:

"μολις πηρα την pentax K20D με φακο 18-55 και δωρο ένα σύστημα εντοπισμού Θέσης GPS! απο multirama με αρχικη τιμη 698ευρω και τωρα την ειχε 399!!! Την πηρα κατευθειαν αλλα απο τι καταλαβα ειναι η φωτογραφικες μηχανες που ειναι εκθεσιακες αλλα εγω εψαξα και βρηκα σε σφραγισμενο κουτι . Ηθελα να παρω την canon 1000D οπου ειχε 399 ευρω και λεω σημερα που εχει εκπτωσεις θα εχει πεσει λιγο αλλα δεν την βρηκα πουθενα παρα μονο σε ενα καταστημα στα 380 ευρω οποτε με το που ειδα αυτην την προσφορα της pentax την πηρα μιας και ειναι και 14.6MP . Σαν μηχανη τι λεει μιας και δεν ειχα ψαχτει καθολου για αυτη? Τελικα ηταν καλη προσφορα?"

Θα πάω αύριο τότε να το πάρω!
Να πάρω καιμια μεγαλύτερη κάρτα γιατί άλλο 6ΜΡ και άλο 14.. η κάρτα που είχα (2GB) παίρνει γύρω στις 60 φωτογραφίες μόλις...

Έπαιξα λίγο χθες μαζί της, πολύ μου αρέσει. Αλλά να πώ προς τιμήν της K100D οτι σε ποιότητα/στιβαρότητα σώματος δεν υπολείπεται πολύ απο την K20D. Με έκανε να την εκτιμήσω ακόμα πιο πολύ!

Πολύ ωραίο και φωτεινό σκοπευτρο, και ρυθμίσεις για να τα πάντα. Θα περάσουμε καλά τα δυο μας και μέχρι να την φέρω στα μέτρα μου και κυρίως μετά. Εντυπωσιακή μηχανή και το ξέρω οτι το ξαναείπα, αλλά όποιος ενδιαφέρεται να τρέξει γιατί φεύγουν σαν τρελές...

Βέβαια τώρα με "υποχρεώνει" να αναβαθμίσω σιγά σιγά και τα υπολοιπα κομμάτια του φωτογραφικού δρόμου. Απο φακούς μέχρι το πρόγραμμα επεξεργασίας... Το Pentax Photo Lab φαίνεται πλέον λίγο...