Περάσανε 15 χρόνια... R.I.P. Freddie

Λυπούμαι αλλά προσωπικά, αυτό δεν μου λέει τίποτα: φωνάρα έχει κι ο Παβαρότι :speechless-smiley-0

Την εποχή που ο Παβαρότι είχε φωνάρα και δεν έκανε αρπαχτές με καντσονέτες, ήταν μαγεία να τον ακούς, ειδικά σε bel canto. Άρα ο παραλληλισμός, μάλλον ως τίτλος τιμής μου ακούγεται. :rolleyes:

Και εγω ειχα την εντυπωση οτι ολοι αυτοι οι Παβαροτι ειχαν καποιο προβλημα εκ γεννετης με την φωνη τους....τωρα γιατι τους θαυμαζουν ειναι αλλη ιστορια

Και τι δε θα 'δινα να 'χα και εγώ ένα τέτοιο γεννετικό πρόβλημα! :flipout: Ακόμη και τώρα, αν μπορεί να γίνει κάτι, το συζητάμε. Αλλά τι να σου κάνω, που ο Άλλος μόνο από το Φάουστ ψωνίζει! :icon15:

Συμπαθάτε με για το :offtopic: :blush:

Re: Απάντηση: Περάσανε 15 χρόνια... R.I.P. Freddie

Την εποχή που ο Παβαρότι είχε φωνάρα και δεν έκανε αρπαχτές με καντσονέτες, ήταν μαγεία να τον ακούς, ειδικά σε bel canto. Άρα ο παραλληλισμός, μάλλον ως τίτλος τιμής μου ακούγεται. :rolleyes:

εξαρτάται: εφόσον το ζητούμενο είναι η μαγεία.
Στο Ροκ όμως, είναι και μερικά άλλα πράγματα...τα ζητούμενα εννοώ -bye-

Oι Queen δέν ήταν ρόκ ,ούτε ο Mercury.Ομως είχαν μουσικό ενδιαφέρον και ο Freddie,έζησε την ζωή του ως το τέλος όπως ήθελε.Και έμεινε στίς επάλξεις.Αυτό τού το αναγνωρίζω.Θάλεγα δέ,ότι ταιριάζει ,στα εξωμουσικά σου καλλιτεχνικά κριτήρια.Μάλλον στούς ´καταραμένους´ανήκε.
Υ.Γ
ωχ,ωχ,τον βλέπω νάρχεται σπίτι μου με όλη τήν punk σκηνή υπό μάλης.:flipout: :flipout:

Και τι δε θα 'δινα να 'χα και εγώ ένα τέτοιο γεννετικό πρόβλημα! :flipout: Ακόμη και τώρα, αν μπορεί να γίνει κάτι, το συζητάμε. [/I] :icon15:

Συμπαθάτε με για το :offtopic: :blush:

τι νά κάνουμε Δαμιανέ....
μακάρι να είχαμε να σου δίναμε....

Oι Queen δέν ήταν ρόκ ,ούτε ο Mercury.Ομως είχαν μουσικό ενδιαφέρον

Τι να πώ μαζί σου βρε; Εσύ μέχρι και το Μητροπάνο :blink: έχεις πεί Ροκ, παληότερα...:nounder:

Ο Μητροπάνος είναι αυτό που είναι: Μητσάρας. :D
Εμείς...είμαστε από άλλο κόμμα :p

Λές και δεν υπάρχουν ρόκερς Μητσάρες κατ´αναλογίαν.Τον Μητροπάνο τον θεωρώ ´ρόκ´.Ειναι λαϊκός,φλέγεται όταν τραγουδάει καί έχει κάνει σκηνικά στο παρελθόν ανάλογα με ´ρόκερς´που υμνήθηκαν στο εξωτερικό.-bye-

Τον Μητροπάνο τον θεωρώ ´ρόκ´.Ειναι λαϊκός,φλέγεται όταν τραγουδάει καί έχει κάνει σκηνικά στο παρελθόν ανάλογα με ´ρόκερς´που υμνήθηκαν στο εξωτερικό.-bye-

Ναι: είχε παντρευτεί και την κόρη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης επί χούντας.
Α ρε Ελλαδάρα: όλα τα ισοπεδώνεις :Banane0:

Καλά ρε σύ ,και τί σχέση έχει αυτό??Σαμπως οι ρόκερς τής ´αμφισβήτησης´παντρευτήκανε τίποτα επαναστάτριες.??
Αλλως τε ο Μητσος τήν χώρισε σε ένδειξη αντίστασης.:flipout: :flipout:

Παιδια ..ο Μτροπανος ειναι καθαρος ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ και μαλιστα απο αυτους που δεν το κανουν για μοδα ουτε βγαινουν να το πουν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περάσανε 15 χρόνια... R.I.P. Freddie

Ο Λέννον. Τη μεγαλύτερη απ όλες αν θέλεις τη γνώμη μου :grinning-smiley-043
:blink:
Και τήν πιό έξυπνη.Εμπόριο σκέτο.Και μεγάλη συνθέτις.Μετά τον Σοστακόβιτς,κατά τι..:flipout: :flipout: