Pentax k20d στα 399 ???

Ρώτα για τον 50-200 από κανένα σπασμένο κιτ των νέων πένταξ, αξιόλογος για τελε ζουμ και για την τιμή του. Από κιτ, δεν πρέπει λογικά να τον βρεις πάνω από 150 ευρώ. Ρώτα στα καταστήματα της πόλης.

Σαν αλμυρούτσικα να τον παίρνεις... Σου είπα, συνοδεύει το διπλό κιτ των νέων μοντέλων, πχ της K-x. Από 550 πάει η τιμή στα 650, άρα μερικοί μπορεί να παίρνουν το απλό, οπότε παζαρεύεις την τιμή του τηλεφακού στο κατάστημα, γιατί όχι και στα 120-130. Λέω τώρα. Καλορίζικος, τελοσπάντων, όταν θα σου έρθει. Τσέκαρέ τον μόνο να είναι καλό κομμάτι, ιδίως στα άκρα. Σαν πρώτη πρόταση στον έκανα, μπορεί ο Ταμρον 70-300, με μεγαλύτερο εύρος (και πιο φθηνός, κάπου στα 140) να σου κάτσει καλύτερα... για ξαναδες το.

Re: Απάντηση: Pentax k20d στα 399 ???

έμενα πρέπει να είναι αναβαθμισμένη Αλέξη αλλα θα το τσεκάρω καλού κακού . Αν κατάλαβα καλά βάζεις την αναβάθμιση στην κάρτα SD και μετα?

Τσεκάρεις αν ανοίξεις την μηχανή έχοντας πατημένο το κουμπί menu.

Η διαδικασία αναβάθμισης είναι πολύ απλή.
Τρέχεις το αρχειάκι που κατεβάζεις στον υπολογιστή και αυτό δημιουργεί/ξεζιπάρει ένα bin αρχείο και ένα readme με οδηγίες.

Βάζεις το bin στην κάρτα μνήμης (να είναι φορμαρισμένη πρώτα). Εγώ συνέδεσα την μηχανή με usb και το μετέφερα έτσι το bin στην κάρτα.

Ανοίγεις πάλι την μηχανή με πατημένο το menu και σου εμφανίζει την επιλογή να εγκαταστήσει ή όχι. Επιλέγεις yes και το κάνει. Παίρνει περίπου ένα λεπτό.

Αφού τελείωσει βγάζεις την κάρτα και ελέγχεις πάλι την έκδοση για να δείς αν εγκαταστάθηκε. Ξαναφορμάρεις την κάρτα και τέλειωσες.

Η όλη διαδικασία παίρνει 2-3 λεπτάκια.

Εννοειται ρε συ. Αφου ειναι δεσμευση του καταστηματος.
Ειναι υποχρεωμενοι να του το δωσουν ακομα και αν το ξαναπαραγγειλουν.

Τελικά έτσι έγινε, έχουν παραγείλει μια παρτίδα και θα τα φέρουν αύριο. Θα μου τηλεφωνήσουν να περάσω να το πάρω.

Πήγα σήμερα στην Αγία Παρασκευή. Είχε το εκθεσιακό και από ότι μου είπε κοιτάζοντας στο SAP όλα τα καταστήματα που τους έχει μείνει κάτι είναι εκθεσιακό το κομμάτι.

Πως μπορούμε να δούμε αν έχει τραβήξει κάποιος φώτο,μη μας πουλήσουν και εκθεσιακό κομμάτι για καινούργιο.....

Στο site γράφει "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας". Οπότε λογικά θα φέρουν κι άλλες.

Το καινούργιο είναι σε σφραγισμένο κουτί.
Προσωπική άποψη, αν το εκθεσιακό είναι σε καλή κατάσταση, και σου κόψουν και ακόμα 80-90Ε απο την τιμή, γιατί όχι. Καλύπτεται απο εγγύηση κανονικά.
Εξαρτάται απο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Απο κατάστημα με πολύ κίνηση δεν ξέρω αν θα έπαιρνα γιατί όπως και να χεί θα έχει φάει αρκετή ταλαιπωρια. Αλλά απο κάποιο κατάστημα που δεν είναι κ τόσο κεντρικό (πχ το multirama δίπλα στο στρ. Νταλίπη στην Θεσσαλονίκη) πόσο πιά να έχει χρησιμοποιηθεί?

Μια εκθεσιακή Canon Ixus 850IS που είχα πάρει σχεδόν 100Ε φθηνότερα απο το πλαίσιο κάποτε ήταν διαμάντι.

Τώρα έτυχε να δώ την προσφορά.Να τολμήσω ή να περιμένω λίγο ακόμα και να χτυπήσω σε καλή τιμή την Canon EOS 40D ?